2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

saol canım bencede gayet iyi hiç sorun etmiyorum zayıf diye vala bende 2800mü ne doğmuşum

daha kocaman 8 haftan var canım sıkıntı yapma 3 kilo üstünde doğar o :)
kaşar ye bol bol bak nası kilo alıyo.
gerçi ben kilo alsın diye ayrı olarak bişey yapmıyorum ne yesem oğluma da yarıyo maşallah bana da

maşallah canım bende 6 tane battaniyem var diye çok diyordum seninki daha çokmuş
evet canım bende dalandan memnun kaldım ama yumuşatıcı kullanmadım çünkü bebek için olanlar bile sakıncalıymış

3 kiloyu geçmesine gerek yok bence tatlım onu çıkarması var bide ordan

canım ben almayı düşünmüyorum bebişin sert bişey üzerinde sürekli dümdüz yatmasını istemiyorum
kış bebeği olacaklar zaten ince battaniyeye sararım kundak gibi

Sert değil CNm bn hiç görmemiştim değişik geldi epey tatbiki tercih meselesi :)))bide yan yatırma yastığı almış eniştesi netten halası da B'nde yorganını alırım dedi sen alma dedi)

maşallah canım bende 6 tane battaniyem var diye çok diyordum seninki daha çokmuş
evet canım bende dalandan memnun kaldım ama yumuşatıcı kullanmadım çünkü bebek için olanlar bile sakıncalıymış
klinik onaylı diye aldım bende ama gerçekten çok güzel kokuyo konsantre birde hoşuma gitti.
zaten ütülüyosun ya bişey olmaz :)

çıkar çıkar burda komşu 4.5 kilo doğurmuş

bende normal doğurayım diye kendimi paralıyorum nasıl ama benim kızın maşallahı var nasıl çıkaracaksam artık
Sert değil CNm bn hiç görmemiştim değişik geldi epey tatbiki tercih meselesi :)))bide yan yatırma yastığı almış eniştesi netten halası da B'nde yorganını alırım dedi sen alma dedi)

tabi canım tercih meselesi
ben normaldede öyle sonradan çıkma şeyleri almayı düşünmüyorum çünkü o kadar çok şey varki gerekli, gereksiz almaya kalkasam arkası gelmez yani
oyüzden temel ihtiyaçlarını aldım sonradan ihtiyaç doğarsa ona göre alırım artık

klinik onaylı diye aldım bende ama gerçekten çok güzel kokuyo konsantre birde hoşuma gitti.

çıkar çıkar burda komşu 4.5 kilo doğurmuş

iyi o zaman canım bebişinin mis gibi süt kokusuyla dahada bir güzel kokar

görüşürüz kızlar benim kız sağ tarafımı sıkıştırınca sırtımı ağrıttı ne işi varsa taa oralarda
biraz uzanıcam görüşürüz sonra

öyle deme çatın felan müsaitse neden olmasın kimo ne iri bebekler doğuruyo hemde zorlanmadan belki sende doğurabilirsin tatlım

Evet canım sana katılıyorum cesaret vermemz gerekioken korkutmayalm muayene de bu kadar tırsarsak doğumu bilemyrm

Canım klinik onaylı olabilir ama yumuşatıcı durulanmadığı için bebiş direk ona maruz kalıcak. Sade yıkamayı dene gene çok güzel kokuyo. Ben sade yıkadım çok da güzel koktu...

Günaydın.. hatta tünaydın kızlar...

ben birazdan oğluşumun odasını temizlemeye başlıcam bakalım,
çıpıt pazarı gibi heryer heryerde.. mobilyalar gelmedi ama bari poşetleri açıp düzenliyim dedim..

Seastire'cim nasıl oldun canım ağrıların geçti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…