• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Kızlar lohusalık yüklendi hemen. Doğumu ben yaptım ama kocam eve gitti mışıl mışıl uyuyodur şimdi. Kayınvalide deseniz yanımda horuldayarak uyuyor. Bebeğim zaten yanımda değil. Oda sıcak ebeler sürekli üşütmemen lazım üstünü çıkarma diyip duruyolar. Sinir bastı ya

Canım benim de kimsem yok sadece eşim ve 1. Sınıfa giden kızım. Sürekli kızıma sessiz ol bağırma elleme yapma otur demekten o kadar bunaldım ve yoruldum ki.. o da çocuk daha kendini kontrol edemiyor haliyle şarkı söyleyerek oyun oynamayı çok seviyor mesela ama kardeşinin uyku saatlerinde mecbur susmak zorunda.
Bazı sebeplerden eşim işe başlıyor yarın ve ben Almanya’nın eksi soğuklarında kızımı okula bırakmak zorundayım sabahları. Bu seferde yeni doğan kızıma üzülüyorum o soğukta her sabah çıkıcaz diye. Bugün o kadar zorladı ki beni ne yemek yapabildim ne birşey eşim gelince yaptı yemekleri bir kere tuvalete gidebildim gaz sancısı çekiyor yavrum. Ne ona kıyabiliyorum ne büyüğüne. Sonra diyorum bugünlerde geçecek çok şükür sağlığımız yerimizde en önemlisi bu kesinlikle.
Canimm gerçekten ayni durumdayız. Burada olsan sarılırdım aglasirdik bir guzel. Benimde 1.sinifa giden oglum var sürekli dur yapma demekten bi hal oldum ki yaramaz bi cocuk değildi onu surekli uyarıyorum ve bunun vicdan azabını yaşıyorum. Bebis ise uykusuz gündüz gece az az uyuyo kafam yerinde değil. Bir uzmandan buyuk oglum icin destek alalim istedik icine atmasın bu süreçte duygularını diye. Neyseki bu günlerin geçeceğini biliyoruz. Guzel gunler hepiniz icin yakın 🥰

Kızlar lohusalık yüklendi hemen. Doğumu ben yaptım ama kocam eve gitti mışıl mışıl uyuyodur şimdi. Kayınvalide deseniz yanımda horuldayarak uyuyor. Bebeğim zaten yanımda değil. Oda sıcak ebeler sürekli üşütmemen lazım üstünü çıkarma diyip duruyolar. Sinir bastı ya
Canimmm hayırlı ugurlu olsun bebisin. Hamilelikte artan hormonlar dogum ile birlikte ani düşüşe geçiyor. Ben sakin biriyimdir ama lohusa donemi ters birine dönüşüyorum gbi. Bak simdi söylerken annemin etkisi mi acaba diyede düşündüm 🙈 45 gun oldu dogum yapali ama hala tam kendime gelemedim

Back
X