2012 Aralık Anneleri Kilo Durumu

selam kızlarr, 24 +2 yim. şu ana kadar 5 kilo aldım 61.9 kilo olmuşum yani 62 diyelim:) son zamanlarda çok tatlı yedim ondan oldu sanırım. yoksa ekmekle hamurişiyle zaaten aram yoktur.

50kg hamiş oldum 25haftandayım ve 64kg çok fazla biliyorum ama bebegim için yararlı ne bulduysam yiyorum :)))))

02.04.12 de 51.9 hamile olduğumu öğrendiğim gün
20.04.12 de 52
01.06.12 de 48.8
26.06.12 de 48.8
31.07.12 de 53.9
27.08.12 de 56.4 toplamda 4.5 kilo aldım

3 haftada 900 gr almışım geçen ay 3 kilo alınca korkmuştum 3 3 gideceğim diye ama bu ay çok iyi oldu :)

3 haftada 900 gr almışım geçen ay 3 kilo alınca korkmuştum 3 3 gideceğim diye ama bu ay çok iyi oldu :)

Kızlar merhaba,

bende 74 kilo ile hamile kaldım.. ilk aylarda 3-4 kilo vermiştim.. kilo almamıştım seviniyodm..:) geçen ay doktora gittiğimde 76 çıkmıştım. doktor iyi gidiyosun demişti.. bu ay gittim 81 olmuşum.. doktor çok kızdı 1 ayda bu kadr ne yaptın diye.. bebeğinde 2 hafta önde gidiyo dedi.. gebelik şekeri çıkıcak sende büyük ihtimalle dedi tahlil verdi.. çok moralim bozuldu kızlar ya.. bu ay biraz fazla kaçırdım ramazandı sahurda yedim bnde oruç tutmadığm hade...:) bide tatlıda çok yiyiyorum bu aralar canım istiyor.. :)
korkuttu doktor beni normal mi sizce??

Ne güzel çoğunuz az almış yaa ben anlamıorum bu işi. Buugun itibariyle tammmm 9 kilo aldım malesef böle oldu. Her gören sadece göbek var negüzel diyo ,ama bunun sebebi önceden beni çok zayıf görmeleri ve şimdi annemınde dediği gibi normal hale gelmem galiba :) 53le başladım şimdi 62 oldum. Yememden kısmıyorum herzmnki yiyişim ama demekki bünyem buna musaitmişş .İnşallahh max. 16 kiloyla bitiririm diyorum tek dileğim bu ve tabiki bebeğimin sağlıklı olması ilk öncee..

canım ben ılk 16 hafta 4kılo aldım gerıye kalan tum kılolarımı sonra aldım suan 13kılo almışım toplamda 26 hafta 5gunluk falanım 27 olcam ınşallah. 24uncu haftamda bnde 62ydım suan 65

canım ben ılk 16 hafta 4kılo aldım gerıye kalan tum kılolarımı sonra aldım suan 13kılo almışım toplamda 26 hafta 5gunluk falanım 27 olcam ınşallah. 24uncu haftamda bnde 62ydım suan 65

Aldğmız kilo aşırı sayılmıyo normal standartlarda görünüyo ama insan en azını almak istiyo tabi orası ayrı. sen bide benden öndesin yani bakalım ben kaç olcam 27.hafta ya girerken . Bnm dondurma,nutella yemeden bi günüm geçmiyo onunda etkisi yok değil tabi :) Ayyy ne yapalım artık doğum dan sonra kampa girip veririz yani dimi veremyen çok nadir oluyo :)

tabuı cnm verırız:) son aylarda çok almasak,bu aralar dıkkat etmemız lazımmış.bebişimıze yarasında :)

Kızlar bende 50 kilo ile hamile kaldım,şuan 55,5 olmuşum dikkatte ediyorum yediklerime gerçi,gebelikle beraber sigarayı da bıraktım çok alırım fln diye korktuğum için,mesala tatlı yemiyorum (dondurma ve hoşaf hariç),ekmeği de bir dilim yiyiyorum yemeklerin yanında,sebze ve meyve ağırlıklı genelde beslenmem,üç öğünü kaçırmıyorum,aralarda midem kazınıyor tabiki ve bir porsiyon meyve yiyorum.Tek kaçırdığım şey dondurma havalar çok sıcak nerdeyse hergün dondurma yedim geçen aylarda desem yeridir:)akşam 6 dan sonra birşey yemiyorum ama buna rağmen nerdeyse 6 kilo almışım,asıl bundan sonra alınıyor diyorlar acaba çok alırmıyım sonlara doğru?ama oğluşum için yemek zorundayım yağı,peyniri,sütü,yoğurdu,yemeklerin ölçüsünü kısamam demekki normali bu,alırsam da alacağım artık napalım,sonradan veririz...Birde benim oğluş çok komik herkesinki yemek yediğinde oynuyormuş,benimkide aç kaldığımda kıpır kıpır,tekmeler kroşeler resmen yemek istiyor benden,yemeği yiyince süt liman hemen uyku moduna geçiyor :))

55 ile hamile kaldım şimdi 62 kiloyum 28+2 deyim 7 kilo 15 le bitirsem bari

27.haftam 4 kilo aldım,birden almaya başladım galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…