• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

geçen kontrolümde bizim kızın fotoğrafını görünce hoplamış annecinin göbeğinde heyecanlanmış bizimde damat adayımız oldu :9:

canım ikna edemedik ana kızı anca aday olabildi benimki:)))) dünürlüğe çok var yanii:))) doğdunda yakışıklılığını görsünler ozaman ikna ederiz oğluşumla diye düşünüyoruz:))):21:

cinsel ilişki yasak değil bunu biliyorum da korunmak gerekli mi bunu bilmiyodum.
özellikle son ay ilişkiye girmek normal doğumu kolaylaştırıyomuş :1:
neyse artık zaten bişey kalmadı şurda bizde artık bırakırız heralde

enem bende düşündüm de bayramdan önceden beri bizde de tık yok adama üzüldüm şimdi. :9:

ay kızlar biz yaklaşık olarak bir aydır kardeş kardeşiz eşimle :)

eşim bebişden çok çekindi hep ee bu da birazcık benim işime geldi yani

enem bende düşündüm de bayramdan önceden beri bizde de tık yok adama üzüldüm şimdi. :9:

adamları elden kaçırmayın kızlarr.... :))
son ayda cinsel ilişki olabilir ama korunmak gerekliymiş.
o da erkekten gelen spermler rahim duvarını tetikleyerek kasılmalara sebep olurmuş.
ama sakıncası yokmuş...

ay kızlar biz yaklaşık olarak bir aydır kardeş kardeşiz eşimle :)

eşim bebişden çok çekindi hep ee bu da birazcık benim işime geldi yani

hepimiz sanırım aynıyız ağrılar şikayetler başlayınca işimize geldi... az kaldı zaten sabretsinler biraz napalım.... ayyy gerçi bu işin sonrasıda var benim eşim diyo zaten bunun acısını çıkarırız diye:))) şimdiden ürküyorum:))))

o da erkekten gelen spermler rahim duvarını tetikleyerek kasılmalara sebep olurmuş.
ama sakıncası yokmuş...

ben bebeğini taşıyorum bunun için kaçıracaksam kaçsın zaten hiç durmasın:)))

ama sakıncası yokmuş...

biz hep korunduk ne olur ne olmaz diye hem benim açımdan daha temiz, adam yarın geliyo bari bi atraksiyon göstereyim :9:

hepimiz sanırım aynıyız ağrılar şikayetler başlayınca işimize geldi... az kaldı zaten sabretsinler biraz napalım.... ayyy gerçi bu işin sonrasıda var benim eşim diyo zaten bunun acısını çıkarırız diye:))) şimdiden ürküyorum:))))

daha bunun 40 günlük lohusa halleri var hatırlatırım :9:
adamları duvarlara tırmandıracaksınız :1::1:

cinsel ilişki yasak değil bunu biliyorum da korunmak gerekli mi bunu bilmiyodum.
özellikle son ay ilişkiye girmek normal doğumu kolaylaştırıyomuş :1:
neyse artık zaten bişey kalmadı şurda bizde artık bırakırız heralde

cnm biz aylar oncesinden o isi biraktik esim korktu kendisi istemedi bende israr etmedim....:1::1:

üzüldüm kocana şimdi :9::9:

valla ben dedim korkma birşey olmaz merak etme dedim ama adam göbek büyüdükçe daha da beter korktu yani napiim :D

ay canım bunların hepsi aynı fabrika ayarlarına sahip galiba laflar sözler hep aynı yaa :D

sanki benim eşimin cümlelerini yazmışsın :D

sizin kocalar iyiymiş yaa :9::9:
bi benimki dayanamaz haldeymiş demekki..
zaten haftada 1 olduğu için..
1 kere kondomla korunmuştuk daha da korunmadık.
ama artık son aya girdik yani kessek mi napsak
ben aylar öncesinden istemiyodum ama kocaya laf anlatmak zor :9::9:

valla ben dedim korkma birşey olmaz merak etme dedim ama adam göbek büyüdükçe daha da beter korktu yani napiim :D

ay canım bunların hepsi aynı fabrika ayarlarına sahip galiba laflar sözler hep aynı yaa :D

sanki benim eşimin cümlelerini yazmışsın :D

hepsi aynı valla haklısın :))) o günler gelsinde artık yaparız bizde oflu gibi atraksiyonları:))))

kızlar kokoş kızım gördük bize bi panik yaşattı bugun sormayın 35+6günlük kg2659 ölçtü ama baş pozisyonunu aldıgı için tam ölçemedik ama karın cevresine bakılırsa daha fazla kgsi suyu da ii dedi doktor amcası sona nst ye yolladı ilk çekilen nst de bebek hareketleri az cıktı heralde nst önce meyve suyu iç dedi gittim ilk sıra bendeydi hemen içeri girdim nst baglıyken eşim meyva suyumuzu getirdi içtik ama ordaki hemşire ac görünüyorsun dedi sasırdm halbuki11civarı kahvaltımı yapmış dusumu almıs öle hastaneye gitmiştim 1.30da idi randevum ve ben hiç açlık hissetmiyodum nese sonuçunu doktor amcamza gösterdik yüzü deişti doktorun hareketleri nasıl dedi bende son 2haftadr biraz azaldı ama ben yeri daraldıgı içindir die kafama takmadım dedim 1tablet çikolata ve meyve suyu yine içtim tekrar nst cekildi sonuç daha iyiydi çok korkmustum bebegime bişimi oldu die baya telaş yaptık laf aramzda sakin yapılı eşim bile telaş etmişti :30:nese dogum tarihimz30kasım ama ben 1aralık diycem 30kasım cumaya denk geliyo 1aralık cumartesi ne sadece1gece sona olsun istiycem benm dogum günüm de6aralık çünkü barı aynı ay olsun:1: 10gün sona gene gel dedi bizden haberler bu kadar:54::54::54::54::54:

canım doktorun daha iyi bilir ama sezeryan için geç değil mi?kızımız daha aceleci olabilir bana kalırsa.

bakın ne buldummm

Her şeyin normal olarak gittiği durumlarda son dört haftaya kadar cinsel yaşamda hiçbir kısıtlama yoktur. Bu dönemde erkeğin ejekulasyon sıvısı (meni) içinde bulunan ve "prostaglandin" adı verilen maddelerin rahim kasılmalarını başlatarak erken doğuma sebep olabileceği düşüncesi nedeniyle ilişki önerilmemektedir.

Back
X