• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

slm arkadaşlar bugün muaynem vardı herşey yolunda çok şükür,nst de sancım çıkmadı oğluşum aşağıya dönmüş ama tam değil sağ tarafımda çapraz duruyor,ama çok kilo almamış iştahım hiç yok zaten bekliyordum.2318g sağlıklıyız çok şükür haftasına göre normalmiş zaten, şimdi son ay genellikle haftalık 200 gr kilo alırmış bebekler,bende biraz daha beslenmeme dikkat edeyimde çocuk toparlansın dedim,bu şekilde giderse 3,5 kilo doğar dedi.birde kızlar göbeğim çatladı ve çok acıyor okadar yağlandım kremlendim yine çatladı nasıl acıyor anlatamam....

Maş.canım oğluna,benimde göbeğimin alt tarafları çatladı bide kaşınıo :(

kızlaaaarrr yalan dünya var tv' de.

izliyor musunuz sizde..:46::46:

Ben izliyorumm :49:
Bu arada kizlarr bende cicilerimizi makineye doldurdum gece calistiricam,
4tane penye battaniye
5 tane ayakli tulum
3pijama tkm
4 ayakli pijama
6 cititli badimiz varmis evde
Ayrica nerdeyse bire duzine corap ve onluk koleksiyonumuz :))
Sapkamizda bolca var bi kac eldiven ile..

Simdi bi kac tane daha pijama tkm
5 li set olan hastane cikisi.
Yeni dogan bez
Benim icin pijjama tkm ve hasta bezi almam gerek..
Bez fiatlari konusunda fikri olanlar yazabilirlermi
Prima almistim oglumda hep ama epeyce tuzlu uygun bisiler bulursam almam lazim artikk..

kızlar bugun kontrolumuzvardı 26180 gr cıktı oğluşum nst de bir sürü sancım cıktı 5-6 tane bu aylarda cıkması normal ufak ufak doguma hazırlık dedı doktorum bebegımde aşşaa dönmüiş kerata ... gelmeye hazırlanıyo sanırım bizde onu beklıyoruz dört gözle :)

Maş.canım senin erkekine de

Slm kızlar ben geldım;)))))bugün e bebekten alışveriş yaptım burda bı avm de
Ana kucağı fisher price aldım , emzırme yastığı aldım, göğüs pesi aldım, yenı doğan alt te mmızleme için pamuk mendıl aldım unı baby ,unıbaby normal ıslak mendıl aldım kusmuk için, chıccodan kızıma parfüm aldım , bı tane oyuncak aldım Dr brown cam bıberon aldım su gaz yapmayanlardan çorap fln aldım aklıma gelenler bunlardı;)))

Gùle güle kullan canım foto koyarsın artık :)

iyi akşamlar kızlar, geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkürler.... gün boyu başımı kaldıramadım, debelenip durdum :2:
şimdi biraz daha iyi hissediyorum ama halsizlik devam ediyor...
hasta olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun, bebişlerini görenlere gözünüz aydın...
herkese teker teker cevap vermek isterdim ama mümkün değil , geçmiş çok ama çok uzun :50:

kızlar hastaneme sordum : kadın doğum pedi(hasta bezi, normal ped değil nette baktım) sebamedintim(vajinal temizlik için şampuan gibi bir şey sanırım),ıslak pamuklu mendil(uni baby ıslak mendil) göğüs kalkanı, kremi(lansinoh ya da garmastan) bunun dışındaki şeyleri hastane veriyormuş. bebeğin ilk gün giyeceklerini. ben gecelik mi pijamamı nasıl isterseniz dedi...
canım ben sebamet intim jeli hamileliğimin başından beri kullanıyorum suyun erken gelmesini de engelliyormuş vajina temizliğinde kullanılıyor biraz tuzlu fiyatı ama çok memnunum doğumdan sonra dikişlerin kolay iyileşmesine de yarıyor ama gögsüm için ben birşey almıcam gerekirse alırım çünkü çok pahalı ya

