ben 38.haftada doğurdum 2.300 bebişimi. millet bebekleri bir standarta bağlı sanıyor herhalde =))) aynı fabrika ürünü sanki =)))))
bu arada konuyu da biraz dağıttım heralde arkadaşlar affınıza sığınıyorum...
ben dünden beri biraz daha dikkat etmeye başladım daha çok su daha az yemek. bir de bunu deneyeyim bakalım sütüm azalmaz inşallah.
herşey yiyorum ama porsiyonumu küçülterek.mesela bugün kahvaltıda yarım kibrit kutusu peynir,6-7 zeytin 3 tane de kızarmış biber yedim. birazdan 3 tane hurma yerim belki saat 4 gibi çok az yemek(o gün ne piştiyse) akşam da yine çok az yemek ardına meyve çay.
bence bu menüyle de kilo veremem ama en azından almam da inşallah...
verirsin cnm biz emzirdiğimiz için porsiyon küçülterek,abur cubur yemeyerek cok rahat veririz zaten diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz
selam kızlar nasıl gidiyor bende irade sıfır çok kızıyorum kendime bugün yemeyeceğim diyorum kendime sonraaaa neyse oraya hiç girmiyim neyse benim asıl söyleyeceğim karatay diyeti topiğine bakayım dedim emziren annelerde var orada sizce karatay diyeti nasıl olur aklıma yatıyor aslında sadece emziren anneler meyveyi biraz daha fazla tüketebilirlermiş aslında glisemik indeksi yüksek gıdalar yasak bu diyette ama bizim durumumuz özel olduğu için yiyebilirmişiz izin varmış yani sizce nasıl onu uygulamak istiyorum aslında sizlerede danışayım dedim
emziren anneleriçin olan diyetlre baktım kafam götürmedi ya en iyisi aburcubur yememek porsiyonları küçültmek süt yapıcı şeyleri ölçülü yemek YARIN KİLO BİLDİRİMİ :)
benim bebeğim 3500 doğdu onu bile beğenmiyolar. gerine gerine benimkiler hep 4000-4500 doğardı böööle kolları bacakları boğum boğum olurdu falandı filandı diye anlatıyolar,illa ki ezecek bir laf buluyolar. valla 6 kilo doğurdum deseniz benimki 7500 doğmuştu derler
hamd olsun sağlık en büyük nimet...
canım benim senin kilo fazlan mı var yani 6.5 kg almış ve kız 3kg doğduysa gerisi zaten gitmiştir kafam karıştı ??merabalar bebek doğum kiloları konuşulmuş ben hamileliğimde 6,5 kilo aldım kızım 3 kilo doğdu , kesinlikle genetik kilo alımı.
dün eşim evdeydi birz kaçırdım bugün nöbetçi diyete devam allahtan çok çalışan bir adam yoksa benim halim ne olurdu
bu gün güzel bir kahvaltı yaptım bal, peynir, zeytin, çay, tereyağı ölçülü şekilde
bide ben su içmek için telefonun alarmını kurdum her saat çalıp uyarıyor,böylece unutmuyorum,yarın kilo bildirim günü
evettt 60.7 geliyordum,suan 60.2 fena diil
haftaya 59ları görmeyi umuyorum
hadi yazın hatunlarrr
Nasıl yaptın canım?
Ne uyguluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?