2012 Anneleri Gelin Birlikte Kilolarimizdan Kurtulalim

dün yazamadım bebiş huy değiştiriyor akşam geç uyudu biraz
dünün menüsü
2 ad incir 7-8 fındık ve çekirdekli kuru üzüm su ve tabi bir fincan kahve
kahvaltılık ekmek (domates biber peynir yumurta süt ile hazırladım) 4 dilim yedim biraz abartmışım=))
ara salep yaptım fındıkla birlikte
ara yarım simit
akşam yağsız makarna yoğurt

kızlar bebeklerin kilolu doğması bence genetik takmayın annem hep kilolu doğururmus
ben 14 kilo aldım toplam oğlum 4200 doğdu 38 hafta da,boyu da 55 cm di
ama benim babam ve 2 erkek kardesim iri onlara cekti sanırım

2 gündür yazamadım genelde kahvaltılar aynı 2 dilim kepek ekmek,zeytin,yumurta peynir
dün oğlum huzursuzdu pek yiyemedim öğlen yarım simit,muz
aksam 1 dilim ağlayan pasta
bugün sabah kahvaltı,simdiye kadar da 1 lt su içtim
aksam yemeğe davetliyiz
orda da soğan kebebı varmıs ekmeksiz yerim insallah

merabalar bebek doğum kiloları konuşulmuş ben hamileliğimde 6,5 kilo aldım kızım 3 kilo doğdu , kesinlikle genetik kilo alımı.

dün eşim evdeydi birz kaçırdım bugün nöbetçi diyete devam allahtan çok çalışan bir adam yoksa benim halim ne olurdu

bu gün güzel bir kahvaltı yaptım bal, peynir, zeytin, çay, tereyağı ölçülü şekilde

bide ben su içmek için telefonun alarmını kurdum her saat çalıp uyarıyor,böylece unutmuyorum,yarın kilo bildirim günü

ben 38.haftada doğurdum 2.300 bebişimi. millet bebekleri bir standarta bağlı sanıyor herhalde =))) aynı fabrika ürünü sanki =)))))

benim bebeğim 3500 doğdu onu bile beğenmiyolar. gerine gerine benimkiler hep 4000-4500 doğardı böööle kolları bacakları boğum boğum olurdu falandı filandı diye anlatıyolar,illa ki ezecek bir laf buluyolar. valla 6 kilo doğurdum deseniz benimki 7500 doğmuştu derler
hamd olsun sağlık en büyük nimet...

bu arada konuyu da biraz dağıttım heralde arkadaşlar affınıza sığınıyorum...
ben dünden beri biraz daha dikkat etmeye başladım daha çok su daha az yemek. bir de bunu deneyeyim bakalım sütüm azalmaz inşallah.
herşey yiyorum ama porsiyonumu küçülterek.mesela bugün kahvaltıda yarım kibrit kutusu peynir,6-7 zeytin 3 tane de kızarmış biber yedim. birazdan 3 tane hurma yerim belki saat 4 gibi çok az yemek(o gün ne piştiyse) akşam da yine çok az yemek ardına meyve çay.
bence bu menüyle de kilo veremem ama en azından almam da inşallah...

verirsin cnm biz emzirdiğimiz için porsiyon küçülterek,abur cubur yemeyerek cok rahat veririz zaten diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz

verirsin cnm biz emzirdiğimiz için porsiyon küçülterek,abur cubur yemeyerek cok rahat veririz zaten diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz

inşallah canım yaa 3 aydır bir gram bile veremedim umutsuzluğa kapılıyorum bazen, yapıştı resmen kilolar. ama gidecek, eşimle iddiaya girdim kızım 1 yaşına girdiğinde ben 59 un altına düşcem diye şu anda 69 um kızım da 4 aylık yani 8 ayım var bakalım nolacak:18:
hem işe de bu kilolarla başlamak istemiyorum eski fiziğime dönmek istiyorum şimdi gören arkadaşlarım hep aa pek verememişsin yaa diyip beni iyice kamçılıyolar sağolsunlar.
hepberaber zayıflayalım inşallah

Son düzenleme:
selam kızlar nasıl gidiyor bende irade sıfır çok kızıyorum kendime bugün yemeyeceğim diyorum kendime sonraaaa neyse oraya hiç girmiyim neyse benim asıl söyleyeceğim karatay diyeti topiğine bakayım dedim emziren annelerde var orada sizce karatay diyeti nasıl olur aklıma yatıyor aslında sadece emziren anneler meyveyi biraz daha fazla tüketebilirlermiş aslında glisemik indeksi yüksek gıdalar yasak bu diyette ama bizim durumumuz özel olduğu için yiyebilirmişiz izin varmış yani sizce nasıl onu uygulamak istiyorum aslında sizlerede danışayım dedim

emziren anneleriçin olan diyetlre baktım kafam götürmedi ya en iyisi aburcubur yememek porsiyonları küçültmek süt yapıcı şeyleri ölçülü yemek YARIN KİLO BİLDİRİMİ :)

emziren anneleriçin olan diyetlre baktım kafam götürmedi ya en iyisi aburcubur yememek porsiyonları küçültmek süt yapıcı şeyleri ölçülü yemek YARIN KİLO BİLDİRİMİ :)

evet canım haklısın aslında söylediğn çok basit azaltmak ama ekstradan yenen ekmeğin makarnanın böreğin süt yaptığına inanmıyorum onları azzaltmak değilde kesmek yerinede bulgur ceviz fındık tarzı beslenme daha mantıklı değilmi işte karatay diyeti bunları öneriyor bana uyan kısmıda bu işte ben yarın katılamayacağım daha doğru dürüst başlayamadığım için haftaya inşaallah inşaallah hepiniz istediğiniz rakamları görürsünüz tartıda

merhaba kızlar ilk ben yazacam galiba kime yok çünkü sabah kalkar kalkmaz tartıldım her şey yerli yerinde 61.4 geliyorum =(( yinede moral bozmak yok yola devam
neyse dünkü menü yazıyorum
sabah nesfit kahve
kahvaltı bir parça peynirli gözleme
ara elma havuç
ara fındık kuru üzüm
akşam bulgur pilavı yoğurt bir dilim ekmek menü ile oynasam verecem de bu seferde sütüm biter diye korkuyorum çünkü bıcırı memeden kesmek çok zor adeta yapışık yaşıyoruz bide kıyamam dur bakalım daha 1.hafta

aynen sağlıklı olsunlar da, çok şükür kızım 4 aylık 6500 kg dr muz gelişimi çok güzel diyor ayrıca doğduğunda ben ne kadar küçük dediğimde dr ama çok güçlü demişti kollarını tutup çekerken =)))))) aşkım benim bir an o güne gittim (benim ki 7500 doğmuştu ) çok güldüm Allah ta seni bebişini güldürsün

canım benim senin kilo fazlan mı var yani 6.5 kg almış ve kız 3kg doğduysa gerisi zaten gitmiştir kafam karıştı ??

ben hamileleigimde 30 kilo aldim acayip acikiomm yiyomda simdi yemedimmmi gögüslerim hep bos oluo napimki 20 kilo vermem gerek benimde

Slm arkadaşlar, gebelikte 14 kilo aldım ve 9 kilo verdim ama şimdi sanki geri alıyorum gibi. Süt olsun diye dikkat etmiyorum çünkü hemen sütüm bitiyor. Oğlum 4,5 aylık oldu ama bende tık yok

evettt 60.7 geliyordum,suan 60.2 fena diil
haftaya 59ları görmeyi umuyorum
hadi yazın hatunlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…