2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

hayırlı olsun canım,eminim çok güzel olmuştur

geçmiş olsun canım,inş biran önce düzelirsin

Seastirem ve candostcum kizlar sanki ilkbkez dogum yapicamm
Bilmiyorum bayaa affaladim kimisi illa kanamali diyo ama kizimdada srimsi gelmisti. Beklemedeyim insallah haber ederim

akıntı gibi geldi bana ama bilmiyorum,ben böyle bir şey yaşamamıştım ilk doğumda.

pınarcım bence msj çekmekle doğrusunu yamışsın,eşin inkar edebilir çünkü.Umarım sadece yanlış anlaşılmadır.Bu konularda ne yazık ki soğukkanlı olup laf dolandıramam ben,öyle bir şey olsa pat diye sorarım sanırım

Kızlar ben 75 kullanıyordum inanmayacaksınız belki ama şimdi 90 kullanıyorum

ben de 75 kullanıyordum.Şuan aldıklarım 80-85.Minnaktır benim memişler,gerçi her yerim öyledir :))

benim de öyle ya,sizler yazınca rahatladım,bende mi sorun var diyordum.Hemoroid,varis derken bir de bununla uğraşmak istemem

hayırlı olsun canım,ben sürekli netten alışveriş yaşarım,genelde sorunla karşılaşmadım.Olmazsa iade edersin

canm ben de onu kullanıyorum 3. ayımdan beri nerdeyse. ama çok düzenli kullandım. daha hiç çatlağım yok. göbek deliğimin etrafındaki az bi kısım deri inceldi o kadar. hep popoyu oraya dayıyo çünkü:)) ben 2 yerden araştırmıştım farmasağlıktan aldım galiba hep. orda yoksa dermoeczaneme bakabilirsiniz. ben de 39 civarı bişeye almıştım

bende öyle yaptım canım umarım abarttığm gibi bişey yoktur en azından eşim tarfımdan bir açıklması vardr diye umuyorum yoksa sadece beebğim için üzülrm

bu arada okuyabildiğim kadarıyla yavruscuğumm beişiğiniz gelmiş hayırlı olsunnn foto isterizz.
pnrfrtn senin yazdıklarının da bi kısmını okuyabildim, fevri davrannma bence cnm mutlaka bi açıklaması vardır, bu durumda helak etme sakın kendini. önce bi anla bence eşinden olayı. sakin ve metanetli davran bence.

Ben de genelde düzenli kullandım ve sadece karnıma değil, çatlakların başlayabileceği yan bölgelere de sürdüm; basenlere,karnımın yanlarına,üstüne,hatta bikini bölgesinin üst kısımlarına bile..böyle yapan kimsesorun yaşamamıştır bence.

Kızlar ya canım bişey çekti ama söylemeyim sonra burda aşerme zinciri yaşanıyor sessizce gideyim de yapayım bari..

Allahtan çatlağım olmadı ya,ama hemoroid ,varis olacağına keşke çatlağım olsaydı,razı olurdum valla

şuna bakınnnnnnn

1 limon suyu ve 1 çay kaşığı kahveyi basenlerime yedirerek surdum streç filmle sardım ertesi gün yıkadım , selilüt falan kalmamış, çatlaklar çok azalmış , üstelik 2 cm incelmişim , streç filmin o kadar süre kalmasının zararlı olduğunu biliyorum ama bu kadar etkiye karşın zararı görmemezlikten geldim napıyım ..

alıntı...

kızlar kızdan mesaj geldi ben onu tanımıyorum zaten facede beni dürtmüş seni tanımıyorum dedim bida olmasın diye yazmış bende şöyle yazdım ama mesajında kim oldğunu biliyorm yazmışsın bişey yazdıysa öğrenmk istiyorum yazdım

oo ben her yerme sürsem krem yetişmezdi vala:) ucuz da değil pek. toplamda 5 tüp yetecek bana doğuma kadar. ilk aylar bebeyağı da kullanıyordum çok çabuk bitmiyodu o yüzden ama şimdi sadece lierac.

Allahtan çatlağım olmadı ya,ama hemoroid ,varis olacağına keşke çatlağım olsaydı,razı olurdum valla

hemoroid bende de var((eskiden vardı ama çok küçük belli belirsizdi. şimdi daha şiş ve bi kaç tane(

cnm belki eşin eskiden tanıyordu görünce selam vermek istedi o da olabilir. bakalım ne yazacak tekrar. ama çok önemsiz bi durumsa eşin , onunla iletişime geçtiğine kızabilir bana sorsaydın da diyebilir. bizi haberdar et gece de olsa, aklım sende valla..

canım zaten ilk çatladıklarında kırmızı gibi oluyo.
sonra renkleri soluklaşıyo.
beyaz oluyo.
çatlaklar gitmez canım kabullen onları

kirmizi catlaklarin beyaza donmesi nerden baksan 1 sene sürer. Tecrubeyle sabit bence yeni olusan krmizi catlaklari yok olmustur

Bence kurcalama ögrenince eline ne gecicek. Sen esine guven kiza guvenme bence.

kız :yok hayr tanımıyorum kim oldğunu bilmyrm dedim kendisin tanımıyorm yazmış bende:umarım vicdanen doğruyu söylüyosundur çünkü bayağı bi tepki verek yazmışsın bende bişeyler var sandm belki yanlik olmştur yazdm kız:ewt bwnim vicdanım rahat kim olduğunu bilmediğim için tepki verdim normal değilmi tanımyorum kendini yazmış bende :benide dürten oluyo ma bişey yazmıyorm her dürtene cewap yazmamk gerek önemsmiyosan kaale alma derim yazdm yazdm

neden kurcalmayayım ki öğrenince elime çok şey geçicek bu dewirde babana bile güvenme derler

Kiz bana ne kiziyon ben sen uzulme diye soyledim, sonunda esine mahcup olmakta var. keske esinin hesabindan mesaj atmadan once onunla konussaydin diye dusundum ama , simdi vazgectim dusuncemden. İnsallah seni üzecek birsey cikmaz canim bu isin altindan.

ya kızlar benim jetonum çok geç düşer. ben bugün doğumdan sonra istediğim zaman çarşıya çıkamayacağımı farkettim. Anca dank etti işte çok üzüldüm

Hayırlı olsun canım beşiğin güle güle kullansın bebişin

pınarcım bence eşine söylemeden önce bişeyler öğrenme imkanın varsa araştır ondan sonra sor
o kızada eşiymişsin gibi değilde kız arkadaşıymışsın gibi yazsan belki kız daha net konuşur
yani sorununu anlat mesela ben felanca kişinin kız arkadaşıyım bu msjınızı gördüm çok moralim bozuldu acaba arkadaşım sizi ne şekilde rahatsız etti felan de
kız rahatsız oluyosa sana söyler bence sende arkadaşınla evliliği düşündüğünü bunu bilmenin önemli olduğunu söylersin

ya kızlar benim jetonum çok geç düşer. ben bugün doğumdan sonra istediğim zaman çarşıya çıkamayacağımı farkettim. Anca dank etti işte çok üzüldüm

Yaa canim aynen oyle. Bende haftaya persembe iki cocuk annesi biri olucam bide beni dusun birinin altini degistir birinin ustunu degistir derken bu kış ev hapsi yasarim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…