2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bu gece rüyamda evleniyomuşum ama ne gelinliğim var nede saçımı yaptıracak kuaför bulamıyorum sonra arka sokaklarda hüsünün kızı zelihayı tanıyomuşum o yapıyo saçımı ama gelinlik almaya çalışıyorum bulamıyorum bi türlü uyandım o sırada . eşimle evleniyodum ben hep kendimi eşimle velenirken görüyorum

şimdi limonlu ballı ılık su içiyorum tatlım..ıhlamur kalmamış,eşim alacak birazdan..ben sirke içecem,malum yerde işe yarıyosa içince de mikroplarımızı yok eder heralde lezginka açtı makarna konusunu,benim de çanımı çektirtti,ama akşama yapıp yedim,sen de çubuktan yap ye,aklında kalmasın

kızlar bişey sorucam.şimdi doğumdan sonra gelen misafirlere ikram etmek için pasta börek tarzı bişeyler yapıp buzluğa atayım diyorum.2 çeşit yapsam 1-2 de hazır alsak olur gibime geliyor.fikir ve tarif verebilecek olan var mı?

ay koydum su ısınsın yapıcam guguşumun biyeri şişmesin:) kıs sirkeyi nasıl içicen bee ayyy sen söleyince bile azım büzüştü

Eki Görüntüle 536118
şimdi çektim kızlar:)) üstümdeki göbeğimi kapatmıyo yarısı açık:))) aşağı doğru çektim kapadım göbüşümü öyle çektim
canım göbüş hala azcık ama toplanmışsın biraz maşallah
sen bence git bacaktan başla cnm sonra gerisi gelir belki:) şaka bi yana benim gittiğim yerde gayet steril bi ortam yoksa insanın içi rahat etmez ki özellikle de hamileyken... belki sen de memnun kalırsın.
ya benim tek düşündüğüm orası ondan kurtulayım gerisi kolay onun içinde gitmem dışarı
eşinle aranı düzelttiğinize sevindim canım***
ama sen o kadar acı çekm,işken başka şeyler düşünmesi bana abes geldi neyse artık iyiyseniz sorun yok***
kendine dikkat et tatlım kendi doktorundan başkasına gitmemeye çalış
bende uyanık kalmak isterim aslında ama dr konuşmadık daha bu konu hakkında belli olmaz belki normal olur doğumum
sen benimkini gör pinokyonun burnu gibi uzadı öne doğru sanki düşecek gibi
maşallah sende tombiş çıkmışsın
Ne ben eşime yaptırabilirim böyle bir şeyi, ne de benim becerikli (!) eşim böyle bir şeyi becerebilir. Yapıştırır bir daha da çıkaramayız kalırım öyle hahaha
canım bende eşimin yapabileceğine ihtimal vermiyorum en çokta benim acı çekmeme dayanamaz ama denicez artık kavga dövüş yaparız
neredeyse çoğumuz park yatak aldık ve alıcaz tatlım bende aldım ama hala gelmedi sinir oldum
sinir olma canım daha zaman var numarası yokmu sende arasan
eh artık doğum zamanı yaklaşıyor hepimizin ortak sorunu bu değilmi
canım geçmiş olsun,daha öncede dedim ama geçmişi okumadın sanırım
aman kendine dikkat et
yok benim kociş 75 kiloydu evlenince şimdi 82,5 kilo maşallah:) üstelik evleneli daha dokuz ay oldu:)
ben de senin gibi istiyorum tatllım, 55 karar fazlası zarar diyorum hep:) ama bakalım doğumdan sonra nasıl olcaz...
ben dün akşam kocişime sen iyce eridin dedm bana ne dese beğenirsin
aslında ben kilo vermedim sen şiştikçe ben senin gözünde küçülüyorum diyor gıcık

Son düzenleme:

saol yavrusum. ya vardı ama nereye koyduğumu bilmiyorum attım belkide:) yakın aslında ama bi yere gidemiyorum doğalgazcılar gelir diye

canım hüsnünün kızı zeliha kim

yavrus bende her gördüğüm insana sen zatıfladınmı diyorum onlarda sen şiştikçe biz sana zayıf görünüyoz diyorlar

düğüne aş eriyon demekki canıncığım

gerçekten bizmi öyle görüyoruz acaba

kesinkikle öyle kadın 96 kiloymuş abla sen zayıfladınmı diyorum gülüyor etrafımdaki herkez zayıf sanki ayy bu arada benim karnım düştü birazcık üsttarafım boşaldı bu demek oluyorki doğumuma az kaldı

sen normalmi doğuracaksın canım benim karnım öyle düşmedi heralde çünkü hep boştu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…