- 11 Nisan 2024
- 1.885
- 1.797
- 53
Sancım yok açıklık 3 cm şimdi 5 cm’den sonra diğer tarafa alıyorlarmış her saat gelip bakıyorlar açıklığa![]()
Allah kolaylaştırsın canım. Nefesine kuvvet versin kolayca ıkın ve çıkar bebişini oradan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sancım yok açıklık 3 cm şimdi 5 cm’den sonra diğer tarafa alıyorlarmış her saat gelip bakıyorlar açıklığa![]()
Normal mi bu durum ya ve bu sürenin yarını ya memede kalmak istiyor yada bağır bağır ağıryorBiz de yaşıyoruz canım benzer durumlae
Bebde burdsyımHerkesin bebesi uyudu herhalde ya ahahah 2den beri uyutamıyorum![]()
Doktor üç saatte bir mi önerdi canımmKızlar biz hastanedeki rutini devam ettiriyoruz. Bebeğimi 3 saatte bir besliyorum. Fakat birkaç gündür hiç uyumuyor. Beslenme saatine yakın uykuya dalıyor. Bu durumda ne yapmalıyım? Uyandırmalı mıyım yine de? Hep uyandırıyorum ama bu sefer hiç uyumamış oluyor. O uyumayınca ben de uyuyamıyorum. Böyle bir kısır döngü![]()
Canım benim doktor maksimum 3 dedi, hatta 1.5-2 saat olsun diyor olabildiğince. Kilo alımımıza iyi diyor ama yine de açmadı beslenme aralarınıDoktor üç saatte bir mi önerdi canımm
Kızlarr size nasıl besleyin denildi ya??
Ben konuşmayı unutuyorum sanırım kekelemeye başladım kelimeler dilimin ucuna gelmiyor sevgi sozcukleri soyleyebiliuorum düzgünİnsanın bebeğinin olması çok değişik bir şeymiş kafalar da gidik ya anlamlandıramıyorum bazen
İlk günden beri göğüs ucum olmadığı için silikonla emziriyordum hastanedeki hemşire 30-40 arasında göğüs ucumun artık yeterli seviyeye geleceğini silikonsuz emebilecegini söyledi dediği gibi yaptım 30-40 arasında emme refleksi de gelişmişti şimdi normale alistiKızlar aranızda silikon göğüs ucuyla emziren var mı? Dayanamadım artık bebeğim tutmayınca göğsümü silikon uç ile emzirdim direkt tuttu ama ilerisi için endişelerim var
1 aydan sonra yaptırmaya başladımKuzular bi şey sorcam ama derdin bu mu demeyinTummy time yapıyor musunuz
Ben tek başıma yüzükoyun yatırmaya korkuyom.
Süt artırıcı damlanın fotosunu atabilir misin canımKızlar dün yoğun bakım sonrası ilk kontrolümüze gittik. Size de fikir olur diye tavsiyelerini aktarayım.
3 aylık olunca sünnet düşünün dedi.
Bebeğe antibiyotik verdikleri için probiyotik damla yazdı. Onun dışında bitkisel omega3 ve d vitamini içeren bir damla yazdı.
Bana da süt artırıcı damla yazdı. (İsteyen olursa isimlerini resimlerini atarım)
Bana havuç ve yulaf yememi önerdi. Hem süt yapar hem kilo aldırmaz dedi.
Gece lambası kullanmayın tam karanlıkta uyusun dedi.
Bir de kuvözde geçen zamandan dolayı çocuk sık emmek ister çünkü yeniden güvende hissetmek istiyor dedi. İstediği müddetçe devamlı emzir dedi.
Demir ilacı için de 4 ay kullan çocuğun zeka gelişimi için çok faydası olur dedi.
Göbeği hala düşmedi ya ben 21 güne kadar düşmeyen gördüm problem değil dedi. Bir de göbek bağının altında hafifi kan sızıntısı oluyordu sorun değilmiş.
Ben kendim için de probiyotik sordum kendi doktoruma sormayı unutmuştum. Gynobiotic var onu sordum. Kullanabilirsin dedi.
1 aylıkken tekrar gideceğim.
Canım çok sevindim gözün aydın Allah sana bağışlasın analı babalı büyütsün inşallahKızlar günaydın, ben doğurdum. Anne olmak müthiş bir şeymiş. Çok azıcık bi zaman oldu ama Daha çok çok kısa zamanda içimden ona okul oluk sevgi akıyor, aşık oluyorum.
Gebelikten önce olsun diye yıllarca uğraştığım bütün emeklerim, gözyaşlarım, sanki hakkı varmış gibi çocuğum olmadığı için beni kıran insanlara karşı yinede kendimi savunup ‘yok ya biz şimdi düşünmüyoruz’ cevap verip, sabahlara kadar uykusuz kalışlarım, sessiz dualarım. Gebelik sürecimde son dakika golü ile hiç beklemediğim yerden sorunlar çıkması. şükür sağlıkla evladımı kucağıma aldım.
Bu kadar zorluğun sonunda, değdi.![]()
Amin amin ben de eleniyorum bugün dua edin sezaryene alınacağımmarsio
catlovefor ikinize de su gibi güzel bir doğum diliyorum. Güzel haberlerle gelin inşallah
ben elendim, sıra sizde kızlar
![]()
Evet canım. Küvöz sürecinden beri 3 saatte bir besleniyor.Doktor üç saatte bir mi önerdi canımm
Kızlarr size nasıl besleyin denildi ya??
Biz Sab Simplex kullanıyoruz ama işe yarıyor mu anlayamadık bir türlüKizlar gazla başımız belada nurse Harvey gaz damlası aldık ama işe yarıyor mu emin olamadik bir de beslenmeden sonra mutlaka az az 2-3 defa kusuyor mide gazı da çok zor çıkmaya başladı ne önerirsiniz gaz damlası olarak
Gözün aydın olsun. Allah analı babalı büyütsünKızlar günaydın, ben doğurdum. Anne olmak müthiş bir şeymiş. Çok azıcık bi zaman oldu ama Daha çok çok kısa zamanda içimden ona okul oluk sevgi akıyor, aşık oluyorum.
Gebelikten önce olsun diye yıllarca uğraştığım bütün emeklerim, gözyaşlarım, sanki hakkı varmış gibi çocuğum olmadığı için beni kıran insanlara karşı yinede kendimi savunup ‘yok ya biz şimdi düşünmüyoruz’ cevap verip, sabahlara kadar uykusuz kalışlarım, sessiz dualarım. Gebelik sürecimde son dakika golü ile hiç beklemediğim yerden sorunlar çıkması. şükür sağlıkla evladımı kucağıma aldım.
Bu kadar zorluğun sonunda, değdi.![]()
Aynen bnada bi iki saat dedilrr amaa uyandıramıotum kiiCanım benim doktor maksimum 3 dedi, hatta 1.5-2 saat olsun diyor olabildiğince. Kilo alımımıza iyi diyor ama yine de açmadı beslenme aralarını