2012 Aralık anneleri bebisinizin dolabını hazırladınız mı???

zarifecikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
217
1
96
Balıkesir
Herkese merhaba, vakit yaklaştı. Ama ben hala bebisime aldığım kıyafetleri yikayip dolaba yerleştirmedim. Çünkü daha dolabı da beşiği de henüz gelmedi. Kıyafetleri yikayip utulemek de baya vakit alıyor diyorlar. Siz başladınız mı? Ya da ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?

ben yıkayıp ütüledim hatta 1 ay oluyor :1::1: yıkaması değilde evet ütüsü zaman alıyor ben küçük hurçlar alıp onların içine yerleştirdim meleğimin kıyafetlerini doğuma kadar tozlanmasın

bende butun esyalarını dolabına yerlestırdım ancak yıkayıp utulemedım acıkcası .. herhangı bır yardımcım yok evde her ısımı kendım goruyorum bırde onu yıkayıp utuleyerek ıslerı cıgrından cıkaramam zaten aldıgım hersey hemen hemen kutuda ya da jelatın ıcınde napymmm :((( o kadar cok kı basıma ıs cıkaramam

Merhaba ,

Bende geçen hafta yıkadım bi güzel ütüledim , kızımın yatak odası henüz gelmedi sipariş üzerine olduğundan geç geliyormuş :( sabırsızlıkla askılarına asmak için bekliyorum :)

bende butun esyalarını dolabına yerlestırdım ancak yıkayıp utulemedım acıkcası .. herhangı bır yardımcım yok evde her ısımı kendım goruyorum bırde onu yıkayıp utuleyerek ıslerı cıgrından cıkaramam zaten aldıgım hersey hemen hemen kutuda ya da jelatın ıcınde napymmm :((( o kadar cok kı basıma ıs cıkaramam

valla düşüncenize saygım var ama ilk başta bebeklerin bağışıklık sistemi çok zayıf oluyor artı o jelatinin içinden kıyafet mağazada kaç kez çıkarılıp geri konuluyor artı o kıyafete dokunan satıcı vs ne kadar temiz bunları düşünüyorum
ayrıca benim de yardımcım yok ve çalışıyorum kıyafetleri makinanın yıkaması max 2 şerden 4 saat sonra kurut eee 1 günde ütülenmesi veee inanılmaz zevkli birşey binnacık çoraplar patikler :)))

canım sen bilirsin senin kararın demek isterdim ama bence yıkamalısın.en azından şimdilik ilk giyeceklerini.çünkü ne kadar olsa kimyasal içeriyorlar.dikilişinden sana gelinceye belki 100 lerce kişinin eli değiyor.ben 7 yaşındaki oğluma bile çok acil durumlar dışında yıkamadan hiçbir kıyafatini giydirmedim.oğlum alerjik olmasına rağmen kıyafet konusunda hiç sıkıntı yaşamadık.yıkamak ardından ütülemek oldukça iyi hijyen sağlıyor.bi kere daha düşün istersen

sanırım yıkamayı ve ütülemeyi düşünmeyen bi ark.varmş aramızda :19:
ı-ıııh bak bu olmadı :20:
eğer ki hele bi de ev hanımıysan kalk yap diyorum,işin ne :49:
ayrıca onlarla uğraşmak o kadar da zor değil..atıcaksn makineye!

beyazlarını,renklilerini,yünlülerini ayrı ayrı yıkarsn.
ütülemeye gelnce de keyfn bilir istersen hiçbirşeyini ütüleme.
ama inan bana onlarla uğraşmak o kadar zevkli ki bebişinin beklerken :49:

ben zaten çoktaan yıkamıştm ve birtek hast.de kullanıcaklarımı ütülemştm kıyafet olarak.
onun dışında nevresm takımlarını ve battaniyelerini de ütüledm.
yerleştrmştm ama geri bozdum :9:

bayramdan sonra inş.hepsini güzelce yerleştiricem :12:
zaten kızımın hast.çantası bile hazır hemen hemen.

yazlklarını da seneye yıkar ütülerim temis temiss :17:

Walla milyon çeşit ınsanı düşününce yıkamamak çok saçma
B'nde yıkadım ütüledim mis gibi yerleştirdim dolaplarına ;))

ikinci bebek olmasından dolayı sanırım pek bi heyecan yok :6:
Minik hurçlarda hazır,yıkanmış koymuştum ama yeniden bi sudan geçirip ütüleyip yerleştiricem hepsini.oğlumla aynı dolabı kullanıcaklar yer ayarlamam gerek bide.ayrıca askıda almam gerek bolllcaaa..
Sizler ufacık askıları nerden aldınız kızlar banada bi fikir veren olurmu uygun fiyata bolca askı şart bana.:6:

bende 33. haftamda yıkayıp ütüleyeyim diyorum. İnşallah daha erken gelmez miniğim :). odasını aldık, bir aydır havalandırıyorum mobilya kokusu çıksın diye. ama halı, perde ve cibinliğim eksik. onları da alıp eşyalarını yerleştirince resimlerini ekleyeceğim :)

ikinci bebek olmasından dolayı sanırım pek bi heyecan yok :6:
Minik hurçlarda hazır,yıkanmış koymuştum ama yeniden bi sudan geçirip ütüleyip yerleştiricem hepsini.oğlumla aynı dolabı kullanıcaklar yer ayarlamam gerek bide.ayrıca askıda almam gerek bolllcaaa..
Sizler ufacık askıları nerden aldınız kızlar banada bi fikir veren olurmu uygun fiyata bolca askı şart bana.:6:

cnm ben ucuzluk mağazalarndan almştm.
bi paketi 2 tl,içinde 5 adet vardı.

