meow ya o akıntı suyunsa? için rahat ederdi bence. varsa da bir sıkıntı tedavi olurdun. gittiğinde ya geç kalmış olursan. bir şey yoksa da için rahat etmiş geri dönersin. ne kaybedersin ki? ben 25 haftalık kayıp yaşadım bu yüzden çok hassasım malesef....
Bence normal kilosu merak etme sen. Benimki tombis. Hatta son 4 haftada 1 kilo almis, senin ki de hizla kilo alir artik.
cnm kaybın için çok üzgünüm haberm yoktu.
önceden mi yaşadn yeni mi? anlıyamadm tam.
bebeğin hareket etmesi beni rahatlatıyor o yüzden gtmiyorum
2 sene oldu. hareket etmezse uzn süre yaşamıyor denir endişelenir. erken doğumda hareket etmesi rahatlatıcı sebep değil. eğer akıntın devam ediyorsa kasılman 1 saatte 4ten fazlaysa bekleme.
inşallah ya sen son 4 haftada özel bişey yaptın mı bana da söyle neolurrrr kilo aldırmak istiyorum oğluma
Valla ozel birsey yapmadim nasil bu kadar kilo aldi bilmiyorum.son hafta biraz fazla et ve balik yedim, biraz da tatli yedim son zamanlarda ama oyle abarti sekilde de sayilmaz. Bence hic kafan takma konuyu, cok iri olmasi da iyi degil saglikli bir kilosu olsun yeter senin ki hic fena degil. Ayrica yanilma paylari da oluyor onu da dusun, bana verdigi ultrason ciktisinda 350 gram fark olabilir yaziyor mesela. Hatta abimlerin cocuklarinda da son ultrasondan farkli dogmustu bebekler, cok takilmamak lazim.
evet canım Ahmet Arda :)) canım evet benim de 30 artı 2 de 2 kilo 176 gramdı sanırım 2.5 olmuştur 2 gün sonra 18 gün olacak. aynı sorun bende de var iri bebek erken gelebilirmiş. dr ye sordum pıhtılaşma iğnesinden mi iri? amerikada çalışma varmış bu konuda daha tamamlanmamış. iğne kullananların bebeişleri iri oluyor diye. bak ikimizin de iri:)
kızlar bugün yazmadınız mı ben mi kaçırdım....
Valla hakli olabilirsin, kanimiz sulu olunca onlar da daha iyi besleniyordur belki de :) bu arada demin yazmayi unuttum dogumdan sonra igne kullanimi icin birsey demedi doktor, yarin hastaneye gidecegim hem tahlil yaptiracagim hem de recete alacagim igneler icin. Gidince sorarim olmazsa bende ona gore kac kutu almam gerektigini ogrenirim.
Bir de eskiden katilim payi yoktu benim raporun suresi doldu yeniledim ama bundan sonra katilim payi alacaklarmis her kutudan haberin olsun.
sağol canım orası öyle tabi..bide şu etraftaki boşboğazlar yokmu sinir bozmak için birler onlara neyse benim oğlumun kilosu
Herkese selam kızlar...
chnb, canım bugün dışarıdaydım, sabah hariç giremedim foruma.
Şimdi de çok yorgun hissediyorum kendimi.
Şimdiden iyi geceler diyeyim hepinize.
Yarın görüşmek üzere inşallah.
rapor varken de mi alacaklar. bugün ben eşime yazdırttım. muadilini vermek istemişler ve 50 tl fark istemişler evde var 1 haftalık kadar. eşim de almamış muadilini..
sor bakalım...
tatlm inan bana 1 sene önce çalştığm hast.şu an bana 5 dk uzak
ama tam emin olmadan gitmek istemiyorum
beni dün geceden beri 2 şey şüphelendiriyor
biri akıntı fazlalığı diğeri ise bu adet ağrıları..
düzenli olsa ağrılarm çoktan uçmuştum,ama kesn bi anlam veremiyorum işte :44:
burcu karşılaşamıyoruz nasılsın canım? bu iğneyi doğumdan sonra da kullanacak mısın kesin? ben çarşamba soracağım...
hım etle balığın iyi olduğunu duymuştum zaten bu aralar biraz ağırlık vereyim onlara en iyisi :)
şimdiye kadar 1hafta önden gidiyodu diye şaşırdım bu sefer gittiğimizde 3gün geri çıktı.çok ağır grip oldum yeterince beslenemedim belkide ondandır haklısın çok fazla takılmamak lazım
bu arada hepinize maşallahhhsağlıklı doğumlar hepinize rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?