Gunaydin annislerrr,doguma gidenlerden haber yok sanirim gecmisi okuuyamadim fazla temizlik yapicam ufaktann,
Dun gece park yatagimizi siparis ettikten sonra özelcan bebeden,
Lansinoh krem ;23 lira 40 gr (eczanede 39 lira dedi)
Lansinoh gogus ped; 120 adet 16 lira (60 li paket 12-13 civari disarda)
Humana cay ; 14 lira(19.90 dedi eczacimiz)
Emzik,emzik kutusu filan aldim 100e tamamladim kargo odememek icinde,
Gayet karli bi alisveris oldu benim icin,bi kac gune herbiseyimiz gelir heralde :)
kızlar bebek arabamız ve taşıma koltuğumuzEki Görüntüle 551437
selam kızlar, dr dan geldik nst de sancı çıkmadı bebek hala normal pozisyona girmeemiş.. dr sancı çıkmayınca bi şikayetim de olmayınca pek bi özensiz baktı sinir oldum.. kilosunu bile söylemedi. en çok da kilosunu merak etmiştim oysa.. 2 hafta sonra gel demesin mi bide.. dedim geldiğim gün doğuma alıcaksınız heralde. yok dedi 3-4 aralıktan önce gelmez senin bebişin dedi. bi şey olursa da acil gelirsin sen zaten dedi. haftaya da izinliymiş zaten.. suyu iyi dedi neyseki, bu kadarcık benden haberler.. 4 te de sağlık ocağında eğitime çağırdılar emzirme ve topuk kanıyla ilgili bakalm anlatırım sdize de.
sen sorsaydın. sordun da söylemedi mi yoksa. bu dr. milleti bazen bi garip oluyor yaa...
eee sen o izindeyken sancılanırsan ne olacak. sürekli doktorun değilmiydi.? aayy en korktuğum şey bilmediğim doktorda doğum yapmak :18:
kızlar annem bunun aynısını almış http://www.webdenaldim.com/images/products/00/27/05/2705_buyuk_1.jpg
Merhaba Kızlar ,
Hepinize güzel bir gün diliyorum ..geçmişi okudum anca bitirebildim
Bugün kocamı yolcu ettim kızımla 4 gün beraber babayı bekleyeceğiz
Doğum haberleri de almaya başladık Allah doğuma giden arkadaşlarımızı bi avazda kurtarsın
darısı biz sırada bekleyenlerin başına inşaallah vakitinde sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
Hepinizi çok öpüyoruz...
allah kavuştursun canm.
selam kızlar, dr dan geldik nst de sancı çıkmadı bebek hala normal pozisyona girmeemiş.. dr sancı çıkmayınca bi şikayetim de olmayınca pek bi özensiz baktı sinir oldum.. kilosunu bile söylemedi. en çok da kilosunu merak etmiştim oysa.. 2 hafta sonra gel demesin mi bide.. dedim geldiğim gün doğuma alıcaksınız heralde. yok dedi 3-4 aralıktan önce gelmez senin bebişin dedi. bi şey olursa da acil gelirsin sen zaten dedi. haftaya da izinliymiş zaten.. suyu iyi dedi neyseki, bu kadarcık benden haberler.. 4 te de sağlık ocağında eğitime çağırdılar emzirme ve topuk kanıyla ilgili bakalm anlatırım sdize de.
Hepinizden allah razı olsun.. Ben sabah gittim açılmam olmamış hala 2 cm. sancımda 5 dk da 1 ufak ufak geliyo. doktor eve yolladı. sancın sıklaşınca gelirsin diye. Gelmezsede yarın sabah 7 de yatış yapıcam.. artık çantalarla ma aile hastanedeyiz sabah. gece uyuyamadım düzgün.. şimdi biraz kestirmeyi düşünüyorum..
günaydn hanmlar,ben meoww bu da yeni üyeliğim.
yeni msn,yen, face derken bir de burdan bi yenilik yapaym dedim.
neyse,beşiğimiz geldi.
eşimin arkadaşı yapmıştı,150 tl fiyat vermişti ama 300 tutmuş ://
50 tl de yatak almştık.
sallanırken ses çıkartıyor,tek sıkıntım o.yoksa bayıldım yani :)
Eki Görüntüle 551264 Eki Görüntüle 551263
Eki Görüntüle 551266 Eki Görüntüle 551265
bunca zamandır bebeğimize hevesi olmayan babamız beşiği görünce işin ciddiyetinin farkına varmış olucak ki tutturdu hemen yapalm diye,biz de eğreti serdik şimdilik =)
yaza doğru cibinlik ve dönence,kenar koruyucu falanda alıcakmışız =))
Eki Görüntüle 551268 Eki Görüntüle 551267
tabi tualet masam sığmadığı için balkona almak zorunda kaldık.
içinde prensesimin kıyafetleri ve eşyaları var yine.
üzerini de peluş cennetine çevirmek geldi içimden =))
Eki Görüntüle 551269
kızımızın bıcı bıcı malzemeleri de buna koydum =))
Günaydın kızlarr
ben grip olmuşum nefes alamıyorum
gülayı merak ediyorum yaa doğurdu mu ne yaptı diye..
RABBİm tek avazda kurtarsın inşallahhhh
ben çocuğumun ismini Emir Mete istiyorum sizce nasılll
Hepinizden allah razı olsun.. Ben sabah gittim açılmam olmamış hala 2 cm. sancımda 5 dk da 1 ufak ufak geliyo. doktor eve yolladı. sancın sıklaşınca gelirsin diye. Gelmezsede yarın sabah 7 de yatış yapıcam.. artık çantalarla ma aile hastanedeyiz sabah. gece uyuyamadım düzgün.. şimdi biraz kestirmeyi düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?