Bizim de bu cuma bı gecikme olmazsa dolap ve beşik gelicek. Haftaya da artık yıkama utuleme islerine başlıcam ins. Walla hiç icime sinmez yıkamadan giydirmek, yere mı dustu pis mı oldu dusunmektense yıkarım kafam rahat eder diye düşünüyorum. Hep gecikmissin dediler telaslandim ama sizden gelen cevaplarla rahatladım. Saolun kızlar. Askıları da üzerlerinden çıkanlardan sağlam olanları atmadım onları kullanırdı. Yetişmezse alırım artık.

bebişinin kıyafetlerini yıkamak için başıma iş çıkaramam diyen anne! çok özür dilerim ama çok kınadım seni. insan isterse nelere vakit bulur. pakete koymadan önce emin ol yerlerde süründü o aldığın hastane çıkışları, pijamalar vs.. hiç tekstil atölyesi gördün mü sen?? bebeğine hiç mi acımıyosun mikrop kapar diye. kaldı ki temizlik imandan gelir. ben kendime aldığım bi çorabı bile yıkamadan giymem şahsen. hijyen kuralıdır bu...

en çok da bebeğin için üzüldüm açıkçası ona gereken önemi vermeyen bi annesi var ve onunla ilgili herhangi bi işe 'başa açılan iş' olarak bakan..... çok yazık...

bebişinin kıyafetlerini yıkamak için başıma iş çıkaramam diyen anne! çok özür dilerim ama çok kınadım seni. insan isterse nelere vakit bulur. pakete koymadan önce emin ol yerlerde süründü o aldığın hastane çıkışları, pijamalar vs.. hiç tekstil atölyesi gördün mü sen?? bebeğine hiç mi acımıyosun mikrop kapar diye. kaldı ki temizlik imandan gelir. ben kendime aldığım bi çorabı bile yıkamadan giymem şahsen. hijyen kuralıdır bu...

en çok da bebeğin için üzüldüm açıkçası ona gereken önemi vermeyen bi annesi var ve onunla ilgili herhangi bi işe 'başa açılan iş' olarak bakan..... çok yazık...

imza ! :46: :46: :46:

hahahaa onları yıkamakla iş çıkaramam başıma ne demekmiş.. biz bir an önce hazırlanmak hepsini yapmak telaşındayken böyleleri de varmış. benim eşimi bile şimdiden telaş sardı hadi yıkayalım diye ben biraz daha erken olduğunu düşünüyorum bu arada diğer yapılması gerekenleri yapıyorum... bebek şekerlerimi örüyorum battaniye örüyorum. ama nedense sizlerle resim paylaşamıyorum kızlar yardım istiyorum sizden bu konuda:):)

hahahaa onları yıkamakla iş çıkaramam başıma ne demekmiş.. biz bir an önce hazırlanmak hepsini yapmak telaşındayken böyleleri de varmış. benim eşimi bile şimdiden telaş sardı hadi yıkayalım diye ben biraz daha erken olduğunu düşünüyorum bu arada diğer yapılması gerekenleri yapıyorum... bebek şekerlerimi örüyorum battaniye örüyorum. ama nedense sizlerle resim paylaşamıyorum kızlar yardım istiyorum sizden bu konuda:):)

böyleleri de var işte.
gel gör ki sonra senin benim anneliğimizi beğenmezler :19:

Aynen valla eşlerde bile oluyo ilk bebekde bu durum :) Bizim ikinci olduğu için sanırım pek telaşımz yok,ki benimkiler yıkanmış vaziyette koyduğum halde hurçlara yinede yıkamadan ütülemeden tekrar giydirmem.heleki dışardan yeni alınmış bi kıyafet,kendimiz dahi giyemezken çocuğuma asla giydirmem.arkadaş gerçekten hiç atölye yada fabrika görmemiş sanırım..Bende bi battaniye örmek istiyorum aslında ama geç kaldım sanırım.dantel vardı elimde bitirmem gereken,başlamadım hiç bişeye.yelek filan öremiyorum zaten beceremiyroum artırma eksiltme yerlerini vs.battaniye düz en azından belki başlarım hafif bişeyler bulursam.resim ekleme konusunda bende pek kabiliyetli sayılmam ama bilen arkadaşlar var yardımcı olurlar sana battaniyeni görmek isterim:49:

bende dalin granül sabun ve dalin yumuşatıcıyla yıkadım misler gibi oldu. hastane çıkışlarını ütüledim ama diğerleri ütülencek beni bekliyo :) onlarıda ütüleyip hurca kaldırcam. daha sonra bebişimin elbisesini koyacağım dolabı temizleyip içine güzelce yerleştricem. hatta kendi giyeceğim geceliği bile yıkadım ütülencek bekliyo

Back
X