2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

normalde hep tereyağı yiyodum aslında 2 haftadır bitmişti doğalını bulmak zaman aldı şuan evde artık yemeye devam ederim çok sağol olabilir gerçekten çünkü yağım bitene kadar herşey çok normaldi

benimde kasımın ilk haftası ama tam tarihibelli depil

burcu ne kadar saçma ya uzun süre kullanılıyor bu iğne...o zaman hematoloji gibi bir yer yazsa yine alırlar mı?

emi canım değişiyor belki de... senin ne kadar kilosu?

ymd kuzum nereye gittin?

Benim ki 29+0' da 1600 dü canım. Çok abartı değil ama suyum da fazla olduğundan sıkı bir diyete girdim. Kilo vermişim cumartesi doktora gidicem, inşallah bir sorun yoktur. Bu arada ben iğnelerimi aldım doğuma kadar yeticek, iyiki de almışım. Zaten raporu alana kadar zorlanmıştım, boşa gitmiş olcaktı çabalarım.

Nerde oturuyosun canım? Yakınlardaysan alman için tavsiyede bulunurum.

kızlar bugun bır arkadaştan duydum. ben sezeryan olucam malum anestazi alıcam . başının ağrımaması için yanında kahve götür dedi şu üçü yada ikisi :bir arada olanlardan ... vucuttaki anastezinin atılmasını hızlandırıyormuş bide baş ağrısını engelliyormuş...onada dokturu söylemiş .. ben onun yalancısıyım.. ama yanıma alıcam:) sizde her ihtimale karşı koyun çantanıza ... en kötü ihtimal gelenlere ikram ederiz

maşallah maşallah bebeğine Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin canım için rahatlamıştır bebişini görünce kilosuda iyi bakalım benim tontiş kızım kaç kilo oldu

oh maşallah bebeğine neredeyse 2 kilo olmuş Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin hadi hayırlısı bol bol dinlenirsin artık evde

günaydın kızlar....

bu gece hiç uyuyamadım,ağrılarım fazlaydı,sizler iyisinizdir inşallah.Bugün dersim geç başlıyor şükür,birazdan çıkacağım.Bebişlerinizi kocaman öpüyorum.

ben busabah tartıldım 30+0 da yaklaşık 9 kilo almışım yani gram işine vurursam 8.700 kilo almışım...
çok gibi geliyo yaa...
62 olduummm (

çokta sayılmaz ya 15 le bıtırirsin bi hedef koy kendıne onu geçme ben 15 kılo koymusdum en fazla

günaydın kızlar....

bu gece hiç uyuyamadım,ağrılarım fazlaydı,sizler iyisinizdir inşallah.Bugün dersim geç başlıyor şükür,birazdan çıkacağım.Bebişlerinizi kocaman öpüyorum.

Uyuyoruz ama ne uyumak. Beni de gece vakti sıcak basıyor soyunup dökünüyorum dönüyorum püüfff zor anacım zor....

üzme canını tatlım bebişlerimizi hepimiz sağlıcakla kucağımıza alcan hayırlısıyla

kormaz tatlım merak etme

günaydın tontişler,Gülce'mle biz geldiiiiiiik Nasılsınız bugün kızlar?

bugün erkenciyiz biz,yine resmi işlerimiz var,burda malum saat 2'de her taraf kapanıyor,bi iş halletmek istiyorsan kargalar bilmem ne yapmadan kalkıp halletmek lazım ne yesek acaba? :44:

çok sevindim tatlım ohh ne güzel 3 ay yalnız kalmicaksın anneciğin yanında olucak

saol tatlım evet çıkması lazım yoksa dediğin gibi olucak o ilacın ismini hatırladın mı tatlım alırdık çıkaramadık annem birine çıkarttırmayı denemiş kırılmış hala duruyo çok sızxlıyo dedi akşam(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…