bu arada 1650gr mış benim sıpa doktorum yine dedi iri bi bebek olmicak 2800-2900doğar dedi bende olsun doğduktan sonra çabuk toparlanıyolar dedim hala normal doğum pozisyonundayız ama çatı muayenesinde neye karar vericek doktorum bakalım bu arada yeni randevum 20 kasım saat 2 de
bu arada 1650gr mış benim sıpa doktorum yine dedi iri bi bebek olmicak 2800-2900doğar dedi bende olsun doğduktan sonra çabuk toparlanıyolar dedim hala normal doğum pozisyonundayız ama çatı muayenesinde neye karar vericek doktorum bakalım bu arada yeni randevum 20 kasım saat 2 de
oh maşallah damadıma büyümüş kız yinede ayy yesinler onu
ne güzel işte canım doğumunda kolay olur hem o kiloda doğsa bile çok normal zayıf değil yani
neden böyle geç tarihe veriyor senin doktor randevularını ya hem rahatsızsın hemde artık 15 günde bir çağırması gerekmiyormu
agresifim kompleksliyim kadınların son ayına kadar çalıştırılmasını protesto ediyorum ayrıcada ne bu ya görüntü kirliliğinden başka bişe değil verin altı ay izin bizde birazcık rahat edelim sürüne sürüne geliyorum işe bıktım yaa
oh maşallah damadıma büyümüş kız yinede ayy yesinler onu
ne güzel işte canım doğumunda kolay olur hem o kiloda doğsa bile çok normal zayıf değil yani
neden böyle geç tarihe veriyor senin doktor randevularını ya hem rahatsızsın hemde artık 15 günde bir çağırması gerekmiyormu
saol canım yaa evet büyümüş babası kılıklı :))bencede gayet iyi kilosu normal derse doktorum kolay doğururum canım bu tarihi veriyo ama sen aklına bişey takılırsa bişey olursa istediğin zaman gel diyo bana zaten bu ara hiç verdiği tarihte gitmedim hep erken gittim
58 kilo olmuşum doktorum çok iyi gidiyosun dedi doğuma kadar 3-4 kilo daha alırsan tam olur dedi zayıf hamile kalmıştım yaa maşallah diyo 58 çıktım diye
canım ben almayı düşünmüyorum bebişin sert bişey üzerinde sürekli dümdüz yatmasını istemiyorum
kış bebeği olacaklar zaten ince battaniyeye sararım kundak gibi
saol canım yaa evet büyümüş babası kılıklı :))bencede gayet iyi kilosu normal derse doktorum kolay doğururum canım bu tarihi veriyo ama sen aklına bişey takılırsa bişey olursa istediğin zaman gel diyo bana zaten bu ara hiç verdiği tarihte gitmedim hep erken gittim
58 kilo olmuşum doktorum çok iyi gidiyosun dedi doğuma kadar 3-4 kilo daha alırsan tam olur dedi zayıf hamile kalmıştım yaa maşallah diyo 58 çıktım diye
evet canım 3,5 kiloda olsa biz gözümüzde çok büyütüyoruz sanırım ama minicik oluyorlar
yanılma payı var ama ben çok fark olacağını düşünmüyorum en fazla 300 gr fark olur heralde
slm kzlar.hastaydm ya biraz daha iyiyim..ama kalkp banyo yapmak istiyorum,temzlk yapmak istiyorum,işlerm var doğuma dek..onları bitirmek istiyorum.halim yok
canım kimi çocuk öyle yaa 4kilo doğuyo ama hiç 4 kilo gibi durmuyu kimi bebekte zayıf görünüyo ama 3500felan doğmuş oluyo ben bi hastanenin sitesinde bakıyorum doğan bebeklere kimi zayıf görünüyo ama kilosu gayet iyi oluyo
canım ben almayı düşünmüyorum bebişin sert bişey üzerinde sürekli dümdüz yatmasını istemiyorum
kış bebeği olacaklar zaten ince battaniyeye sararım kundak gibi
ayneen bende sevmiyorum öyle put gibi yatmalarını benim oğluşumun 4 tane kalın battaniyesi var 4 tane de ince
çamaşırları yıkadım bugün ALLAH izin verirse ütüleyip yerleştiricem..
şu dalan roxy varya onu kullandım gerçekten harika kokuyor ve tertemiz yapıyo kar gibi aynı :)
yumuşatıcı olarak da dalinin pembesini aldım..
harika bi koku oldu anlayacağınız :)