2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım poğaça ve açma tarifi alabilir miyim?

canım keki ben kendi halinde çözdürüyorum poğaça böreği microdalgada ısıtıyorm...

maşallah aynı hemen hemen. benim de tombik 21 ya da 24 kasım olacak benim de. durursa tabi...

canım ilk doğumda benim sümüksü pembe leke geldi pelte gibi...

ohh kızlar lohusa tacımı da aldım,artık gönül rahatlığıyla doğurabilirim

güle güle kullan. benim de humana kaldı bir de şeker sepetim gelmedi...

selam kızlar nasılsınız?
geçmiş falan okuyamadım.
doğuma gidenlerden haber varmı ?
ben hala gribim.
bide misafir vardı bugün yoruldum..
yarın son kez kaynanamla pazara gidicem.
malumm ne alt ne üst hiçbişey olmuyor.
en azından tayt alırım
bide dış hırka gibi kazaklar oluyo ya onlardan.
hastanede çıkışında giyerim..

slm kızlar belki bazılarınız beni hatırlar yazamasamda araara girip okuyorum malum 3. kezaralık annesi olucam 2008 ve 2011 doğumlu 2 oğlum var ve süpriz bebekimde aralıkta gelecek inş 1. sınıflarıda okutunca yazmak imkansız gibi bana

ama nişan konusunda sorunuzu yanıtlamak isterim ilk oğlumda doğumdan 2gün önce pembemsi sümükümsü ve az geldi 2. oğlumda kahve rengi leke şeklindeydi nişan 2-3 gün önce gelebileceği gibi doğum anında da gelebilir o yüzden herkes farketmeyebilir diye biliyorum

Allah yardımcımız olsun ama ben çok sıkıldım sağlıkla doğsunlar inş

Teşekkürler canım

Çok sağol cevabın için.gerçekten aydınlatıcı oldu...
Umarım hepimiz hayırlısıyla en kolay şekilde atlatır, bebişlerimizi kucaklarımıza alırız.

canım sen hangi hastane de yatış yapıcaksın özel mi devlet mi hadi hayırlısı canım rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşallah

canım poğaça ve açma tarifi alabilir miyim?

canım keki ben kendi halinde çözdürüyorum poğaça böreği microdalgada ısıtıyorm...

Ben şimdi bir kek yapıp yarısını koyacağım. Birkaç gün sonra çözdürüp bakacağım nasıl oluyor. Diğerlerini de böyle deneyeceğim. Eğer güzel oluyorsa doğum zamanı için hazırlayıp koyacağım böyle canım.

burcu maşallah ya tosuncuk olmuş bebeğin az kaldı iğne konusunda birşey dedimi?doğumdan sonra kullanacakmısın?

Teşekkürler canım bende bugün sordm eczaneye 40 gr lansinoh 24 müydü 29 mu ne unuttmda çabucak :)başka marka sormadm burda herkes bunu yazmış bunu tavsiye edıolar die acaba en iyisı bu mu ki

saol canım şuan cepten giryrm göremyrm sen kaç haftalıksın sağlıklı olması önemli ama sanki banada diğer yazanlara göre az geldi ama normal doğumda da çok dikiş olur kilolu bebek banada normal dedi.bundan sonra hiç kilo almasam daha iyi diye düşünyrm

gökçecim benimde randevum 26 kasım pzt saat 10:00

Teşekkürler canım bende bugün sordm eczaneye 40 gr lansinoh 24 müydü 29 mu ne unuttmda çabucak :)başka marka sormadm burda herkes bunu yazmış bunu tavsiye edıolar die acaba en iyisı bu mu ki

canım ben de tavsiye üzerine aldım,herkes bunu önermişti,burada eczanede 35 TL cnm,sizin orada iyiymiş.

şu an 37 haftalığım canım

kızlar badem ve zeytin yağı aynı işi görüyormuş kullananlar söylüyor. aranızda kullanıp faydasını gören var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…