pardon canımya bu yağları nerde kullanmayı düşünüyonuz orayı kaçırdım sanıırm
bence de canım hastane de beklemek sıkıcıdır .sonuçta hastane yani. bence de 4 cm olduktan sonra gerisi çabuk gelir bu epiduralin ne yan etkisi varmışbenimde ilk epidural aklıma geldi zaten onunda gerçi çok fazla yan etkisi varmış hem 4cm açılmadan sonra epidurala başvuruluyormuş 4cm açılmayı bekleyen 10cm açılmayıda bekler sanırım hee bu arada ilk defa normal doğum yapacak arkadaşlara minik bir öenri benden sancı başlar başlmaz hastaneye gitmeyim mutlaka ama mutlaka ılık duşunuzu alın az vakit geçsin öyle gidin orda beklemek can sıkıcı olabilir
kızlar annem anlattı çok şaşırdım ve güldüm ananem büyük teyzemi uykusunda doğurmuş haberi bile olmamış
ohh misler gibi olmuştur evin güle güle kirlet canım (gerçi 2günde kirleniyor) bebiş gelince boş kalmaya vaktin kalmıycak ondan emin ol şimdi bu zamanlarının tadını çıkar
ay canım ben de senin gibi olucak mıyım hergün iş iş artık yıldım inanki. daha mobilyalar bile gelmedigüzel annişler ben evi pakladım, çantamı da hazırladım evde yapılcak iş kalmadı, sıkıntıdan kendime iş yaratıyorum sıkıldım her gün tempoya alışmışım günler çabucak geçmişti şimdi iş kalmadı geçmiyo zaman. beşik için uyku seti siparişi verdik 2 hafta sonra gelecek heyecanla onu bekliyorum. öyle boş boş beklemek çok sıkıcı olmaya başladı
eskiden bayanlar nekadar sağlıklıymış çatır çatır doğruyorlarmış bazen düşünüyomda bizmi çok nazlıyız
sagracım senin ilk doğumun normaldi dimi,çok dikişim vardı diyodun..
- ay canım ben de senin gibi olucak mıyım hergün iş iş artık yıldım inanki. daha mobilyalar bile gelmedi
bence de canım hastane de beklemek sıkıcıdır .sonuçta hastane yani. bence de 4 cm olduktan sonra gerisi çabuk gelir bu epiduralin ne yan etkisi varmış
- ay canım ben de senin gibi olucak mıyım hergün iş iş artık yıldım inanki. daha mobilyalar bile gelmedi
burcu maşallah ya tosuncuk olmuş bebeğin az kaldı iğne konusunda birşey dedimi?doğumdan sonra kullanacakmısın?
canım ya çok kıskandım maşallah bebeğine kilosu çok iyi.bizimki gecen hafta kontrolde 36 artı 2 de 2600 dü inan imrendim ne yiyon içiyon maşallah bebeğine de sanada şey kilosundan dolayı mı 26 kasımda alıyor canım yoksa başka bir sebepten mi:26:
canım ya çok kıskandım maşallah bebeğine kilosu çok iyi.bizimki gecen hafta kontrolde 36 artı 2 de 2600 dü inan imrendim ne yiyon içiyon maşallah bebeğine de sanada şey kilosundan dolayı mı 26 kasımda alıyor canım yoksa başka bir sebepten mi:26:
biter canım hayırlısıyla bi geldi mi mobilyalar herşeyin kolayca bitiveririr. biz annemle 10 günde anca yavaş yavaş yaptık. annecimde ameliyat oldu guatırdan eski hali yok şekeride var maşallah yardım etti öyleyken hatta benden fazla iş yaptı.
evet canım ilk doğumum normaldi ama kordon dolanması ve çatımın dar olması yüzünden 25 dikiş atıldı ıkınmalar yüzünden makatımda çıkan yaralar hariç 1ay yataktan kalkmadım hani diyorlar ya normal doğum çok ii diye her zaman iyi olmayabiliyor 2 incisinde normal düşünüyordum doktorum konuşalım dedi ilkimdeki 25 dikişim patlayabilirmiş
canım bana da kayınvalidem yardım etti halılarımı o yıkadı camlarım silindi ama yine silinecek. yağmurlu gitti bu ara. çok battı gene. boyamı da o yaptı sağolsun .ben koltukları yıkadım kapıları sildim yatağımızı yıkadım şimdi kayınvalidemin evini temizliyoruz bizim mobilyalar gelene kadar orayı da elden geçirelim dedik çok yoruldum inan artık .yap yap bitmiyobiter canım hayırlısıyla bi geldi mi mobilyalar herşeyin kolayca bitiveririr. biz annemle 10 günde anca yavaş yavaş yaptık. annecimde ameliyat oldu guatırdan eski hali yok şekeride var maşallah yardım etti öyleyken hatta benden fazla iş yaptı.
Acaba epiduralden felcli kalan varmi, internette arastirdim bisey bulamadim. Benim ilk dogumumda epidural sezaryandi ve cok rahatti.belden iğne yapılıyor ve hiçbişey hissetmiyosun felç bırakma olasılığı ve doğumdan sonra devamlı olan bel ağrıları
demekki kişiye göre değişiyor cnm, her zaman normal doğum rahatlıktır diye bişey yok,şimdi bana da diyolar niye normal yapmıyosun sezeryanda çok çekersin falan diye ama sezeryan olup da sonrasında çok rahat edenleri de duydum..
demekki kişiye göre değişiyor cnm, her zaman normal doğum rahatlıktır diye bişey yok,şimdi bana da diyolar niye normal yapmıyosun sezeryanda çok çekersin falan diye ama sezeryan olup da sonrasında çok rahat edenleri de duydum..
Acaba epiduralden felcli kalan varmi, internette arastirdim bisey bulamadim. Benim ilk dogumumda epidural sezaryandi ve cok rahatti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?