2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

cnm kaybın için çok üzgünüm haberm yoktu.
önceden mi yaşadn yeni mi? anlıyamadm tam.
bebeğin hareket etmesi beni rahatlatıyor o yüzden gtmiyorum

cnm kaybın için çok üzgünüm haberm yoktu.
önceden mi yaşadn yeni mi? anlıyamadm tam.
bebeğin hareket etmesi beni rahatlatıyor o yüzden gtmiyorum

2 sene oldu. hareket etmezse uzn süre yaşamıyor denir endişelenir. erken doğumda hareket etmesi rahatlatıcı sebep değil. eğer akıntın devam ediyorsa kasılman 1 saatte 4ten fazlaysa bekleme.

göbeklim, biftek, pdr şekerlerinize bayıldım...

2 sene oldu. hareket etmezse uzn süre yaşamıyor denir endişelenir. erken doğumda hareket etmesi rahatlatıcı sebep değil. eğer akıntın devam ediyorsa kasılman 1 saatte 4ten fazlaysa bekleme.

çok üzüldüm.
kaslma yaşamıyorum işte sadece adet olucakmş gibi mini mini sancılar..
herkes yattı,artarsa ya da yarn da devam ederse kesn gidicem zaten sinirlerm bozuldu 24 saattr acı çekiorum

inşallah ya sen son 4 haftada özel bişey yaptın mı bana da söyle neolurrrr kilo aldırmak istiyorum oğluma

Valla ozel birsey yapmadim nasil bu kadar kilo aldi bilmiyorum.son hafta biraz fazla et ve balik yedim, biraz da tatli yedim son zamanlarda ama oyle abarti sekilde de sayilmaz. Bence hic kafan takma konuyu, cok iri olmasi da iyi degil saglikli bir kilosu olsun yeter senin ki hic fena degil. Ayrica yanilma paylari da oluyor onu da dusun, bana verdigi ultrason ciktisinda 350 gram fark olabilir yaziyor mesela. Hatta abimlerin cocuklarinda da son ultrasondan farkli dogmustu bebekler, cok takilmamak lazim.

kızlar bugün yazmadınız mı ben mi kaçırdım....

hım etle balığın iyi olduğunu duymuştum zaten bu aralar biraz ağırlık vereyim onlara en iyisi :)
şimdiye kadar 1hafta önden gidiyodu diye şaşırdım bu sefer gittiğimizde 3gün geri çıktı. çok ağır grip oldum yeterince beslenemedim belkide ondandır haklısın çok fazla takılmamak lazım
bu arada hepinize maşallahhh sağlıklı doğumlar hepinize rabbim yardımcımız olsun

Valla hakli olabilirsin, kanimiz sulu olunca onlar da daha iyi besleniyordur belki de :) bu arada demin yazmayi unuttum dogumdan sonra igne kullanimi icin birsey demedi doktor, yarin hastaneye gidecegim hem tahlil yaptiracagim hem de recete alacagim igneler icin. Gidince sorarim olmazsa bende ona gore kac kutu almam gerektigini ogrenirim.
Bir de eskiden katilim payi yoktu benim raporun suresi doldu yeniledim ama bundan sonra katilim payi alacaklarmis her kutudan haberin olsun.

kızlar bugün yazmadınız mı ben mi kaçırdım....

Herkese selam kızlar...

chnb, canım bugün dışarıdaydım, sabah hariç giremedim foruma.
Şimdi de çok yorgun hissediyorum kendimi.
Şimdiden iyi geceler diyeyim hepinize.
Yarın görüşmek üzere inşallah.

rapor varken de mi alacaklar. bugün ben eşime yazdırttım. muadilini vermek istemişler ve 50 tl fark istemişler evde var 1 haftalık kadar. eşim de almamış muadilini..

sor bakalım...

sağol canım orası öyle tabi..bide şu etraftaki boşboğazlar yokmu sinir bozmak için birler onlara neyse benim oğlumun kilosu

canım arkadaşın da dediği gibi doktor bi sorun olsa söylerdi hiç takma kafana beslenmene dikkat et yeter. onlar konuşur boş boş. bebeğin çok kilolu olması sağlıklı olması demek değil ki Rabbim sağlık versin bebeklerimize. bana dr kilosunu söyleyince nasıl normal mi diyorum evet diyorsa sorun yok. adam kaç sene okulunu okumuş inanmak gerek:))) fazla kilo = sağlık tabusuna inanan cahillere mi inanıcaz:)

iyi geceler kızlar ben iğnemi vurdurup yatayım...

rapor varken de mi alacaklar. bugün ben eşime yazdırttım. muadilini vermek istemişler ve 50 tl fark istemişler evde var 1 haftalık kadar. eşim de almamış muadilini..

sor bakalım...

Evet raporlu olunca da alacaklarmis. Eskiden rApora yazdiklari taniyi artik kabul etmiyormus sgk o yuzden baska birsey yaziyorlarmis onda da katilim payi cikiyormus

İyi geceler sana da...

Son düzenleme:

Bence yine de git tatlim, eger birsey varsa sonucta o kadar erken bi haftada degiliz, ama ciger gelistirici igne v.s. Gibi kolayca yapilabilecek, yine de hayati olan onlemler var. Yani tamam, en kotu ihtimalde bile artik bu haftalarda cok da onemli bir risk yok, ama bizler bilincli davranalim yeter :)))

Sen onun annesisin ve o sana muhtac :)))

burcu karşılaşamıyoruz nasılsın canım? bu iğneyi doğumdan sonra da kullanacak mısın kesin? ben çarşamba soracağım...

Ben de iğne kullanıyorum, doktorum doğumdan sonra kullandırtmıyorum demişti. Ama komşum da kullandı iğne o doğumdan sonra 40 gün daha devam etti. Bu arada kızı 2.700 gr dünyaya geldi. Oğlunu 3700 gr doğurmuş, o zman problemi yokmuş iğne yapmamış. Ama benim de oğlum 9 gün önden gidiyo ben de iğneden mi kaynaklanıyo diye düşünmekten kendimi alamadım. Bünyeye göre değişiyo sanırım. Ben de iğnemi yapayım iyi geceler...

Canım benim sen üzülüyosun bu konuya çok. Etkili mi gerçekten bilmiyorum ama, Trabzon'a gitmiştik bayramda. Yediğim herşeyde tereyağ vardı. O ay bebiş almış başını gitmişti. Sonra da aynen devam ettim Trabzon tereyağlı yedim herşeyi. Gene atak yaptı bebiş, ama doktorum diyet verdi. Kilolu olması pek de sevinilecek bişey değil yani... Ama kontrollü olarak ye istersen :)

burcu ne kadar saçma ya uzun süre kullanılıyor bu iğne...o zaman hematoloji gibi bir yer yazsa yine alırlar mı?

emi canım değişiyor belki de... senin ne kadar kilosu?

ymd kuzum nereye gittin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…