- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
slm kızlaaaar geçmişi okuyamadım çok yoruldum bebeğimin beşiğini kurduk odayı değiştirdik
çok şükür odayı değiştirince baya iyi oldu beşikte sığdı odaya tek sorun mavi olması onada takılmıyorum sağlık olsun
ya kızlar bu beşik resmen karyola gibi kocaman 5 yaşına kadar bile yatar vallaama çok şirin oldu ya yorganını felan herşeyini halledince resmini eklerim
hayırlı olsun canım,eminim çok güzel olmuştur
merhaba guzel anneler ben cok kotuyum yaaa....gecmisi okuyacak halim olmadigi icin sadece durumundan bahsedicem...
kizlar yaklasik 1.5 aydr mide yanmasi yasiyordum yanliz 2 gundur acayip kotuyum hicbirsey yiyemiyorum...yedigim zaman felaket mide yanmasi ve sonrasinda istifar ediyorum...kolumu dahi kaldiramiyorum...bu gece boyu istifar ettim midem bos olsa dahi artik agzim eksiyor kamasiyor ve dogru lavaboya...takatim kalmadi....rengimde hic yok zaten..ne yapicam bilmiyorum...gecenin yarisi kalktim internetten arastirdim ama birsey bulamadim bu kusma ile ilgili....yarin dr.kontrolum var sabah..bakalim dr. ne diyecek....bebegin hareketleri var takip ediyorum hareket ediyor...ama ben cok fenayim..yatamiyorum ayakta duramiyorum...milletin nazari degdi yaaa.....benim durumunda olan varmi ???sizce bu normalmi bu haftalarda:18::18:????
geçmiş olsun canım,inş biran önce düzelirsin
Seastirem ve candostcum kizlar sanki ilkbkez dogum yapicamm
Bilmiyorum bayaa affaladim kimisi illa kanamali diyo ama kizimdada srimsi gelmisti. Beklemedeyim insallah haber ederim
akıntı gibi geldi bana ama bilmiyorum,ben böyle bir şey yaşamamıştım ilk doğumda.
konuya şöyle başlaıyayım akşam eşimin arkadaşı ve eşi geldi arkadaşıyla eşi tartışarak girdilr içeriye bunlar eşimle dışarıya çıkıcaklar ama kadın sinirli neyse sonra bunların bi arkadaşı gelicekmiş kızla buluşucakmş eşim bana böyle söylemedi neyse bunlar çocuğu kızla buluştktan sonra ewe bırakıcakmşlar rabayla yarım saatlik bi yol nitekimde öyle olmuş ben sadce yalan söylemesine kızdım bunu da geçtim nedense hiç sinirlenmdem neyse arkadşı eşiyle ewe gitti bizde otruodk bunu tel çaldı kapatıı nie kapttın dedim kimdi o arkadaşının adını söyledi ama teli ver diyene kadr arananlrı sildi ben o arkadaşını armasını söyledim aradı ben ne dediğini dinlemekte ısrar ettim ama bu teli kaçırmaya çalıştı anlayamadm ama erkek sesiydi sonra ben telini aldım onun adına mesaj attım cevap gelmdi aradm erkk çıktı kapttım hadi bunu da geçtimm eşimin faceye girdim bi bayandan buna mesaj gemiş mesajda şu yazıo beni rahatsız etme falan filan ama eşim ne yazmış görmedim bende eşimin adına seni tanımıyorm yazdım bugünde cevap atmış tanımıyorsan yazma diye ben senn kim oldpunu biliyorm yazmış offfffffffff çok uzun oldu bunlar ayrı konular ama üst üste geldi hpsi benmi abartıyorm ne yapmam gerek sizce akşamdan beri ağlıyorm eşime bu face olayından basetmedm daha
pınarcım bence msj çekmekle doğrusunu yamışsın,eşin inkar edebilir çünkü.Umarım sadece yanlış anlaşılmadır.Bu konularda ne yazık ki soğukkanlı olup laf dolandıramam ben,öyle bir şey olsa pat diye sorarım sanırım
Kızlar ben 75 kullanıyordum inanmayacaksınız belki ama şimdi 90 kullanıyorum
ben de 75 kullanıyordum.Şuan aldıklarım 80-85.Minnaktır benim memişler,gerçi her yerim öyledir :))
selam kızlar, eşim evdeydi bugün geç gidecek işe poek giremedim. şimdi aklıma takılan bir şey sormak istedim size. benm göğsümün ucunu saran koyu halka olan ksıımda minicik kabartılar olmaya başlamıştı. minicik minicik kabartılar gibi. onlardasn bazıları resmen minicik et parçası gibi olmuş sonra. sizde de göğüs kopyulaşması dışında böle bi şey oldu mu?
benim de öyle ya,sizler yazınca rahatladım,bende mi sorun var diyordum.Hemoroid,varis derken bir de bununla uğraşmak istemem
ay bu ara netten çok alışveriş yaptım ama ilk defa kocişle kendime eş eşine bot aldık bakalım nasıl çıkıcak :) 300 küsürden 59 tl ye düşmüştü aldık bakalım inşallah güzel çıkar :)
hayırlı olsun canım,ben sürekli netten alışveriş yaşarım,genelde sorunla karşılaşmadım.Olmazsa iade edersin