Çok güzelmiş herşeyide almak istyrz aslında bu pusete benzio bi oyuncağı eksik alsammı diye düşündm ama az kullanck bide bunları koymaya yer lazım sonra ev doldu zaten

CNm ben puset almadım bebek arabasının içinde olacak ama ztn onlar cok ağır oluyo ben onu arabama koycam Bir daha cıkarmıycam bı arkadasım almıştı böyle ana kucağı suan bebegı 8aylık hala kullanıyo bunu götürüyor heryere hafıf dıe taşıması kolay dıyo B'nde o amaçla aldım bıde dedım mutfakta oturma odasında cocuk koltukta duracağına bunun içinde Dursun oyalanır dedım CNm;)))

selam kızlarrr nasılsınzzzzz
ben oğluma gene bugün bişeyler aldım.
mevlüt takımı almamıştım onu aldım
pijama takımı aldım büyük.
bide takım aldım gene büyük o da.
penye battaniyem 1taneydi 1 tane daha aldmm..
Sağlıcakla giysin oğluşun canım ben mevlüt takımını doğumdan sonra alıcam foto beklyrz canım

kızlar ben burda yenidoğan bezi bulamadım hep 2 numara bez var en ufak yenidoğan bezi yok siznerden aldınız bezlerinizi hangi marka aldınız ben canbebe almak istiyorum prima bazı bebeklerde alerji yapıyormuş riskli diye canbbe istiyorum ama canbebe bulamadım.

birde yanınıza hasta bezimi alıcaksınız kendiniz için yoksa sadece pet mi

CNm bn molfix yenıdogan alcam göbek bağı oyuntuluymuş ;))eğer memnun kalırsam devam edıcem kalmazsam denıycem dıger markalarıda tatlım;)))

slm kızlar nasılsınız kaç günden beri foruma giremedim bi türlü açılmadı sinir oldum herkes iyidir umarım doğuran var mı ben girmeyeli

dün kontrolümüz vardı
kızım kocaman olmuş :nazar: 3100 gr 49 cm :nazar::nazar:
doktor karnıma bakıp baya büyümüşsünüz dedi odaya girer girmez :1:
ultrasonda da maşallah kızına kocamn olmuş artık doğur yoksa sezeryan yaparım bak dedi :1:
bende kasık ağrılarım başladı arada da karnım sertleşiyo dedim çok iyi dedi
nst de hafif sancım vardı 20lerdeydi
artık her hafta kontrolüm var haftaya perşembe yine gidiyorum kızımı görmeye

Maşallah canım bebişine, kocaman olmuş artık. :nazar:

canım ben de bir kere girdim dediğin gibi hiç düğmeye falan basmadım ama devlet hastanesi ya alet biraz iptidai galiba :/

Ben 25. haftadayken Memorial Hastanesi'nde NST'ye girdim. Bende de düğme vardı ve hareket hissedince basmam söylendi hemşireler tarafından. Ancak sonra doktorumla konuştuğumda "düğmeye basma için henüz çok erken, onu istemelerine gerek yoktu. Son dönemde yapılan NST'lerde o işlem yapılır" gibi bir şey söylemişti. Devlet hastanesine has eski bir yöntem değil yani kesinlikle.

Bu sitede ayrıntılı olarak anlatılıyor.

BEBEN YLK HALN DEERLENDREN TESTLER-NST-gebelik.org

canım önce konunun sağında seçeneklerden konuya abone ol. sonra online forum takipte solda minik bi klik var, "sadece abone olunan konular diye," onu klikle.. ordan her yeni msjı görebilirsin... o sayfayı hiç kapatma, istediğin msjın tamamını görmek için de msjın üstüne mause'un orta tekerleği ile tıkla yana sekme açar... ordan okursun :) en kolay yolu bu bence :D

anladım cnm peki ertesi gün yazılan cvpları bildiren bi bildirim gelmiyormu acaba ??? yani forum takip yapamasığımız durumlarda, facede oldugu gb şu kişi senin yorumuna yorum yaptı gb mesela :)

Back
X