2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

1 hafta var aramzda galiba canım şimdi kaç kilo bebiş ama randevyu haftaya vermştr
canım geçen perşembe kontrolüm vardı . o zaman 2600 dü. bu hafta cuma kontrolüm var bakalım ne olacak bir haftada kilosu. gelişimine göre ayaın 12 sini bulur doğumu diyormuş bilgisayar

selam kızlar doğumla devam ediyor oh oh maşallah ne güzel son kontroller yapılıyor heyecan bastı benide komşumuzun bebişinin 20 kırkı çıkmış görmeye gittim çok tatlı maşallah küçücük minicik kafası var saçları çok tatlı kızımda sağlıkla doğsada kucağıma alsam ahhh çok heveslendim Allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.

kızlar badem ve zeytin yağı aynı işi görüyormuş kullananlar söylüyor. aranızda kullanıp faydasını gören var mı

doğal yağlar sonuçta faydalıdır ben kantaron yağını kullanıcam bir arkadaşım kullanıyordu çok memnun hatta kayınpederim yapmış kendi doğal

kızlar kasım anneleri topiğinde bu arkadaş doğum yapmış bu arkadaş bize de yazmıştı hani ıkınma iğnesi diye birşey varmış bileniniz var mı :26:

Son düzenleme:
canım geçen perşembe kontrolüm vardı . o zaman 2600 dü. bu hafta cuma kontrolüm var bakalım ne olacak bir haftada kilosu. gelişimine göre ayaın 12 sini bulur doğumu diyormuş bilgisayar

O zaman zeytinyağ kullanalım boşuna para vermeyeym napsam ki benimde 11 aralık dedi beklerse tabi

ay cnm ya evt tekme falan atmıyo arada kıpırtısını hissediyom ama tekmeler yok itekliyo sadece

ya her bebek farklı oluyor benim ilkimde hafifti tekmeler filan 2inci bebeğimde dağlar kadar farklı devamlı tekme atıyor karnımın yanı yumurta şeklinde şişiyor bazende 2göğsümün altına geçiyor itekliyor canımı bayağı yakıyor nefes almamaı engelliyor paşam

slm kızlar yaaa alakasız ama bişey soracam kafama takıldı ben işyerinde kadınlar kulübüne giremiyorum kadınlar kulübü benim meleğim diye bi site var yaaa bunun aynısı kızlar biizm kadınlar kulübümü yenilendi nedir bilen var mı yaaa

kızlar kasım anneleri topiğinde bu arkadaş doğum yapmış ıkınma iğnesi diye birşey varmış bileniniz var mı :26:

ıkınma iğnesimi ben ilk defa duyuyorum öyle bişey var peki ıkınamadığın zaman doktor neden o iğneyi yapmıyorda genelde karna bastırma yöntemini uyguluyor acaba

kızlar annem anlattı çok şaşırdım ve güldüm ananem büyük teyzemi uykusunda doğurmuş haberi bile olmamış

doğal yağlar sonuçta faydalıdır ben kantaron yağını kullanıcam bir arkadaşım kullanıyordu çok memnun hatta kayınpederim yapmış kendi doğal
bende var yapılı benim yüzüm yanmıştı boydan boya hem de kimyasal yanıktı o izini tamamen geçirmişti evimde b ulunduruyorum o yüzden deri yenileyici özelliği var bence de mantıklı onu kullanalım zaten onun içinde de zeytinyağı ve kırmızı kantaron otu var

pardon canımya bu yağları nerde kullanmayı düşünüyonuz orayı kaçırdım sanıırm

çok geçmiş olsun derdini veren allah çaresinide verir inşallah çok zordur biliyorym benimde kalın bağırsak flimlerim çekilmişti doktor kitleden şüphelenmişti şükür temiz çıktı allah yardımcınız olsun

güzel annişler ben evi pakladım, çantamı da hazırladım evde yapılcak iş kalmadı, sıkıntıdan kendime iş yaratıyorum sıkıldım her gün tempoya alışmışım günler çabucak geçmişti şimdi iş kalmadı geçmiyo zaman. beşik için uyku seti siparişi verdik 2 hafta sonra gelecek heyecanla onu bekliyorum. öyle boş boş beklemek çok sıkıcı olmaya başladı

Canim sigara boregi sardim ben bu aksam,icini sut ve yag ile islatarak.birazda daha genis olculerde sardim pacanga boregi boyutunda..pogacayida bu tarifi yapiyorum,ama cikinca biraz cozulunce normal firinda biraz isitiyorum..

Tam tersini yapmissin canim sen :))
Keki kendi haline birakicaksin cozulucek.pogacayida biraz yumusayinca firina aticaksin isininca yeni pismis gibi oluyo..

canım poğaça ve açma tarifi alabilir miyim?

Canim link verdim ayni msjin icinde
Acmada

3 su bardağı süt
1 yemek kaşıgı kuru maya
2 yemek kaşıgı şeker
1 tatlı kaşıgı tuz
1 su bardagı sıvı yag
alabidigine un .

Sütü bi kabın içerisine alıp ılık hale gelene kadar ısıtalım ısınan sütün içine mayayı atıp karıştırın başka bir kabın içerisine şekeri, tuzu ,sıvı yagı koyalım sonrada ılıyan mayalı… sütüde içine boşaltıp karıştırın elimizle sonra yavaş yavaş un ekleyelim açmanın hamuru gayet yumuşak olacak. ele biraz yapışır haldeyken hamuru yogurmayı bırakabilirsiniz sütlü ve yaglı olan hamur kendini çabukça toplayacaktır agzı kapalı kilitli bi kapta yaparsanız hamurunuz yarım saat olmadan kabaracaktır çabukça küçük bi kabın içine koyulan az bir miktar sıvı yagla elinizi yaglayarak hamuru alıp istediginiz şekili verin 200 dereceli fırında pişrin herkesin ayıla bayıla yediği çok yumuşak pufudik açma tarifi.

Bu tarifide pisirip koyuyorum tabiki,cikarinca firinda isitiyorum.ama mikrodalgada ayarlayamiyorum ben biraz fazla kalinca sertlesiyo filan anlamadimm

evet acaba epidural midir nedir o nu mu yaptılar da yanlış anladı

benimde ilk epidural aklıma geldi zaten onunda gerçi çok fazla yan etkisi varmış hem 4cm açılmadan sonra epidurala başvuruluyormuş 4cm açılmayı bekleyen 10cm açılmayıda bekler sanırım hee bu arada ilk defa normal doğum yapacak arkadaşlara minik bir öenri benden sancı başlar başlmaz hastaneye gitmeyim mutlaka ama mutlaka ılık duşunuzu alın az vakit geçsin öyle gidin orda beklemek can sıkıcı olabilir

ohh misler gibi olmuştur evin güle güle kirlet canım (gerçi 2günde kirleniyor) bebiş gelince boş kalmaya vaktin kalmıycak ondan emin ol şimdi bu zamanlarının tadını çıkar

göğüs ucu yaralarında canım çabucak iyileştiriyor.

canım illaki yara olucak diye bişey yok benim ilkimde hiç olmadı yaptım doğumumu aldım emzirdim eşim krem almıştı lansinoh diye kullanmama gerek bile kalmadı bide eskiler derlerki soğan kabuğumu ne oda çok işe yarıyormuş hee bide ayva çekirdeği....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…