günaydın iyilik senden doğuma giden den haber bekliyoruz sabırsızlıkla
bende iyiyim sagolll
ya ben gözden kacırıyorum ghalibaaaaaaaa
baktım kaç defa amaaa
gülaydan baska varmı doguma giden ???????
keske kızın telefonunu alsaydık ya bir arardık nasıl oldugunu ögrenirdikk(((((((((((
belkide şimdii dogum olmusturr hem kucagına bile almıştır bebişinii ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ay canım çok heyecanlandım şimdi sana vakitde geçmez şimdi hayırlı doğumlar diliyuorum habersiz bırakma bizimerhaba kızlar...yarın doğuma gidecek arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla Allah yardımcıları olsun.sağlıkla kavuşmalarını diliyorum bebeciklerine :)
biz de çarşamba günü doğuma gidicez biranda belli oldu bizim tarihimiz.çok heyecanlı bişeymiş bu :) Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...
kızlar selam hayırlı akşamlar. bugün öldüm yorgunluktan. kanepeleri yıkadım makineyle bu kadar belim hiç ağrımamıştı .resmen çocuk erken doğsun diye uğraşıyorum mübarek insanama ne yapayım pis mi kalaydılar ,şimdi misler gibi oldular
kız ne yapıyın sen böyle eşin yıkasaydı yapılırmı şimdi bak kızıyorum bir daha yapma iyi günlerde kirletin
odanız çok hoş iyi günlerde kullanın mışıl mışıl uyusunodanın tamamını bi fotoya sığdıramadım. böyle çektim artık. nasıl arkadaşlar beğendiniz mi?
canım bu aylarda grip çok kötü oluyor ben kaç gündür ne çekiyorum hala tam düzelmiş değilim bol ıhlamur iç biraz faydası oluyor geçmiş olsunGünaydın kızlarr
ben grip olmuşum nefes alamıyorum
gülayı merak ediyorum yaa doğurdu mu ne yaptı diye..
RABBİm tek avazda kurtarsın inşallahhhh
bence gayet güzel emir ismini çok beğenirim bende düşünüyordum ama eşim istemiyor biz hala isim bulamadıkben çocuğumun ismini Emir Mete istiyorum sizce nasılll
günaydın canım artık heyecan dorukta hergün doğum haberleri alacağız bundan sonraherkese günaydın...
sonunda her güne yeni bir doğum haberi ile uyanacağımız zamanlara geldi demek...
çok heyecanlı çoookkk...
gülaydan başka yarın milagros doğuma gidecekbende iyiyim sagolll
ya ben gözden kacırıyorum ghalibaaaaaaaa
baktım kaç defa amaaa
gülaydan baska varmı doguma giden ???????
günaydın kızlar
doğumlar başlamış rabbim doğuma gidenlere yardım etsin inşlh kolay olur
güzel bir hamilelik dönemi geçirdik hep beraber yolun sonundayız ama bu son müthiş bir başlangıç olacak hepimize
günaydn hanmlar,ben meoww bu da yeni üyeliğim.
yeni msn,yen, face derken bir de burdan bi yenilik yapaym dedim.
neyse,beşiğimiz geldi.
eşimin arkadaşı yapmıştı,150 tl fiyat vermişti ama 300 tutmuş ://
50 tl de yatak almştık.
sallanırken ses çıkartıyor,tek sıkıntım o.yoksa bayıldım yani :)
Eki Görüntüle 551264 Eki Görüntüle 551263
Eki Görüntüle 551266 Eki Görüntüle 551265
bunca zamandır bebeğimize hevesi olmayan babamız beşiği görünce işin ciddiyetinin farkına varmış olucak ki tutturdu hemen yapalm diye,biz de eğreti serdik şimdilik =)
yaza doğru cibinlik ve dönence,kenar koruyucu falanda alıcakmışız =))
Eki Görüntüle 551268 Eki Görüntüle 551267
tabi tualet masam sığmadığı için balkona almak zorunda kaldık.
içinde prensesimin kıyafetleri ve eşyaları var yine.
üzerini de peluş cennetine çevirmek geldi içimden =))
Eki Görüntüle 551269
kızımızın bıcı bıcı malzemeleri de buna koydum =))
inşallah doğurmuştur almıştır bebişini beni bi heyecan basıyor ya arkadaşı arasammı bende onu merak ediyorum ama müsait mi rahatsız edermiyim
ay demek doğumlar başladıı.topik aralık anneleri ama bizim sabırsızlar beklemicek heralde aralığıı.allah bir avazda kurtarsın inşallah şu an doğumdaki arkdaşlarımızı.bende etkilendim dün gece okuyunca heralde gece doğurmuştum ama bi aksilik olmuş sezeryan olmuştumm.tombalak bi oğlum olmuştu öyle tatlıydı ki.uyanınca bi an sabırsızlandım sonra da sen bana bakma oğlum zamanında gel erken falan gelme dedim.artık beni dinlerse tabii:))şimdiki bebekler de pek başına buyruk canımmmmm:))
hayırlı olsun canım çok güzeller.kızımız sağlıkla kulansın hepsini.
dönenceyi daha erken alabilirsen daha iyi olur.bebeklerin dikkatini çok çekiyor ve inan bana bazen onunla 5 dk oyalansın dinleneyim diye bekliyor insan.
Eki Görüntüle 551348 kızlar şuna bakın şimdi facede gördümm çok tatlı yaa saçlar falan baksanıza
Eki Görüntüle 551348 kızlar şuna bakın şimdi facede gördümm çok tatlı yaa saçlar falan baksanıza
ay bnde görünce bi tuhaf olmuştum.
nasl da nefes alabiliyor öyle ya ://
kesesiyle doğmuş
yüce Rabbim ya nelere kadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?