2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar biz geldikk nts girdk herşey normalmiş oğlum 2.600 olmuş ben 12 kilo olmuşum toplamda 11 aralık doğumumuz kanama vs.olursa gel dedi normal doğuma engel bişey yok dedi yani çatı muayenesi yapmadı doktorum karnımı elledi sadece dr anlıyo yani bizdn bu kadar

bende sipariş verdim yarın gelir arkadaşımın çok kötü olmuştu ya kadın ağlıya ağlıya emzirdi çok ateşlendi hastaneye bile gitti bende onu öyle görünce korktum aldım hemen

bende sipariş verdim yarın gelir arkadaşımın çok kötü olmuştu ya kadın ağlıya ağlıya emzirdi çok ateşlendi hastaneye bile gitti bende onu öyle görünce korktum aldım hemen

aynen bende öyle ağlayarak emzirenlerdenim canım 6 aya yakın çektim,şimdi gözüm korkuyo..ama ona rağmen en çok emzirmeyi özledim desem yalan olmaz

evet canım kaynar yapılıyor gelenlere ikram edilir ve ben bol bol içerim süt olsun bebişime diye

ben de sevdim tadını. malzemesi karışım olarak mı satılıyor?

ben burun pompası hiç kullanmadım,işe yarıyomu cidden yahu ?
bu sefer alsam mı acaba diye düşündüm şimdi

ben çok kullanmıştım o da kış bebeğiydi...

çok sevindim maşallah size...

neyi pişirdin neyi pişirmedin biraz detay versen aklımızda bulunur. bende düşünüyorum aslında ama buzluğumda yer yok eğer belli bi tarih olursa yemek yapıp dolaba koyayım diyorum. gerçi annem gelecek ama ona yorgunluk olmasını istemiyorum

ben de sevdim tadını. malzemesi karışım olarak mı satılıyor?

ben çok kullanmıştım o da kış bebeğiydi...

çok sevindim maşallah size...
Teşekkürler :)lansinoh dan bahsetmişsin bende eczaneye sordm 40 gr 29 dedi yarın eşim alcak internette 10 gr 11 ama kargoyla 23 falan oluo bu daha mantıklı geldi

maşallah canım,gözünaydın

kesinlikle katılıyorum.Normalde de buzluğumda herşey olmalı zaten,aniden gelene çok iyi oluyor ki doğumdan sonra çok daha rahat olur

size de maşallah canım,epey büyümüş bebiş

oh ne güzel... vcicileri de güle güle kullan. sen adanadaydın orada lohusalara ve gelenlere kaynar diye içecek ikram ediyorlar var mı orada da?

kaynara bayılırım ben ya,bol cevizle içmesi çok güzel olur,normal zamanda bile yaparız biz

Saol canım :)))))

merhaba aralık anneleri,
doğumu yaklaşmış anneler olarak bebek hareketlerinde bi azalma oldumu? bir de yalancı doğum sancılarını nasıl tarif edebilirsiniz?
evet canım benimkide eskiye nazaran azaldı( sadece dönüşlerini hissediyorum
canım bende adet sancısı gibi bir sancı oluyor bir haftadır günde 1 defa oluyor ,olduğundada bir sıcaklık basıyor
çok iyi bir fikir ama canım ben şimdi yapamam kendi yemeklerimi zor çıkarıyorum bugunlerde,neyse annem gelecek o geldiğinde yapar misafirlere

kıss sen 19 unda doğuruodun geri vaz mı geçtin?hayırlısı olsun canım,bende 26 sına gün aldım ama gününü beklemez diye korkuyorum sancılarım başladı çünkü,aferim kızına bak çok akıllı maşllh yolunu arıyor dünyaya gelmenin beşik ve elbisen hayırlı olsun

kaynarı ben pek beğenmedim adanada içtim ama belki alışık olmadığım bir tat olduğu için yadırgamışımdır

ben bir kere içtim beğendim...

Teşekkürler :)lansinoh dan bahsetmişsin bende eczaneye sordm 40 gr 29 dedi yarın eşim alcak internette 10 gr 11 ama kargoyla 23 falan oluo bu daha mantıklı geldi

süt yapıyormuş. beğendim ben...

kızlar benim ki de öyle.2 hafta sonraya sezeryana alırız o zaman gelirsiniz dedi.ben ısrar edince nst falan diye o zaman 10 gün dolmadan bi daha bi gel dedi.sanırım bebişlerin durumu iyi olduğundan rahat davranıyorlar.ben de 8-9 gün sonra gidicem tekrar.

ne güzel haberler canm maşalahhh kilosu da gayet iyi.

evet canm dr gününde değildi sanırım, ama kızgınlığım geçti:)) yeter ki bebişim iyi olsunn.

canm maşallah 3 kilo ne güzellll. ben de normal doğum isterim ama dr hemoroidim olduğunu biliyor henüz bir şey demedi. hala dönmemiş ama baş aşağı değil dedi.

ben de dün gece yine rüyamda gördüm. doğum yapmışım sezeryanla. 2 ay iznim olduğu halde unutup 2 hafta sonra işe başlamışım. dikişlerim ağrıyınca diyorum ben neden erkenden başladım işe.

çokkkk güzeller bayıldımmm!!! yaratıcı fikirler valla:)

Saol canım senin dr.sibel hanım galiba bende ekole gdyrm mehmet ali benimkide kızmışsın ya bugün kont. Vardı sıra beklerken duydm izine çıkıomş ama şehır dısına cıkmıyomş seninde normalse doğum 2 hafta sonra gel demştr çünkü benimkide öyle dedi ama belirti olursa gel dedi aynı haftalardayz galiba :)

Slmlar...
Bugün ancak girebildim foruma kızlar,işler uzun sürdü...
Okuldan sonra dr.a gittim ama toplantıdaydı.sonuçları gösteremedik yani...

Bu arada ben 32.haftada çalışabilir raporu almıştım. şimdi okula gidemediğim günler rapor alsam doğum izninden mi kullanmış oluyorum? böyle bişey duydum. bilen var mı aranızda?

Neden topik böyle durgun bugün?
Normalde gündüz giremediğimde 100 sayfa olurdu en az,bugünse sadece 30 sayfa olmuş :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…