2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bence de yalan cnm eğer öyle olsaydı benimkinin zayıflamış olması gerekirdi malum benim bebiş kız:)

Bende sebamed ürünlerini aldım canım E-bebek mağazasından aldım Forum istanbul avm içinden biraz indirimliydi fiyatları sanırım. ama İnternet sitesindede aynıdır heralde fiyatları..
cnm bende e-bebek ten aldım :)
kızlar maaşallah göbüşlerinize,ama Berk nerde anlamadım gitti geçen gün bayramda giyeceğim triko elbisemi giydim denemek için,elbisenin ön tarafında bir basket topu gördüm adeta
cnm hoşgeldinnnnnnn geçmiş olsun dikkat et kendine aman bulaşıklarda duruversin benimkilerde duruyo dizmeye üşeniyom :)
kimse demedi ama öyle dicekler diyodu:) bana kilo al dedikçe ben sen kendine bak sanki sen çok kilolsun sende zayıfsın diyodum:) bende doğumda hepsi gitsin istemiyorum tatlım en fazla 55 kiloda kalsam yeter bana

ayyyyyyy kıslar kim ne derse desin almayın kilo ya napıcanız kiloyu boşverin zayıf olmak daha iyi :)

canım benim Allah razı olsun,sen de tembelsin benim gibi ama bana yardım edeceğine eminim

kız ben kendi evimde bişey yapmaya üşeniyorum biyere gittiğimde yapıyorum:))) annem çok şikayet ederdi üşengeç iş yapmıyo diye bi sene ankaraya teyzemin yanına gittim orda yapıyorum iş teyzem bide iş yapmıyo diyosun demişti anneme annemde dışarda yapıyo evde yapmıyo demişti:)) ama annem işe başlamıştı ondan sont-ra evdede yapıyodum iş annem yorulmasın ona iş kalmasın evde diye:)

karnım acıktı ne yesem bilmiyorum evde ekmekte yok üeşiyorum bakkala gitmeye halbuki hemen yan binanın altında bakkal(((

erinme cnm kalk kuzun acıkmıştır annesi yazık ona... dün burda yoğurtlu makarna dediler dediler eve gidince ilk işim o oldu, sonra o hızla iki tabak yedim sonuç uyku:)

merhaba kızlar biz geldikkkgeçmişi okudum gözlerim döndü
dün gece uyuyamadım bi türlü belim çok ağrıdı dün biraz gezdim dışarda işlerim vardı hemen ağrım oldu bundan sonra evden dışarı çıkmıcam 36.haftaya kadar

gecedicle canım geçmiş olsun yorma kendini bu haftalar çok kritik

seastire koca göbekli seni yaa bi koca göbekli olamadın gittin yakışmıyo sana koca göbekli demek
maşallah canım çok tatlı göbişin

temizliği doğuma giderken eşime yaptırmıştım yine eşime yaptırcam başkasına açamam orasını ayıpp

başka neler okuduğumu hatırlamıyorum yaa :44:

herkese iyi geceler tontişler,eşim hastalandı,sıra bende galiba,halsizlikten kafamı havada tutamıyorum,inşallah hemen atlatırız,iyi bakın kendinize ve bebişlere..

geçmiş olsun canım eşine dikkat et kendine aman ılık şeyler iç sürekli bol bol da c vitamini

öpmek ne ki ben ısırcam sen bana yüzünü göstermedin diye
evet genel anesteziden sonra ayılırken çok komik oluyomuş insanlar sen kendine gelene kadar eşin kimseye haber vermesin canım kendine gelmeye başlayınca haber versin onlar gelene kadar ayılırsın zaten

beni de ekler misin canım 8 kasım saat 10.20

canım çok geçmiş olsun doktora gitmen iyi olmuş sana çok kızmıştım kaç günden beri ağrım var suyum geliyo falan diyomuşsun
çok şükür doğumla ilgili bişey değilmiş daha erken gelmesin bebiş
bu arada senin ağrın varken eşin ilişkiyi mi düşünüyo ağrın varken ilişkiyi düşünme sakın bi daha açılmaya sebep olur zorlarsan

eşim istediği için değil bende kilo almak istiyorum tatlım çünkü hiç kıyafet bulamıyodum bedenime göre hele pantalon bulmak ölüm gibiydi benim belim çok ince ama kalçam vardı kalçadan oluyodu belden düşüyodu aldıklarım hep

canım ben joker.com den aldım.indirim+40 tllik çek+bi de kargo bedavaydı öyle olunca baya uyguna geldi.

erinme cnm kalk kuzun acıkmıştır annesi yazık ona... dün burda yoğurtlu makarna dediler dediler eve gidince ilk işim o oldu, sonra o hızla iki tabak yedim sonuç uyku:)

afiyet bal şeker ıolsun yarasın miniğine yoğurt ayran uyku yapıyo:))) bişey söyleyin benimde canım çeksin yapayım:))

ben genelde her yerde tembelim tatlım,pek yormuyorum kendimi,canım tatlı mıdır nedir sen yine iyiymişsin
gecedicle sağol tatlım,dikkat etmeye çalışıyorum ama eşim okuldan mikrop getiriyo maalesef,kapıyoruz şifayı hemen kış gelince

hoşgeldiniz tatlım. sorma canım daha koca göbekli olduğum söylenemez saol canım benim

hehhe boşver alıncada nasıl vericem die düşünürsün sonra millet ince bel yapmak için ugraşıyo sen göbüş istiyon hehhe doğumdan sonra kalır azıcık heheh

hehhe boşver alıncada nasıl vericem die düşünürsün sonra millet ince bel yapmak için ugraşıyo sen göbüş istiyon hehhe doğumdan sonra kalır azıcık heheh

ince belli olmak iyi ama giydiğin şeyler belinden düşünce sürekli çekiştirmek zorunda kalıyosun:)

cnm benim ıhlamur için hemen bide 1 limonu sıkıp bi dikişte iç acayip iyi gelio bak ben 2 güne düzeldim bu arada dün şu yoğurtlu makarna konusunu sen açtın demiii dün kocişe sipariş verdim sen garnitür almış makarnayı unutmuş ya şimdi hala cnm istiyo oyucam siziiiiiiiiiiii :) çubuk makarnadan mı yapsam hehhe

hoşgeldiniz tatlım. sorma canım daha koca göbekli olduğum söylenemez saol canım benim

olsun canım ya küçük olsun ne güzel işte hareketlerin kısıtlanmaz ben koltuktan kalkana kadar 5 dk geçiyo eşimde dalga geçiyo benle sürekli çok yersen böyle olur işte diye halbuki sadece göbekten ibaretim

kızlar dün akşam ismi lazım değil bi meyve yemeye çalışıyorum anaa bi baktım hep suyu üstüme sıçramış hemen yıkadım yoksa lekesi çıkmıyo. sonra bi baktım eşimin üstünde atlet verdi atleti kolarına felan hep sıçramış meyveyi yiyen ben olduğum halde eşimede sıçratmışım

evet canım hareketlerimde hiç kısıtlanma olmadı bu sayede . ben bi lokma bişey yesem hemen şişiyorum ozaman çok rahatsız oluyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…