Canım benim sen üzülüyosun bu konuya çok. Etkili mi gerçekten bilmiyorum ama, Trabzon'a gitmiştik bayramda. Yediğim herşeyde tereyağ vardı. O ay bebiş almış başını gitmişti. Sonra da aynen devam ettim Trabzon tereyağlı yedim herşeyi. Gene atak yaptı bebiş, ama doktorum diyet verdi. Kilolu olması pek de sevinilecek bişey değil yani... Ama kontrollü olarak ye istersen :)
benimde kasımın ilk haftası ama tam tarihibelli depilDoktor Kontrol Listemiz
pinarfrtn 15 ekim Pzt saat: 10:00
yasmintokat 15 ekim pzt saat: 09:20
nigar50 16 ekim salı saat: ?????
Lezginka 17 Ekim Çarş. saat: 14.30
chnb 17 Ekim çarş. saat: 15:30
mermaid76 18 ekim Perşembe saat:12.00
miskokulum 18 ekim perş. saat: 14:30
serpilurhan 18 Ekim perş. saat: 15.00
ymd 18 Ekim perş. saat: 17:00
ruzgarrr 19 ekim cuma saat: 17:30
Gecedicle 20 ekim cts saat: 09:00
biftek 20 Ekim cts saat: 09:15
vitaminc 20 ekim cts saat: 11:00
emi1987 20 Ekim cts saat: 14:30
esraumut 20 Ekim cts saat: ????
rabiaya 22 Ekim pzt saat: 09:00
istanbull34 22 Ekim Pzt saat: ????
fatmacann 24 ekim çarş. saat: 13:40
ozgezngn 29 ekim pzt saat: ????
bsygn 30 ekim salı saat: 09:20
ceza83 30 ekim salı saat: ????
Sonesinti 1 kasım Prş saat : ????
ecrin46 5 kasım pzt saat: ????
fd01 5 Kasım pzt saat: 09:00
mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30
Seastire 9 Kasım cuma saat: 14.00
cereyan 9 kasım cuma saat:????
meoww 9 Kasım cts saat:
badem30 10 Kasım cts saat:
funntunn
Orkdm
yawruş
Kızlar msj atın bana arada görmediklerim oluyo((
burcu ne kadar saçma ya uzun süre kullanılıyor bu iğne...o zaman hematoloji gibi bir yer yazsa yine alırlar mı?
emi canım değişiyor belki de... senin ne kadar kilosu?
ymd kuzum nereye gittin?
normalde hep tereyağı yiyodum aslında 2 haftadır bitmişti doğalını bulmak zaman aldı şuan evde artık yemeye devam ederim çok sağol olabilir gerçekten çünkü yağım bitene kadar herşey çok normaldi
Nerde oturuyosun canım? Yakınlardaysan alman için tavsiyede bulunurum.
ben geldiimmmm :)
kızlar oğluşum 1430 gr olmuş, doktor herşey iyi dedi çok şükür.. haftasıyla uyumlu dedi,
çarş. ist.a gidicez yola çıkmamda bi sakınca var mı dedim..
yok dedi, şuan herşey normal dedi.. 2 saatte bir 15 dk.lık yürüyüşler yapın dedi.. bide varis çorabı varsa giyin dedi.. aman nerde bulucam ben varis çorabını şimdi..
oğlumu gördüm o yeter
ellerini gördük, ayaklarını parmaklarını saydık
kafası aşağıda dedi ama doğum pozisyonuna geçmiş falan demedi.. karnımın sürekli sağ tarafından itiyor ne var orda dedim :))
poposu ve ayaklarıyla itiyormuş miniğim benimmm :))))
fotoğraf geçen seferkinin aynısını verdi bi yandan bide dudaklar önden :))
Selam kızlar biz geldikk
oğlum 1700 gr olmuş boyunu söylemedi
doğum öncesi 8 haftalık raporumuzuda aldık bugünden itibaren ev hanımıyım
Kafası sağ alt yanda doğumla ilgili birşey demedi ama
havadisler bu kadar şimdi yemeğe gideyim dönüşte görüşürüz
ben busabah tartıldım 30+0 da yaklaşık 9 kilo almışım yani gram işine vurursam 8.700 kilo almışım...
çok gibi geliyo yaa...
62 olduummm(
canım benım 32. hafta 4 kg aldım.
günaydın kızlar....
bu gece hiç uyuyamadım,ağrılarım fazlaydı,sizler iyisinizdir inşallah.Bugün dersim geç başlıyor şükür,birazdan çıkacağım.Bebişlerinizi kocaman öpüyorum.
Ben 5.600 almıştım, ama son 1 haftadır diyet yapıyorum 900 gr verdim( Kızlar kilo aldım diye üzülmeyin, canının çektiğini yiyememek çok kötü. Keşke şişko olsam da canımın çektiğini yesem, aynı zmanda çok sağlıklı bebişimi doğursam
evet canım mis gibi ne güzel.ben de yıkamak istiyorum ama ütüden korkumdan erteleiyorum.yarın ben de başlayayım bari.
oh ne güzel. görümcem yıkadı astı haftasonu aldıklarını...
ama bir sorun var yakınlara hayvan pazarı kurulmuş rüzgarla kokular geliyor camaşırlar kokmaz inşallah...
sağ olun kızlar izin için... darısı herkese..
biz de geçen hafta yıkadık canım , ayyy öyle güzel kokuyordu ki ev sanki evde bebiş varmış gibi, missss misssss
çok geçmiş olsun canım...
kızlar aldığım şekerler burdaki pembe şekere benziyor.
selam kızlar,yine geldik kızımla
gülce'me öpücük gönderen o tosunun ağzını yirim ben yirim
çok mutluyum kızlar,annem 3 aylık vize alabiliyormuş,yanımda 3 ay kalabilirmiş,hem de çoklu vize alacak,1 ay kalacak mesela,geri dönecek,sonra yine gelecek,3 ayı doldurana kadar gelip gidebilecek yanımıza,yaşasıııııın
seastire geçmiş olsun tatlım annene..berk tosununun kıyafetleri yıkanmış,ooooh mis gibi,elinize sağlık canım
tostili oğluşunun cicisi çok güzel olmuş,eline sağlık canım
kızlar bugün çok yoğunum malum p.tesi. Yazamadım çok takip edemedim sizi... doktordan gelen başka arkadaşlarda olmuş gökçe ve esin dışında onların bebeişleride çok sağlıklıymış çok sevindim
seastire; bebeğin cicileri yıkanmış ... ayyy çok heyecanlandım bende... bide geçmiş olsun annene canım... bu arada onu çıkartırmanız lazım yoksa apse yapar...:2:çok derine mi battı bilmiyorum ama bi sormak lazım bi merhem vardı dışarı attıran... ismini hatırlayamadım :2:
gecedicle iyileşmişsin çok sevindim....
badem gelmiş arada kız annesi olduğunu belli etmiş:)))
gökçe nihayet alışverişe başlıcakmışsın sende ben gibi çok sevindim merakla bekliyorum aldıklarını
hatırlayabildiklerim bu kadar şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?