- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
maşallah eşine demekki iyi bakmışsın tatlım:)) benimki bu ara çok zayıfladı yaa hatta geçen annem sen çok zayıflamışsın dedi eşime :))) bide erkek bebeğe hamileyken eşlerde anne ile birlikte kilo alır derler yalan vala benimki kilo almayı bırak iyice zayıfladı adam
cnm bende e-bebek ten aldım :)Bende sebamed ürünlerini aldım canım E-bebek mağazasından aldım Forum istanbul avm içinden biraz indirimliydi fiyatları sanırım. ama İnternet sitesindede aynıdır heralde fiyatları..
cnm hoşgeldinnnnnnn geçmiş olsun dikkat et kendine aman bulaşıklarda duruversin benimkilerde duruyo dizmeye üşeniyom :)kızlar maaşallah göbüşlerinize,ama Berk nerde anlamadım gittigeçen gün bayramda giyeceğim triko elbisemi giydim denemek için,elbisenin ön tarafında bir basket topu gördüm adeta
kimse demedi ama öyle dicekler diyodu:) bana kilo al dedikçe ben sen kendine bak sanki sen çok kilolsun sende zayıfsın diyodum:) bende doğumda hepsi gitsin istemiyorum tatlım en fazla 55 kiloda kalsam yeter bana
canım benim Allah razı olsun,sen de tembelsin benim gibi ama bana yardım edeceğine eminim
karnım acıktı ne yesem bilmiyorum evde ekmekte yok üeşiyorum bakkala gitmeye halbuki hemen yan binanın altında bakkal(((
herkese iyi geceler tontişler,eşim hastalandı,sıra bende galiba,halsizlikten kafamı havada tutamıyorum,inşallah hemen atlatırız,iyi bakın kendinize ve bebişlere..
öpmek ne ki ben ısırcam sen bana yüzünü göstermedin diyeBize naz yapıp suratlarını göstermiyorlar ama bilmiyorlar ki doğduklarında o suratı öpe öpe bitireceğiz biz, görecekler günlerini :)))) Canım ben şimdiye kadar farklı farklı nedenlerden o kadar çok ameliyat oldum ki. Hepsi de genel anestezi. Ve hepsinden de uyanırken bir çocuk gibi dakikalarca ağlıyorum. Bir türlü kendime gelemiyorum ve anesteziden çok zor ayılıyorum. Artık bende kompleks halini aldı rezil oluyorum diye. Yakınlarım sonradan o hallerimi anlatıp gülünce kendimi kötü hissediyorum. Bugün genel anestezi belli olduğu anda eşime talimatlar vermeye başladım. Sakın ben tamamen uyanmadan odaya kimseyi alma, üstümü mutlaka giydirin annemle sakın beni kimse çıplak görmesin, ben ağlarsam kimse odada olmasın vs.vs. diye. :))) O da yahu şimdiden onları düşünme daha neredeyse 2 ay var diyor ama yok işte :) Şimdiden stres bastı beni.
beni de ekler misin canım 8 kasım saat 10.20
- [URL="http://www.kadinlarkulubu.com/doktorlar-oneriler-sorular-f360/"]doktor[/URL] Kontrol Listemiz
kızlar gökçe tatilden dönene kadar ben devam edicem.... Giderayak bana kitledi:)))randevu tarihleri ve saatleri belli olanlar msj atarlarsa eklerim listeye
[*]ruzgarrr 19 ekim cuma saat: 17:30
[*]candost17 19 ekim cuma saat ????
[*]Gecedicle 20 ekim cts saat: 09:00
biftek 20 Ekim cts saat: 09:15
serpilurhan 20 Ekim cts saat: 11.00
[*]gulayaydogmus 20 Ekim cts saat: ????
[*]vitaminc 20 ekim cts saat: 11:00
[*]emi1987 20 Ekim cts saat: 14:30
[*]esraumut 20 Ekim cts saat: ????
[*]rabiaya 22 Ekim pzt saat: 09:00
[*]istanbull34 22 Ekim Pzt saat: ????
