2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ben arefeden 1 gün önce gitmiştim devlete 2300gr dı maşallahhh
benimki şişko bebek olacak

oh maşallah damadıma büyümüş kız yinede ayy yesinler onu
ne güzel işte canım doğumunda kolay olur hem o kiloda doğsa bile çok normal zayıf değil yani
neden böyle geç tarihe veriyor senin doktor randevularını ya hem rahatsızsın hemde artık 15 günde bir çağırması gerekmiyormu

Haklısın canım bulsalar iş yerlerinde doğrtcklar

saol canım yaa evet büyümüş babası kılıklı :))bencede gayet iyi kilosu normal derse doktorum kolay doğururum canım bu tarihi veriyo ama sen aklına bişey takılırsa bişey olursa istediğin zaman gel diyo bana zaten bu ara hiç verdiği tarihte gitmedim hep erken gittim
58 kilo olmuşum doktorum çok iyi gidiyosun dedi doğuma kadar 3-4 kilo daha alırsan tam olur dedi zayıf hamile kalmıştım yaa maşallah diyo 58 çıktım diye

oğluşunda sende gayet formdasınız canım bak bu yönü sana çekmiş

maşallah oğluna tatlım bende öyle şişko olsun istemiyodum zaten 2500-3000arası doğsa yeter diyodum o civarda doğacak benim oğlum

maşallah oğluna
bende ayın geçen ayın 12 sinde gittiğimde 2,140 gr dı

kızlar zaten ultrason ölçümleri yanlış olabiliyor.
benim görümcemin görümcesi doğum yaptı 3.5 kilo ama gör minicik bişey dersin ki 1 kilo bile yok

iğne yapılan yerim hala acıyo yaa(
neyse kızlar ben çıkıyorum biraz uzanayım eşim hazır uyuyken size bakayım dedim görüşürüz

Maşallah CNm oğluşuna:))normal standart bır bebek daha ne olsun tatlım)

benim görümcemin görümcesi doğum yaptı 3.5 kilo ama gör minicik bişey dersin ki 1 kilo bile yok

evet canım 3,5 kiloda olsa biz gözümüzde çok büyütüyoruz sanırım ama minicik oluyorlar
yanılma payı var ama ben çok fark olacağını düşünmüyorum en fazla 300 gr fark olur heralde

slm kzlar.hastaydm ya biraz daha iyiyim..ama kalkp banyo yapmak istiyorum,temzlk yapmak istiyorum,işlerm var doğuma dek..onları bitirmek istiyorum.halim yok

canım kimi çocuk öyle yaa 4kilo doğuyo ama hiç 4 kilo gibi durmuyu kimi bebekte zayıf görünüyo ama 3500felan doğmuş oluyo ben bi hastanenin sitesinde bakıyorum doğan bebeklere kimi zayıf görünüyo ama kilosu gayet iyi oluyo

canım ben almayı düşünmüyorum bebişin sert bişey üzerinde sürekli dümdüz yatmasını istemiyorum
kış bebeği olacaklar zaten ince battaniyeye sararım kundak gibi

ayneen bende sevmiyorum öyle put gibi yatmalarını benim oğluşumun 4 tane kalın battaniyesi var 4 tane de ince
çamaşırları yıkadım bugün ALLAH izin verirse ütüleyip yerleştiricem..
şu dalan roxy varya onu kullandım gerçekten harika kokuyor ve tertemiz yapıyo kar gibi aynı :)
yumuşatıcı olarak da dalinin pembesini aldım..
harika bi koku oldu anlayacağınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…