Canım doğum sonrası için ne der doktor bilmiyorum. Ama doğuma kadar Elevit'i kullanacağım onu biliyorum. Kanım daha önce 12 çıkmıştı. Şeker yükleme zamanı yapılan testte ise 11.2 çıktı. İyi dedi doktor. Neredeyse her gittiğimde "eleviti içmeye devam ediyorsunuz değil mi" diye soruyor. Ama başka bir ilaca gerek duymadı doktorum.
canım kanın iyiymiş maşallah. ben güneşe çıkmadığım için verdi. bir de kasılmam olmasın diye... tabi herkesin durumuna göre ayrı ilaç...
canım ben iğnemi olup yatayım herkes yatıyor. yarın görüşürüz..
Geldim canım geldimmmmm :)))
Benim fit oğlum yine fitliğinden bir şey kaybetmemiş ve doktor kilosu için "gayet iyi, tam haftasında" dedi. Gayet istikrarlı gidiyor. 2.145 gram olmuş :))) Doğum tarihimiz belirlendi biliyorsun. 12.12.2012 için hastane ile görüştü doktor, ameliyat gününü aldı. Normal doğum tarihimden 3 gün öncesi. Daha erken gelmeye kalkarsa biz de erken alırız, sorun yok dedi doktor :))) Bu arada anestezi doktoruyla da konuşup en son kararı onun vermesini bekleyeceğiz ama %90 epidural anestezi olacak :)) Buna çok mutlu oldum. Oğluşum burnunu plesentasına dayamıştı ve burnu çok komik görünüyordu. Hani böyle cama yapışmış duran bir çocuğun dışarıdan görüntüsü gibiBir ara geri çekildi ve esnedi. İşte o an çok ama çok tatlıydı annesinin birtanecik yavrusu :) Ama yine adam gibi bir fotomuz yok :)) Doğunca göreceğiz artık. Doktorun fikrine göre bebişim babasına benziyormuş :)) İnşallah dedim ben de. Bizden haberler böyle.
Bir sonraki randevum 16 Kasım saat 18:00'de :)
maşallah oğluşuna canım. Epidural olcak olmasına da çok sevindim. 12.12.12 'de nüfus patlaması olcak bu gidişle :)
Sabahın köründen günaydın herkese :)))))
Uykum bitti sanki. Bu saatte uyandım
gunaydın kızlar ........ nasılsınız bakalım.........doguran var mıı ..............
benı sorarsanız gecelerı yatamıyom... agrıdan kasılmadan.............. haftaya dr kontrolumuz var hayırlısı artık..
bu arada benım dogum da 12.12.12 olcak allah ızın ederse tabı erken gelmezse
hepinize günaydın,
fd01, biftek ve seastre
seastreciğim böbreğinde büyüme varmış diye okudum. geçmiş olsun. bir gelişme var mı?
evet canım sağ böbreğimde büyüme varmışo yüzdenmiş ağrılarım felan eğer çok sancım olursa serum takılacak böyle idare edicem yani tatlım
çok sevindim canım yaaa gözünaydın ohh ne güzel dün keyifliydin malummu oldu nekarnımızı doyurduk geldik kızımla
annem vizeyi 2 günde almış kızlar,hem de 3 aylık vize vermişler,1 aralık'ta gelecek ama olsun 3 ay kalabilecek,yaşasınn çok sevindimbir müjde de kardeşimden geldi,doğuma gelecem 2 gün de olsa dedi,nasıl sevindim anlatamam aralık gelsin artık bir an önce
allah kolaylık versin canım. bana kalırsa önümüzdeki hafta birileri açılış yapacak ama inşallah zamanında gelirler bizim yaramazlarbi taraftan çalışmak,bi taraftan küçük kızım bi taraftan hamilelik....ahhh acaip canım çekiyor buraya takılmyı ama vakit kalmıyor( bu arada ilk kim olacak bakeeemmm çok heyecanlıyım
çok güzel canım inşallah bebişin en güzel rüyalarını görür beşiğinde
ne yalan söyliyeyim orası benide korkutuyorsaol canım..
