2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım kanın iyiymiş maşallah. ben güneşe çıkmadığım için verdi. bir de kasılmam olmasın diye... tabi herkesin durumuna göre ayrı ilaç...

canım ben iğnemi olup yatayım herkes yatıyor. yarın görüşürüz..

İyi geceler canım, iyi uykular. Görüşmek üzere.

maşallah oğluşuna canım. Epidural olcak olmasına da çok sevindim. 12.12.12 'de nüfus patlaması olcak bu gidişle :)

maşallah oğluşuna canım. Epidural olcak olmasına da çok sevindim. 12.12.12 'de nüfus patlaması olcak bu gidişle :)

Çok sağol canım benim :) Doktor da aynı fikirde :)) Hemen tarihi alalım da sonra o güne zor yer buluruz ameliyathanede diyor :)) Bakalım hayırlısı artık. İnşallah oğluşum daha erken gelmeye kalkmaz :)

Sabahın köründen günaydın herkese :)))))

Uykum bitti sanki. Bu saatte uyandım

huhuhuuuuuuuuuuuuuuuu annişlerrrrrrrrrrrrrr
bu benim kızım hakkaten geceiii yaaaa
dün gece uyutmadıı beniii
sırt agrısıydı flndı filandı derkennnnnnnnn bir oynadıı eşimdee yanımda ilk defa bukdr hissettii şiddetli çünkü normalde okdr oynamıyo benim kiii
genelde sakinn hepp gün içindse her saatt bası flnda oynamazz

eşim diyokii bu napıyo içerde tekvandocu olcak gülme valla cıkınca yandık kafamıza gözümüze tekmeyi indircek diyoo ne güldüm yaaa

acaba doktora desemmi hergün düzenli olarak sürekli oynamıyoo diyeee??
ama annemdiyoki sana cekmiş tir bende onun karnındayken oynamıyormusumm pekk :))
anasına cekcek bu kız galibaaa uyuşukk

gunaydın kızlar ........ nasılsınız bakalım.........doguran var mıı ..............
benı sorarsanız gecelerı yatamıyom... agrıdan kasılmadan.............. haftaya dr kontrolumuz var hayırlısı artık..
bu arada benım dogum da 12.12.12 olcak allah ızın ederse tabı erken gelmezse

oo selam canm nerelerdesin:)) henüz doğuran yok ama bebişler sabırsız bakalım nolcak.. benm de kontrolüm bugün. gelince yazarm artık

günaydınnnnn....bana da hep erken gelecek gibi geliyor o yüzden erkenden uyanıyorum daha da uyuyamıyorum...çok sabırsızlanıyorum ama zamanında gelsin bebişlerimiz...

hepinize günaydın,

fd01, biftek ve seastre

seastreciğim böbreğinde büyüme varmış diye okudum. geçmiş olsun. bir gelişme var mı?

evet canım sağ böbreğimde büyüme varmış o yüzdenmiş ağrılarım felan eğer çok sancım olursa serum takılacak böyle idare edicem yani tatlım

evet canım sağ böbreğimde büyüme varmış o yüzdenmiş ağrılarım felan eğer çok sancım olursa serum takılacak böyle idare edicem yani tatlım[/QUOTE]

geçmiş olsun...

Günaydın kızlar oooo bakıyorumda herkes 12.12.12 de doğuruyor :))))bende doğuracam dıyecegım Dr al bnm kuzumuda

çok sevindim canım yaaa gözünaydın ohh ne güzel dün keyifliydin malummu oldu ne
bi taraftan çalışmak,bi taraftan küçük kızım bi taraftan hamilelik....ahhh acaip canım çekiyor buraya takılmyı ama vakit kalmıyor( bu arada ilk kim olacak bakeeemmm çok heyecanlıyım
allah kolaylık versin canım. bana kalırsa önümüzdeki hafta birileri açılış yapacak ama inşallah zamanında gelirler bizim yaramazlar
Eki Görüntüle 544311

aldığımız park yatak bu kızlar.. nasıl :)
çok güzel canım inşallah bebişin en güzel rüyalarını görür beşiğinde
saol canım..

wayy beee ne güzel özellikleri varmış, özgürlüğüne düşkün biraz korkuttu gözümü ama :))
ne yalan söyliyeyim orası benide korkutuyor
evet yaa,ne günler geçirdik,ama bebekler doğunca doğru düzgün kimse girmeyecek bence foruma,bebekler doğana kadar yani burdaki muhabbetler..inşallah hayırlısıyla gelir bebişlerimiz..
olurmu canım bu defada bebişin şikayetlerini yazcaz buraya
kızlar burda olanlar lutfen yanıtlasın 33.haftamdayım ve 13 kilo aldım. bu kilonun 7 sini ilk 4 ay almıştım maalesef.sizce kalan 7 haftada kaç kilo alırım az almak için neler yapmalıyım
ya ben 20 kilo aldım takmıyorum ne dert ediyosun .yemeğini normal yeyip 3 beyazdan kaçındığın halde kilo alıyosan yapacak bişey yok
bence çok iyi olur ama doktor olayını felan doğumdan önce yazsak daha iyi olur çünkü doğumdan önce hastaneler, doktorlar ve doğum fiyatları hakkında tecrübemiz olur
bence bu topiği gökçe yapabilir hem doğum tarihi ilerde hemde tablo yapmayı biliyor
Canım link verir misin bakayım.
Nevresimleri var ama o oda takımına uygun bir nevresim almadım daha.
tamam canım bidaha bakayım bulabilirsem eklerim
maşallah istikrarını sevsinler onun çok sevindim canım allahın izniyle herşey gönlüne göre olacak kilosuda gayet iyiymiş oğluşunun kuzum ya allah bilir ne şirin olmuştur o haliyle
geçmiş olsun canım atlattığına sevindim bundan sonra daha dikkatli olursun
oo selam canm nerelerdesin:)) henüz doğuran yok ama bebişler sabırsız bakalım nolcak.. benm de kontrolüm bugün. gelince yazarm artık
iyi haberlerle gel inşallah
herkese günaydın kızlar
günaydın canım bugün nasılsın

selamm hanımlarr nasılsınız?
uzun zamandır giremedim :)
özlediniz mi bizi bakalım...
seastirecim çok geçmiş olsun.
ağrıları çekmene değmez inan git taktır serumu..
bende ağrılardan duramıyodum ağrı kesici iğne veriyim demişti doktor.
ben dedim bunlar beni kesmez sen başka bişey yap..
fitil serum verdi de öyle ayağa kalktım geçen pazar biliyosunuz..
o zaman bile bebeğim 35 haftalıktı.
ben erken doğuracağım kesin :)
benim sıpa önden önden gidiyo...
bu arada gerçekten çok ağırlaştım kendimi kaldıramıyorum..
kaç kilo oldum kim bilirrr
çatlaklarıma artık çözüm üretemiyorum malesef sağ bacağımın arka kısımları bile çatlamış..
çatlayacağı varsa çatlıyomuş bunu da anlamış oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…