2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

pardon canımya bu yağları nerde kullanmayı düşünüyonuz orayı kaçırdım sanıırm

bence de canım hastane de beklemek sıkıcıdır .sonuçta hastane yani. bence de 4 cm olduktan sonra gerisi çabuk gelir bu epiduralin ne yan etkisi varmış

ohh misler gibi olmuştur evin güle güle kirlet canım (gerçi 2günde kirleniyor) bebiş gelince boş kalmaya vaktin kalmıycak ondan emin ol şimdi bu zamanlarının tadını çıkar

sağol canım bebeği olan komşumda öyle diyor durdurak yok şimdi bize tadını çıkar bu zamanların diyor ama biz kızımı çok özledik sıkıldık beklemekten gelsede baksak sevsek

• ay canım ben de senin gibi olucak mıyım hergün iş iş artık yıldım inanki. daha mobilyalar bile gelmedi

sagracım senin ilk doğumun normaldi dimi,çok dikişim vardı diyodun..

evet canım ilk doğumum normaldi ama kordon dolanması ve çatımın dar olması yüzünden 25 dikiş atıldı ıkınmalar yüzünden makatımda çıkan yaralar hariç 1ay yataktan kalkmadım hani diyorlar ya normal doğum çok ii diye her zaman iyi olmayabiliyor 2 incisinde normal düşünüyordum doktorum konuşalım dedi ilkimdeki 25 dikişim patlayabilirmiş

• ay canım ben de senin gibi olucak mıyım hergün iş iş artık yıldım inanki. daha mobilyalar bile gelmedi

biter canım hayırlısıyla bi geldi mi mobilyalar herşeyin kolayca bitiveririr. biz annemle 10 günde anca yavaş yavaş yaptık. annecimde ameliyat oldu guatırdan eski hali yok şekeride var maşallah yardım etti öyleyken hatta benden fazla iş yaptı.

bence de canım hastane de beklemek sıkıcıdır .sonuçta hastane yani. bence de 4 cm olduktan sonra gerisi çabuk gelir bu epiduralin ne yan etkisi varmış

belden iğne yapılıyor ve hiçbişey hissetmiyosun felç bırakma olasılığı ve doğumdan sonra devamlı olan bel ağrıları

ya ben de öyleyim bitiremedim bir türlü.bitse ben de şu buzluğa bişeyler atma kısmına geçsem.ama olmuyor ve sadece 2 haftam kaldı.

burcu maşallah ya tosuncuk olmuş bebeğin az kaldı iğne konusunda birşey dedimi?doğumdan sonra kullanacakmısın?

Sağol canım ya sordum iğneyi, ona doğum zamanı ödem durumuna vs. göre karar vereceğim dedi. Şimdilik doğumdan 1 veya 2 gün öncesine kadar günde 2 taneye devam.

O kadar da kıskanma bence, benimki de fazla büyük bana kalırsa. Karnımı görsen acırsın yani :) Hem seninkine de maşallah, 2600 gram 36+2 için gayet iyi yeterli bir kilo. Daha büyüyecek zaten.
Özel birşey yemedim aslında. Hatta pıhtılaşma için 2-3 hafta öncesine kadar yaptığım bir diyet vardı, ne eti, ne balığı, ne karbonhidratı, ne cevizi, ne de tatlıyı bol bol yiyebildim. Ağırlıklı olarak hamileliğim boyunca sebzeyle beslendim. Ona rağmen böyle oldu bizim ufaklık.
Zaten pıhtılaşma yüzünden zorunlu sezeryan olacağım, 1 ay önce 39 hafta bitince alırız demişti ama gelişimi önde olduğu için sanırım biraz daha geriye çekti tarihi, boyutlarına bakılırsa 3 hafta önde çünkü gelişimi. Ultrason kağıdının üzerinde 39+2 yazıyor.

Benimkide 2900 du aksamda yazmistim gerci. esim yurt disina gitti bir haftaligina bugun. bende kizimi aldim anneme geldim burda yiyip icip yatiyim biraz diyorum belki bebis toparlar ya da ben iyice yuvarlak olurum :))

geçmiş olsun anneciğine canım şeker hastalığı zor ya anne işte o haliyle bile evladına kıyamıyor biz bu annelerin hakkını nasıl ödüycez

chnb cim geçen cevap yazamadım eskisi gibi takip edemiyorum annem olunca evde . evde doğurmuş beni annem demiştin bende evde doğmuşum. normal doğumda ebeler daha yetenekli bazı doktorlardan bile.

demekki kişiye göre değişiyor cnm, her zaman normal doğum rahatlıktır diye bişey yok,şimdi bana da diyolar niye normal yapmıyosun sezeryanda çok çekersin falan diye ama sezeryan olup da sonrasında çok rahat edenleri de duydum..

canım bana da kayınvalidem yardım etti halılarımı o yıkadı camlarım silindi ama yine silinecek. yağmurlu gitti bu ara. çok battı gene. boyamı da o yaptı sağolsun .ben koltukları yıkadım kapıları sildim yatağımızı yıkadım şimdi kayınvalidemin evini temizliyoruz bizim mobilyalar gelene kadar orayı da elden geçirelim dedik çok yoruldum inan artık .yap yap bitmiyo

belden iğne yapılıyor ve hiçbişey hissetmiyosun felç bırakma olasılığı ve doğumdan sonra devamlı olan bel ağrıları
Acaba epiduralden felcli kalan varmi, internette arastirdim bisey bulamadim. Benim ilk dogumumda epidural sezaryandi ve cok rahatti.

sen bakma öyle diyenlere canım geçen sağlık ocağına gittim ordaki aile doktorumuz bana sezaryanla doğur dedi ne okadar acı çekeceksin normal doğumda dedi benim bir arkadaşım var 15seneden sonra hamile kaldı bebeğini sezaryenle aldı ana baktımki ertsi gün ayakta dolaşıyor... böyle örnekler çok fazla hakkımızda neyse hayırlısı o olsun inşallah

Mesela ben acayip rahat ettim agrim bile olmado sezaryen sonrasi. Ustume acayip bi enerji geldi olk gun haricinde ne hastanede ne de evde yatabildim kipir kipir atom bombasi gibiydim. Ama kardesimde 4 saat icinde normal dogum yapti dikisi yoktu ozel hastanede oldugu halde eve gitmesinde sakinca bulunmadi. Demem o ki herkesin yapisina gore, umarim herkese kendi icin en rahat dogum sekli kismet olur.

Acaba epiduralden felcli kalan varmi, internette arastirdim bisey bulamadim. Benim ilk dogumumda epidural sezaryandi ve cok rahatti.

felç kalan varmı bilmiyordumda burdaki komuşumuz epiduralla yaptı kadıncağız devamlı eli belinde devamlı doktorlarda bebeğinin tadını bile çıkaramadı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…