wayy beee ne güzel özellikleri varmış, özgürlüğüne düşkün biraz korkuttu gözümü ama :))
olurmu canım bu defada bebişin şikayetlerini yazcaz burayaevet yaa,ne günler geçirdik,ama bebekler doğunca doğru düzgün kimse girmeyecek bence foruma,bebekler doğana kadar yani burdaki muhabbetler..inşallah hayırlısıyla gelir bebişlerimiz..
ya ben 20 kilo aldım takmıyorum ne dert ediyosun .yemeğini normal yeyip 3 beyazdan kaçındığın halde kilo alıyosan yapacak bişey yokkızlar burda olanlar lutfen yanıtlasın 33.haftamdayım ve 13 kilo aldım. bu kilonun 7 sini ilk 4 ay almıştım maalesef.sizce kalan 7 haftada kaç kilo alırım az almak için neler yapmalıyım
bence çok iyi olur ama doktor olayını felan doğumdan önce yazsak daha iyi olur çünkü doğumdan önce hastaneler, doktorlar ve doğum fiyatları hakkında tecrübemiz olurdoğum yapılan tarih: 4 Ekim 2012
Doğumun gerçekleştiği saat: 23.50
doğum türü: Normal doğum
Bebeğin kilosu: 3200 gram
Bebeğin boyu: 49 cm
doğum haftası: 36 haftalık doğdu
doğum yapılan il: Ankara
doğum yapılan hastane: Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi
doğum yaptıran dr:
hastane ücreti:
kızlar kasım anneleri önermiş böyle bir tablo. ben kasım annesi olacağım kısmetse. ve topik açmayı tablo yapmayı bilmiyorum. doğum hikayelerini seastre açtı o da rahatsız ona sıkıntı olmasın oraya doğum hikayesi yazıp başka topik açıp böyle tablo yapsak mı?
tamam canım bidaha bakayım bulabilirsem eklerimCanım link verir misin bakayım.
Nevresimleri var ama o oda takımına uygun bir nevresim almadım daha.
maşallah istikrarını sevsinler onunGeldim canım geldimmmmm :)))
Benim fit oğlum yine fitliğinden bir şey kaybetmemiş ve doktor kilosu için "gayet iyi, tam haftasında" dedi. Gayet istikrarlı gidiyor. 2.145 gram olmuş :))) Doğum tarihimiz belirlendi biliyorsun. 12.12.2012 için hastane ile görüştü doktor, ameliyat gününü aldı. Normal doğum tarihimden 3 gün öncesi. Daha erken gelmeye kalkarsa biz de erken alırız, sorun yok dedi doktor :))) Bu arada anestezi doktoruyla da konuşup en son kararı onun vermesini bekleyeceğiz ama %90 epidural anestezi olacak :)) Buna çok mutlu oldum. Oğluşum burnunu plesentasına dayamıştı ve burnu çok komik görünüyordu. Hani böyle cama yapışmış duran bir çocuğun dışarıdan görüntüsü gibiBir ara geri çekildi ve esnedi. İşte o an çok ama çok tatlıydı annesinin birtanecik yavrusu :) Ama yine adam gibi bir fotomuz yok :)) Doğunca göreceğiz artık. Doktorun fikrine göre bebişim babasına benziyormuş :)) İnşallah dedim ben de. Bizden haberler böyle.
Bir sonraki randevum 16 Kasım saat 18:00'de :)
geçmiş olsun canım atlattığına sevindim bundan sonra daha dikkatli olursunslm kızlar.bu sabahtan beri kasıklarımda sancı olunca içim rahat etmedi doktora gittim.nst de hafif sancı çıktı.hemen serum tedavisine başladılar.en son nst de sancı çıkmayınca evimize geldik.dün baya yürümüştüm ve ayakta kalmıştım galiba ondan oldu.eskisi gibi hareket edeyim diyorum ama artık bol bol yatıp dinlenme vakti galiba:)işten gelip yatarım bundan sonra vallaaa:)bi macera atlattık oğluşumla arkadaşlar aman aman sizler de her fırsatta istirahat edin.inan öyle korkuyoki rabbim bi daha banada sizlere de hiç yaşatmasın...
iyi haberlerle gel inşallahoo selam canm nerelerdesin:)) henüz doğuran yok ama bebişler sabırsız bakalım nolcak.. benm de kontrolüm bugün. gelince yazarm artık
günaydın canım bugün nasılsınherkese günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?