2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

sen normalmi doğuracaksın canım benim karnım öyle düşmedi heralde çünkü hep boştu

he canım ben anlatım doğumunuza az kala karnınız düşüyor bunun normalle yada sezaryanla alakası yok herkezde oluyor bu geçen okulda bir bayan vardı karnı düşmüştü dünde baktımki elinde alakucağıyla gelmiş sezaryanle kızını dünyaya getirmiş:)

yaaa bende çocuk aşağıya dönünce oluyor sanıyodum
allah bizede nasip etsin inşallah

Bende aynı şekilde düşünüyorum. Pratik bi kurabiye tarifim var.%100 güzel sonuç veriyor.
1 poşet krem şanti
3 su bardağı un
1 su bardağı sıvı yağ
karıştır.180 derece ısınmış fırında üzeri çatlak çatlak olana kadar (yaklaşık 15 dk) pişir ılınınca pudra şekeri dök. servis yap...

kızlar geçmişi okuyamadım çookkkk uzun ... ara ara bakarım bir ara...

var mı havadis meow gelmiş mi?

kızlar geçmişi okuyamadım çookkkk uzun ... ara ara bakarım bir ara...

var mı havadis meow gelmiş mi?

evet gelmiş gittiği devlet hastanesinde pek iyi şeyler yaşamamış
evinede dönmüş ,eşiylede arasını düzeltmiş canım

gönlüm dilime dargın,dilim gönlüme
gönlüm duygularını anlatamadığı için kızarken dilime;
dilim anlatamayacağı şeyleri düşündüğü için kızıyor gönlüme...

kızlar ben biraz uyucam dayanamıyorum artık kendinize iyi bakın görüşürüüüüüz

kızlar ben biraz uyucam dayanamıyorum artık kendinize iyi bakın görüşürüüüüüz

iyi uykular yavrusum,ben geldim sen gittin..geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim tatlım,inşallah eşim iyileştirecek beni,tavuk almış geldi,şimdi de ıhlamur almaya gitti,akşama tavuk suyuna çorba ve ıhlamurla iyileştirecek beni adam kendi hastalığını unuttu,işte hamileliğin bu yanını çok seviyorum

ay benim yoğurtlu makarnam yine konu olmuş bende dünden kalmıştı makarna yoğurtlayıp yedim yine yemek yapmadım. hele bide salçalı domatesli soslu makarna tarifimi versem hep konu olur burda
ay üzerimde bir sersemlik var bugün banyoyu ovdum biraz önce dayanamadım çamaşır suyu kullandım leyla gibi oldum temelli bi daha kullanmıcaaam içim bulandı

bademcim canım geçmiş olsun iyi bak kendine çok çekiniyorum ben grip olmaktan, nefret ediyorum perişan ediyo insanı

kızlar birazdan hazırlanmak için çıkıcam kendinize ve bebişlerinize iyi bakın vakit buldukça yazacağım. görüşmek üzere

oh çok iyi canım karabiber birazda limon koy iyi gelir
bende sabahtan beri uykuluyum yatayım yoksa midem bulanmaya başlıyor öpüyoruz sizi canım

hayırlı yolculuklar canım özletme kendini

oh çok iyi canım karabiber birazda limon koy iyi gelir
bende sabahtan beri uykuluyum yatayım yoksa midem bulanmaya başlıyor öpüyoruz sizi canım

öyle yapacam tatlım sağolasın..ben de öptüm tatlım,dikkat et kendine..eşin beğenmemiş ela ismini,ne yapmayı düşünüyorsun??

senin her yaptığın olay tatlım
sağol canım benim,inşallah iyileşiriz en kısa zamanda..
iyi yolculuklar size,hoşçakal canım

kızlar sizde de hamilelik lekesi oluştumu yüzüm benim hatta yanaklarım kaşımın üstü leke oldu gebelikten önce vardı sonra iyice arttı herkes kızınmı olacak diyo bende kocaman bi hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…