[*]yasmin_tokat 22 Ekim Pzt saat 16:45
[*]fatmacann 24 ekim çarş. saat: 13:40
[*]ozgezngn 29 ekim pzt saat: 10:00
[*]BOYOZ 29 ekim pzt. saat 10:30
[*]bsygn 30 ekim salı saat: 09:20
[*]pinarfrtn 30 ekim salı saat: 11:30
[*]ceza83 30 ekim salı saat: ????
[*]chnb 31 ekim çarş saat: 15:30
[*]Sonesinti 1 kasım Prş saat : ????
[*]mermaid76 1 kasım perşembe saat 12:30
[*]ymd 2 Kasım Cuma saat 17:00
[*]burcu_gen 3 kasım Cts saat : 14:40
[*]ecrin46 5 kasım pzt saat: ????
[*]ozgezngn 5 Kasım pzt. saat ????
[*]fd01 5 Kasım pzt saat: 09:00
[*]mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30
[*]lezginka 7 kasım çarş. saat: ????
[*]eczreyrey 8 kasım cts saat:
[*]Seastire 9 Kasım cuma saat: 14.00
[*]cereyan 9 kasım cuma saat:????
[*]meoww 9 Kasım cts saat:
[*]badem30 10 Kasım cts saat:????
[*]ozgezngn 12 Kasım Pzt. saat:????
kzlar dün akşam eskiden çalştığm devlet hastanesinin aciline gittik.
annemle babama anlatınca durumu panik oldular,sağolsunlar götürdüler hemen.
önce kırmızı alanda 4 tüp kan verdim bir de idrar tahlili.
derken kadın doğuma yönlendirildim,orada soruları cevapladım.
dr nstye bağladı,rapor iyi çktı.
ultrasonla baktı,aksi bişi görmediğini söyledi.
derken sıra geldi alttan muayeneye.
kırk takla attm yaptrmamak için,dr bana göre hava hoş dedi ama boşuna gelmş olursun dedi.
daha yeni vajinismusu atlattığımı söylememe rağmen canımı çok yaktı.
bağırdım o kadar..
önce kürek gibi bişi soktu,akntın çok dedi.
daha sonra elini sokarak açlma var mı diye baktı,açlma da yok dedi.
o bakmaya çalışırken çok kaba davrandı,olanca gücüyle bastırdı,o kadar cnm yandı ki hala içim acıyor.
kimseyi korkutmak istemem ama böyle şeylerde özele gtmek şartmş,emnim oradakiler daha bi kibardırlar.
suyum neden geliyor diye sordum,bilmiyorum dedi
altıma bi ped verdi,bunu koy suyun gelirse 2 saat sonra geri gel dedi.
tabiki de yine aynı şikayetlerm olmasına rağmen bir daha gidemedm.
biliyosunuz ailemn yanındaydm,hemen eşimi aradm.
evime gitmek istedim çünkü,evimize döndük.
4 gecedir ayrıydık,o da birlkte olmak istedi.
bişi diyemedim,üstesnden gelirim diye düşündüm.
malesef başaramadm,yattk uyuduk öylece.
o da çok üzgün.
ama gitmeseydm,keşke gitseydm dicektm.
alttan baktırmasaydm,içimde kalıcaktı.
piskolojim o kadar kötü ki,canım hiçbirşey yapmak istemiyor.
bebek ve hamilelikle,kadınlıkla ilgili herşeyden soğudum.
cnm bende e-bebek ten aldım :)
cnm hoşgeldinnnnnnn geçmiş olsun dikkat et kendine aman bulaşıklarda duruversin benimkilerde duruyo dizmeye üşeniyom :)
ayyyyyyy kıslar kim ne derse desin almayın kilo ya napıcanız kiloyu boşverin zayıf olmak daha iyi :)
karnım acıktı ne yesem bilmiyorum evde ekmekte yok üeşiyorum bakkala gitmeye halbuki hemen yan binanın altında bakkal(((
fiyatları çok uygunmuş.ben unnadodan hiç alışveriş yapmadım ama buradan yapan arkadaşların çok memnun olduklarını hatırlıyorum
Ne bitmez geçmişmiş, resmen kayboldum içinde yaa
Selam herkese kızlar.
