canım bugün için gitmeye karar vermedik, bu hafta içi gidelim dedik.. eşim işe gitti bugün. dün bütün gün benimle hastanede beklediği için işlerini yapamadı..(
bende bugün uzun zamandır ilkkez baya bi uyumuşum, 10 u geçiyordu kalktığımda, kahvaltı falan derken 12 oldu, sonra eşim gitti, kuzenim geldi (burda üni.de okuyor yurtta kalıyor arada bana geliyor) birlikte temizlik yaptık biraz.. anca bilg.ı açtım...
ayy kızlar sabah kahvaltıda eşim çayı döktü üstüne baya bi bacağına geldi yandı sanırımdiyorum başka yerine geldi mi..? o acıyla espri yapıyo bana "aşkım hani çınarın kardeşi olacak olan bizim kız varya, galiba artık yok"
(((( öyle gitti yine işe...
![]()
canım çok geçmiş olsun, umarım yanık çok fazla değildir...
aman anacım ne uyumuşum ,ya anacım dedimde bak yine aklıma geldi bu kadın aramadı he yarında pazar bakalım ne olacak ama bu defa ertelerse kesinlikle gelme istemiyorum dicem
aldıklarınıda kabul etmicem bu ne yahu maymuna çevirdi ben ha geldi ha gelecek diye![]()
canım valla ben bile dört gözle bekliyorum annenin gelişini, umarım bu sefer de ertelemez ve gelir bir an önce :)
kızlar ben geldim;
bugün doktora gittik oğluşumla;
kilosu 2.400 olmuş boyuda 46 cm miş doktor herşey yolunda dedi:))) ters dönmüştü zaten hala öyleymiş %90 normal doğum yapıcakmışım... Bugün ilk kez nst ye girdim oda iyi çıktı.. Ben nst deyken bir anne adayıda doğum yaptı ... ama nasıl bağırıyordu çok tırstımm açıkcası...
Doktordan sonra biraz alışveriş yaptık gecelik aldım iç çamaşırı aldım... Pudram bitmişti onu aldım... Bide eşim beni kandırıp bot aldı bana zorla... Hıı unuttum sabahta oğluşumla atamızı anmaya gittik birlikte şirkete....
bizden bugün haberler böyle siz nasılsınız bakalım tatlı anneler...
maşallah canım ne güzel herşey yolundaymış.
inşallah canım ben dert etmiyorum.inşallah kombine spinal epidural olacak göreceğim sesini duyacağım inşallah ve sevinçten ağlayacağım inşallah 2 hafta sonra bugün...![]()
canım Allah gönlüne göre bir doğum nasip etsin inşallah, epidurali çok istediğini biliyorum dualarım seninle...
kızlar elevit türü vitamin içiyor musunuz? benim dr hala veriyor... kesme dedi
ben de hala içiyorum canım, günde 1 adet decavit...
mermaidim nasılsın cnm..
canım teşekkürler iyiyim, sen nasılsın? geçmişe bakmaya çalışıyordum yeni gördüm mesajını kusura bakma.