içimiizde böyleler demekki zaten sulu gözlü oldum ben çok duygulandım yaa ben ilk hamile olduğumu öğrenince allaha yaklaştığımı hissetmiştmm zaten hamile bir kadına rabbim melekler gönderirmiş koruması için süt emzirirknede öyleymiş
allah korkusu ve sevgisi içimizden hiç eksilmesin inşallah,
bebeklerimize de büyürken hep bunu aşılayalım....
ben çocuğumun ismini Emir Mete istiyorum sizce nasılll
ay bnm anneannem müthiş ıspanaklı kek yapıyor,üzeri krem şantili böyle yeşil bi kek =))
arada saç çıkıyor içinden ama olsun o kadar da yaşlı kadın yaniahahha
slm kizlar uzun zaman oldu nasilsiniz,hersey yolundami,bende izne ayrildim evde beklemedeyim artik,cuma gunu sanirim son kontrolumuz artik dogumu konusacagiz artik doktorumuz ile,bakalim artik..sizde nasil gidiyor
günaydın kızlarrsatt 10:00 gibi hastaneye gittim tahlilleimi olsum geldim 14.00 te sonuçları alıp dr amcamızla buluşucaz ayy çok heyecanlıyım bide doğum için gün verirrmiş:18:
merhaba cnm,
iyiyiz bizler de.. evde dinlenmene bak cnm şu kalan bikaç hafta,artık hepimizn doğum tarihleri de belli olmaya başladı,inş. sen de güzel haberlerle dönersin cuma günü..
KIzlar muaynem vardı bugün.. Nts de sancılar çıktı.. ÇAtı muaynesinde 1 cm.açılma var. bebek 3400 kg. ve yarın doğuma gidiyorum. Nişanım geldi eve gelince.. Sabah 4 cm açılma olursa doğumdayım.. olmasa da doğumdayım galiba. Dua edin banaa çokkk...
Hayırlı dilekleriniz için çok teşekkür ederim anneler..Sancım da pek yok sabahı nasıl yapıcam bakalım. Ama nişan denilen kanama oldu. Off hem korku hem bebeğime kavuşacağım heyecan karmakarışık duygular..
slm kızlarr nasılsınız biz iyiyz oğluşumla çok şükür anca moralim düzeldi açıkcası canımı bugün bütün gün sıkan dün gece hiç uyuyamamış olmam nedeni ben her gece yatmadan bizizm topiğe uğrar geçmişi okur sonrada yatardım önceden kitap okurdum şimdi geçmiş topik sonra nerden okudum ekim anneleri doğum hikayelerini açtım açmaz olaydım saat 2de canım sıkıldı moral 0 oldu uyuyamam bacaklarım sızlar şunu anladımki şu an daha hasasım en ufak olumsuz bir şey duymak istemiyorum lütfen arkadaşlar benim 2. doğumum ilkinide normal yaptım her şey muhteşemdi ama bu son zamandaki kaygılar insanı çok sinirli yapabiliyor doğum yapacak arkadaşlar bunları göz önünde bulundurarak yazsın kesinlikle normal yapmayın diye söylemlerden kaçınsın her doğum farklıdır çünkü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?