Sebamed ürünlerini alan arkadaşlara bir sorum olacak. Netten aldıysanız eğer hangi siteden aldınız? Ben bugün hepsini almayı düşünüyorum. Sebamedim.com diye bir site buldum. Oradan alsam mı? Bilgisi olan varsa, paylaşırsa çok sevinirim.
erinme cnm kalk kuzun acıkmıştır annesi yazık ona... dün burda yoğurtlu makarna dediler dediler eve gidince ilk işim o oldu, sonra o hızla iki tabak yedim sonuç uyku:)
kız ben kendi evimde bişey yapmaya üşeniyorum biyere gittiğimde yapıyorum:))) annem çok şikayet ederdi üşengeç iş yapmıyo diye bi sene ankaraya teyzemin yanına gittim orda yapıyorum iş teyzem bide iş yapmıyo diyosun demişti anneme annemde dışarda yapıyo evde yapmıyo demişti:)) ama annem işe başlamıştı ondan sont-ra evdede yapıyodum iş annem yorulmasın ona iş kalmasın evde diye:)
merhaba kızlar biz geldikkkgeçmişi okudum gözlerim döndü
dün gece uyuyamadım bi türlü belim çok ağrıdı dün biraz gezdim dışarda işlerim vardı hemen ağrım oldu bundan sonra evden dışarı çıkmıcam 36.haftaya kadar
gecedicle canım geçmiş olsun yorma kendini bu haftalar çok kritik
seastire koca göbekli seniyaa bi koca göbekli olamadın gittin yakışmıyo sana koca göbekli demek
maşallah canım çok tatlı göbişin
temizliği doğuma giderken eşime yaptırmıştım yine eşime yaptırcam başkasına açamam orasını ayıpp
başka neler okuduğumu hatırlamıyorum yaa :44:
geçmiş olsun canım eşine dikkat et kendine aman ılık şeyler iç sürekli bol bol da c vitamini
öpmek ne ki ben ısırcam sen bana yüzünü göstermedin diye
evet genel anesteziden sonra ayılırken çok komik oluyomuş insanlar sen kendine gelene kadar eşin kimseye haber vermesin canım kendine gelmeye başlayınca haber versin onlar gelene kadar ayılırsın zaten
beni de ekler misin canım 8 kasım saat 10.20
canım çok geçmiş olsun doktora gitmen iyi olmuş sana çok kızmıştım kaç günden beri ağrım var suyum geliyo falan diyomuşsun
çok şükür doğumla ilgili bişey değilmiş daha erken gelmesin bebiş
bu arada senin ağrın varken eşin ilişkiyi mi düşünüyo ağrın varken ilişkiyi düşünme sakın bi daha açılmaya sebep olur zorlarsan
eşim istediği için değil bende kilo almak istiyorum tatlım çünkü hiç kıyafet bulamıyodum bedenime göre hele pantalon bulmak ölüm gibiydi benim belim çok ince ama kalçam vardı kalçadan oluyodu belden düşüyodu aldıklarım hep
hehhe boşver alıncada nasıl vericem die düşünürsün sonra millet ince bel yapmak için ugraşıyo sen göbüş istiyon hehhe doğumdan sonra kalır azıcık heheh
ben genelde her yerde tembelim tatlım,pek yormuyorum kendimi,canım tatlı mıdır nedirsen yine iyiymişsin
gecedicle sağol tatlım,dikkat etmeye çalışıyorum ama eşim okuldan mikrop getiriyo maalesef,kapıyoruz şifayı hemen kış gelince
hoşgeldiniz tatlım. sorma canım daha koca göbekli olduğum söylenemez saol canım benim
ince belli olmak iyi ama giydiğin şeyler belinden düşünce sürekli çekiştirmek zorunda kalıyosun:)
olsun canım ya küçük olsun ne güzel işte hareketlerin kısıtlanmaz ben koltuktan kalkana kadar 5 dk geçiyo eşimde dalga geçiyo benle sürekli çok yersen böyle olur işte diye halbuki sadece göbekten ibaretim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?