slm kzlar.hastaydm ya biraz daha iyiyim..ama kalkp banyo yapmak istiyorum,temzlk yapmak istiyorum,işlerm var doğuma dek..onları bitirmek istiyorum.halim yok
daha kocaman 8 haftan var canım sıkıntı yapma 3 kilo üstünde doğar o :)
kaşar ye bol bol bak nası kilo alıyo.
gerçi ben kilo alsın diye ayrı olarak bişey yapmıyorum ne yesem oğluma da yarıyo maşallah bana da
ayneen bende sevmiyorum öyle put gibi yatmalarını benim oğluşumun 4 tane kalın battaniyesi var 4 tane de ince
çamaşırları yıkadım bugün ALLAH izin verirse ütüleyip yerleştiricem..
şu dalan roxy varya onu kullandım gerçekten harika kokuyor ve tertemiz yapıyo kar gibi aynı :)
yumuşatıcı olarak da dalinin pembesini aldım..
harika bi koku oldu anlayacağınız :)
maşallah canım bende 6 tane battaniyem var diye çok diyordum seninki daha çokmuş
evet canım bende dalandan memnun kaldım ama yumuşatıcı kullanmadım çünkü bebek için olanlar bile sakıncalıymış
daha kocaman 8 haftan var canım sıkıntı yapma 3 kilo üstünde doğar o :)
kaşar ye bol bol bak nası kilo alıyo.
gerçi ben kilo alsın diye ayrı olarak bişey yapmıyorum ne yesem oğluma da yarıyo maşallah bana da
canım ben almayı düşünmüyorum bebişin sert bişey üzerinde sürekli dümdüz yatmasını istemiyorum
kış bebeği olacaklar zaten ince battaniyeye sararım kundak gibi
Sert değil CNm bn hiç görmemiştim değişik geldi epey tatbiki tercih meselesi :)))bide yan yatırma yastığı almış eniştesi netten halası da B'nde yorganını alırım dedi sen alma dedi)
maşallah canım bende 6 tane battaniyem var diye çok diyordum seninki daha çokmuş
evet canım bende dalandan memnun kaldım ama yumuşatıcı kullanmadım çünkü bebek için olanlar bile sakıncalıymış
Sert değil CNm bn hiç görmemiştim değişik geldi epey tatbiki tercih meselesi :)))bide yan yatırma yastığı almış eniştesi netten halası da B'nde yorganını alırım dedi sen alma dedi)
tabi canım tercih meselesi
ben normaldede öyle sonradan çıkma şeyleri almayı düşünmüyorum çünkü o kadar çok şey varki gerekli, gereksiz almaya kalkasam arkası gelmez yani
oyüzden temel ihtiyaçlarını aldım sonradan ihtiyaç doğarsa ona göre alırım artık
bende normal doğurayım diye kendimi paralıyorum nasıl ama benim kızın maşallahı var nasıl çıkaracaksam artık
tabi canım tercih meselesi
ben normaldede öyle sonradan çıkma şeyleri almayı düşünmüyorum çünkü o kadar çok şey varki gerekli, gereksiz almaya kalkasam arkası gelmez yani
oyüzden temel ihtiyaçlarını aldım sonradan ihtiyaç doğarsa ona göre alırım artık
Kızlar çatı muayenesi konusu konuşulmuş. Ben kürtaj olduğumda doktorum rahimin yerini anlamak için bu ratz bir kontrol yapmıştı. Ben hiç acı duymadım. Bence söylenenlere aldanmayalım. Hpimiz güvendiğimiz doktorlara gidiyoruz. Kendimizi kasmazsak, doktora güvenirsek hiçbir acı duymayız. Ayrıca doğumdan da daha fazla acı vermiyodur heralde. hepiniz cesur annelersiniz, normal doğum yapıcaksınız, çatı muayenesi vız gelir hepinize...
Canım klinik onaylı olabilir ama yumuşatıcı durulanmadığı için bebiş direk ona maruz kalıcak. Sade yıkamayı dene gene çok güzel kokuyo. Ben sade yıkadım çok da güzel koktu...
ben birazdan oğluşumun odasını temizlemeye başlıcam bakalım,
çıpıt pazarı gibi heryer heryerde.. mobilyalar gelmedi ama bari poşetleri açıp düzenliyim dedim..
Seastire'cim nasıl oldun canım ağrıların geçti mi?