2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Canım hamileyken daha önce hiç boyamadıysan demek istedim. Hamileliğinde boyamadıysan, doğana kadar boyama bence diyorum.

kzlar bebişimi öğrendiğimde 5 hafta 5 günlüktü
ve ben boyamıştım..
çokşükür bişi olmadı ki dr.umda olmaz demişti
bebeklermz organ gelişimini tamamladı,sakıncası vardıysa bile artk yokmuş

Sen bilirsin o zaman.

meoww canım iki resim de çok hoş ama söylemeden geçemeyeceğim uzun saç ayrı bir yakışmış

kızlara katılıyorum,boyamamak tabii en iyisi ama ben de boyattım,muhtemelen doğumdan kısa bir süre önce de boyatacağım.Bugün de kuaförde kıl tüy işlerini hallettirdim,bir de doğumdan 1 hafta kadar önce giderim,misler gibi olurum inşallah.

Son düzenleme:

Canım zor olmazmı onlarla emzirmek ben 2 tane emz.atleti bi tanede sütyeni aldm kadınada pes doğrusu satsın diye

sen hamileyken mi boyattın canım kokusuna nasıl dayanabildin..
ben oje sürmeyi çok severdim onun bile zararı olur diye sürmüorum 8 aydır
miskokulum sana bu msj alıntı yapamdm

Son düzenleme:
Canım zor olmazmı onlarla emzirmek ben 2 tane emz.atleti bi tanede sütyeni aldm kadınada pes doğrusu satsın diye

canım bende emzirme süyeni atleti aldım burda bir arkadaş önerdi yarım atleti bende aldım
sorma ya kadın dengesizmi ne eşime anlattm o bile yuhh dedi

cnm teşk.ederim
evt evlenmeden hemen önceki resmim o
ben bendm gerçekten saçlarm uzunken
eşim kısa seviyor diye de bi çok kez kestrdm ama tabi öncesinde kuaförde yanmştı maşa yapılırken.
karar verdm yapıcam,eşm işten gelrken 1 kutu alsn gelsn
iyice saldm kendimi,zaten kilo alıyoruz,şişiyoruz..
az biraz da olsa küçük kurtarmalar şart.hepten salmamak gerek
oje de tüm yaz boyu kullandm,önemli olan onu havadar bi yerde sürmek.
saçı boyarken de öyle,o havayı solumamak gerek..

yapta bizede göster canım merk ederm ..dikkat et o zaman camları iyi açç

sen hamileyken mi boyattın canım kokusuna nasıl dayanabildin..
ben oje sürmeyi çok severdim onun bile zararı olur diye sürmüorum 8 aydır
miskokulum sana bu msj alıntı yapamdm

canım ben amonyaksız bitkisel boya ile boyattım,kokusu olmuyor zaten,5.ayımdan sonraydı.Bir de işte doğumdan 2 hafta kadar önce boyatırım diyorum.Oje zaten hiç kullanmam.Rujlar,kremler hepsi kimyasal sonuçta ve cilt tarafından emiliyor ne yazık ki,Allah'a emanet yaşıyoruz işte.

boyanın markası neydi canım

Slm arkadaşlar.bugün kasık ağrım var diye bi gidim dedim.nst de biraz sancı çıktı.şimdi serun veriyolar.yine sancı olutsa ilaç vercekler.dua edin bana kızlar nolur daha çokkk erken gelmesin oğlum

Slm canım geçmişi okuyormda bi sorun yoktr umarım aman acele etmesn bebişler

ecrincim ismi dilimin ucunda ama çıkmıyor işte,kuaförde boyatıyorum.Unutmuşum adını

pdr55 geçmiş olsun canım,görmemişim seni.İnşallah erken gelmez bebişin

kızlar kimse yok galiba bende çıkayım akşama tavuk şinitsel yapıcam gidim malzemeleri alıym .
marketleri geziym evde oturmaktan gına gelde
hoşçakalın göürüşürüzz

selam kızlar biz geldik. bebişim 2600 olmuş ve ben 2 haftadır hiç kilo almamışım. hala +10 dayım. bebişimin almasına sevndm. hiç gelmeye niyeti yok dedi, rahatı yerinde , nası döncek bilmiyorum hala ters pozisyonda dedi ilk defa nst ye girdim. uzandığım yer rahatsızdı başım ağrıdı o yüzden yarım saat beklemek sıkıcı. çıktığımda eşim uyuyodu sandalyede:) bi dahaki randevu 13 ünde. aç gel dedi, neden bilmiyorum.

ayy canım ne güzel gözün aydın gördün bebişini.. kilo almamış olman da çok güzel, üstelik bayram geçti bide.. ben bi sürü tatlı yedim :)))
nts nasıl bişeyki, yarım saat bekliyormusun? nasıl bişey olduğunu hiç duymamıştım.. bana da 3 hafta sonra geldiğinde nts girersin demişti...

nst de karnına bişeyler bağlıyorlar, eline de bir düğme veriyorlar. bebek hareket ettikçe bas düğmeye diyorlar. yarım sa olunca da gelip kaldırıyorlar bi çizelge veriyolar makinadan onu dr a gösteriyorsun hiç bir zorluğu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…