2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

eminönünden aldım canım,tanesi 2 TL' den,sepetimi de 15 TL ye aldım ama onun fotoğrafını annemde olduğumdan yükleyemedim,eve gidince onu da yüklerim inş.

çok güzelmiş gerçektennn. ben de bugün aldım haftaya teslim ederler. 1 tl ye de çok güzeller var dı ama ben aç gözlük yapıp yok badem şekeri de olsun yok kurdelesi şöyle olsun derken 1.5 tl liklerden beğendim. hatta 80 kuruşa da çok güzeller vardı. olmazsa mevlüde alırım onlardan da biraz. 50 adet aldım hastanede dağıtmak için ve eve gelenlere vermek için aldım.

kızlar aldığım şekerler burdaki pembe şekere benziyor.

kızlar aldığım şekerler burdaki pembe şekere benziyor.

slm kızlar bende bebek şekerine karar verdim.şehir dışında akrabalardan uzak yaşıyorum ve ebebk görmeye öle çok fazla da insan gelmicek muhtemelen.eşimin ve bnim memleketteki çok yakın akrabaları için bu magnet şekerlerden yaptırcaz inşallah.25 tane falan yetiyo..

eve gelen misafirlere de bu çikolatalardan ikram edicem.sanırım 50 tane yeter.
Eki Görüntüle 533801

nasıl yeter dimi kızlar ?

çok güzeller çok beğendimm. aydedeli modellere ben de bakmıştım bi de deniz yıldızlıları da seviyorum

bugün neredeyse tüm gün akıntım sürdü ve de hep regl ağrısı çektm.
düzensiz,ara ara şiddetli ara ara sakin ağrılar.
evmde değilim,ailemn yanındaym.onlar da bi ara panik oldu.
bu gün kasılmam çok azdı,ağrılarım çoktu.
halbuki bu zamana dek hiç ağrı yaşamamıştm hep kaslmam vardı.
annem üşüttün diyip duruyor.
kalınca giyindm ama ben giyineli kaç saat oldu hala geçmedi.

önce sabah tatlı tatlı başladı,akşamdan beri çok sert oluyor.
arada yine tatlı tatlı.
çözemedm ben bu durumu.
acaba bundan sonra hep böyle mi olucak yoksa doğum çok çok mu yakın :26:

cnm bence normal benim ntsde bile çıktı sancım dr normal bekliyoruz bu agrıları olcak dedi doguma hazırlanıyo rahim
dinlenmene bak geçicektir yerimiz iyice daraldı tabi sıkıştırıyo minnoşlar düşünmemeye çalış

Kızlar 12 aralıkta sezeryanla doğum yapacam allahın izniyle ama 2gün önce kontrolüm vardı oğlumun kilosu 1.450 gr doktor normal diyo ama bence çook ufak ne yapayım da oğlum kilo alsın çok üzüldüm

canım normal kilosu..bende cuma gittim 1490 grdı.30+0 dı gittiğimde..üzülme bundan sonra hızla alacaklar zaten..sağlıklı olsunlar o bize yeter

Allahm 1-2 ay bunu mu çekicez sürekli ooff

benimde yaklaşık 1 haftadır oluyor sertleşme şeklinde kasılmalarım...doktorr yorma gün içinde kendini dedi o kadar normalmiş yani..dinlenirsen geçer bellki canım..

benimde yaklaşık 1 haftadır oluyor sertleşme şeklinde kasılmalarım...doktorr yorma gün içinde kendini dedi o kadar normalmiş yani..dinlenirsen geçer bellki canım..

cnm tam kaslmalara alşmışken bu adet ağrıları başladı işte..
güzelce uyuycam bu gece valla inş.iyice bi dinlenmeye çalışıcam.
yarn da böyle olsa kafayı yerm artk

Kızlar 12 aralıkta sezeryanla doğum yapacam allahın izniyle ama 2gün önce kontrolüm vardı oğlumun kilosu 1.450 gr doktor normal diyo ama bence çook ufak ne yapayım da oğlum kilo alsın çok üzüldüm

Bence normal kilosu merak etme sen. Benimki tombis. Hatta son 4 haftada 1 kilo almis, senin ki de hizla kilo alir artik.

cnm tam kaslmalara alşmışken bu adet ağrıları başladı işte..
güzelce uyuycam bu gece valla inş.iyice bi dinlenmeye çalışıcam.
yarn da böyle olsa kafayı yerm artk

yarına geçmezse doktora gidersin canım..belki nst ye falan girersin..eeeeeee az kaldı annesi..ben geliyorum hazırla çantayı diyor kuzular

meow, ben yerinde olsam şimdiye dek 100 kere acile gitmiştim. nst ye bağlanmıştım rahimde bu ağrılar nedeniyle açılmam var mı baktırmıştım. sen mi rahatsın ben mi evhamlı anlamadım. hem şikayet ediyorsun hem dr ye gitmiyorsun...

Bence normal kilosu merak etme sen. Benimki tombis. Hatta son 4 haftada 1 kilo almis, senin ki de hizla kilo alir artik.

burcu karşılaşamıyoruz nasılsın canım? bu iğneyi doğumdan sonra da kullanacak mısın kesin? ben çarşamba soracağım...

tatlm inan bana 1 sene önce çalştığm hast.şu an bana 5 dk uzak
ama tam emin olmadan gitmek istemiyorum
beni dün geceden beri 2 şey şüphelendiriyor
biri akıntı fazlalığı diğeri ise bu adet ağrıları..
düzenli olsa ağrılarm çoktan uçmuştum,ama kesn bi anlam veremiyorum işte :44:

burcu karşılaşamıyoruz nasılsın canım? bu iğneyi doğumdan sonra da kullanacak mısın kesin? ben çarşamba soracağım...

Evet canim yacok ugrayamiyorum son zamanlarda. İyiyim, iyiyiz. Kocaman olmusuz, senin ki de iriydi yanlis hatirlamiyorsam kac kilo oldu ufaklik? Ahmet arda'ydi degil mi ismi? Sen nasilsin, acilma kasilma falan yok degil mi simdilik?

meow ya o akıntı suyunsa? için rahat ederdi bence. varsa da bir sıkıntı tedavi olurdun. gittiğinde ya geç kalmış olursan. bir şey yoksa da için rahat etmiş geri dönersin. ne kaybedersin ki? ben 25 haftalık kayıp yaşadım bu yüzden çok hassasım malesef....

Evet canim yacok ugrayamiyorum son zamanlarda. İyiyim, iyiyiz. Kocaman olmusuz, senin ki de iriydi yanlis hatirlamiyorsam kac kilo oldu ufaklik? Ahmet arda'ydi degil mi ismi? Sen nasilsin, acilma kasilma falan yok degil mi simdilik?

evet canım Ahmet Arda :)) canım evet benim de 30 artı 2 de 2 kilo 176 gramdı sanırım 2.5 olmuştur 2 gün sonra 18 gün olacak. aynı sorun bende de var iri bebek erken gelebilirmiş. dr ye sordum pıhtılaşma iğnesinden mi iri? amerikada çalışma varmış bu konuda daha tamamlanmamış. iğne kullananların bebeişleri iri oluyor diye. bak ikimizin de iri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…