2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

allah korkusu ve sevgisi içimizden hiç eksilmesin inşallah,
bebeklerimize de büyürken hep bunu aşılayalım....

allah korkusu ve sevgisi içimizden hiç eksilmesin inşallah,
bebeklerimize de büyürken hep bunu aşılayalım....

amin inşlhh onları güzel yetiştiririz ,iyi bir örnek oluruz,çok tuhaf onları hayata hazırlıyoruz büyük bir görev sorumluluk inşlh üstesinden geliriz

Günaydın herkese, doğumlar başlamış çok heyecanlandım ben de, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

kızlar ben çıkıyorum az daha temizlik yapıym parça parça temizliyorum evi sonrada yemek yaparım artık görüşürüz
inşlhh doktora gidenlerden doğum yapanlardan iyi haberler alırız

günaydınn kıslar nasılsınız bakalım doğuma gidenler varmış :) allah kurtarsın hayırlısıyla kucaklarına alsınlar bebişleri inşallah darısıda bizlerin başına :) ay ben akşam hiç uyuyamadım üst kat soğuk die alt katta çekyatta yattık akvaryum var bide odada dön dön bi hal oldum ya bu arada süveterin önünü bitirdim arkasındayım az kaldı bitirip ekliyecem ilk şaheserimi :)

ay kıslar benim hamilelik günlüğümde yazanlar bende mevcut felaket kasıklarımda baskı var ve sık idrara çıkıyorum :) doğurcammı ne :)

günaydın kızlarrsatt 10:00 gibi hastaneye gittim tahlilleimi olsum geldim 14.00 te sonuçları alıp dr amcamızla buluşucaz ayy çok heyecanlıyım bide doğum için gün verirrmiş:18:

slm kizlar uzun zaman oldu nasilsiniz,hersey yolundami,bende izne ayrildim evde beklemedeyim artik,cuma gunu sanirim son kontrolumuz artik dogumu konusacagiz artik doktorumuz ile,bakalim artik..sizde nasil gidiyor

günaydınlaarr,

nasılsınız kızlar,yeni haberler var mıdır arkadaşlardan diye hemen pcnin başına geldim kalkar kalkmaz,inş. bugün kontrolü olan arkadaşlar da güzel haberlerle dönerler.

eşim seni bugün ortaköye götüreyim diyor gezmeye ama ne yapsam ki bilemedim,artıkk gezemiyorum da çünkü,10 dk. yürüsem yarım sa. oturup dinleniyorum
yollarda doğurcam bu gidişle

slm kizlar uzun zaman oldu nasilsiniz,hersey yolundami,bende izne ayrildim evde beklemedeyim artik,cuma gunu sanirim son kontrolumuz artik dogumu konusacagiz artik doktorumuz ile,bakalim artik..sizde nasil gidiyor

merhaba cnm,

iyiyiz bizler de.. evde dinlenmene bak cnm şu kalan bikaç hafta,artık hepimizn doğum tarihleri de belli olmaya başladı,inş. sen de güzel haberlerle dönersin cuma günü..

günaydın kızlarrsatt 10:00 gibi hastaneye gittim tahlilleimi olsum geldim 14.00 te sonuçları alıp dr amcamızla buluşucaz ayy çok heyecanlıyım bide doğum için gün verirrmiş:18:

az zamanımız kaldı tabii cnm,gün verebilir de doktorun,hadi bakalım bekliyoruz senden de haberleri

selamlar kızlar son bir kaç mesajı okudum da herkes son kontrollerini oluyor galiba. bende cuma günü son kontrolümü olcam kısmetse. evde olup yan gelip yatmak ne güzelmiş yaa. bi de tv de güzel şeyler olsa deymeyin keyfime

merhaba cnm,

iyiyiz bizler de.. evde dinlenmene bak cnm şu kalan bikaç hafta,artık hepimizn doğum tarihleri de belli olmaya başladı,inş. sen de güzel haberlerle dönersin cuma günü..

insallah tatlim,zaten uyku yok artik,ne oturabiliyosun ne kalkabiliyorsun,dogum korkusu da sardi simdi,nasil olacak dusunuyorum normal mi sezeryan mi,hala kara veremedim

Dualarımız seninle canım , hayırlı haberler alırız inşallah . . .

Allah yardımcın olsun canım , güzel güzel karşıla bebeğini bir avazda inşaallah ...

slm canım bende senin gibi 2inci doğumum ve ilkinde dikişim çok fazlaydı zaman yaklaştıkça endişelenmeye başladım ayın 21inde doktorumla görüşcem eğer sezaryan olucaksam ve bebeğim büyümesini tamamladıysa bir an önce sezaryan olucam..

Gunaydin annislerrr,doguma gidenlerden haber yok sanirim gecmisi okuuyamadim fazla temizlik yapicam ufaktann,
Dun gece park yatagimizi siparis ettikten sonra özelcan bebeden,
Lansinoh krem ;23 lira 40 gr (eczanede 39 lira dedi)
Lansinoh gogus ped; 120 adet 16 lira (60 li paket 12-13 civari disarda)
Humana cay ; 14 lira(19.90 dedi eczacimiz)
Emzik,emzik kutusu filan aldim 100e tamamladim kargo odememek icinde,
Gayet karli bi alisveris oldu benim icin,bi kac gune herbiseyimiz gelir heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…