2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Yaa canim aynen oyle. Bende haftaya persembe iki cocuk annesi biri olucam bide beni dusun birinin altini degistir birinin ustunu degistir derken bu kış ev hapsi yasarim herhalde

ben bebeği de bayağı bi zaman idrak edemem heralde. 9 aylık hamileyim kendimi aynada görünce ooovvv ne büyük karnım var diye gözlerim ayrılıyor. sanki ilk defa görüyorum. bakalım bebekle ne yapcam

canım halledildi kızla konştum bişey yok akşama eşimle konşcam

ben bebeği de bayağı bi zaman idrak edemem heralde. 9 aylık hamileyim kendimi aynada görünce ooovvv ne büyük karnım var diye gözlerim ayrılıyor. sanki ilk defa görüyorum. bakalım bebekle ne yapcam

Zaten bebis eve gelince insan bir süre idrak edemiyor durumu bebiste ilk hafta surekli uyur zaten. Ne zamanki aglama donemleri baslar iste o zaman insan anliyor tum sorumlulugu anneye ait minik bi birey katilmis aramiza

Zaten bebis eve gelince insan bir süre idrak edemiyor durumu bebiste ilk hafta surekli uyur zaten. Ne zamanki aglama donemleri baslar iste o zaman insan anliyor tum sorumlulugu anneye ait minik bi birey katilmis aramiza

bazen kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. bu aralar öyleyim mesela.bebek yer darlığından kımıldayamıyor, ağrım sızım da olmadığı için sadece gece yatakta dönerken bebeğim aklıma geliyor. doğduktan sonra ne olacak hayatım nasıl ters yüz olacak çok merak ediyorum.

Hersey guzel olacak

evet canım aynı tarif ettiğin gibi bende de var

Slm guzel anneler B'nde azcık arıya çıkmıştım annemle sımdı geldım eve ancak)bugun bır gecelik bır pıjama tk aarsak su hastane gıyımını bıtırmış bulunmaktayım:))))bır de hastanede kurabıyelerı koymak için sepet aldım sımdı yüklüyorum :)))

canım işe yaradığına çok sevindim.ama çatlak meselesi ciltle de çok alakalı bence.çok yakın bir arkadaşım hamileliğini öğrendiği anaan itibaren resmen yağlı pehlivan gibi gezdi.lieracı düzenli kullandı.ama doğumdan sonra ben bile korktum karnından.o kadar çirkin çatlamıştı ki.

İşte yenı ciciler kızlar)

Eklentiler

• $image.webp
    34 KB · Görüntüleme: 41
  • $image.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 29
  • $image.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 33
rica ederim canım bırak müdürü bazen ilçedekiler bile bişey bilmıyor bilemiyor en güzel il mem özlük bölümü bence:)))hiç bişey olmaz bence iznine
seastiremm kız napıyosun,biz kokoşumun adına 5 dk.öncesi itibariye karar verdik.. bizim adımızı da ekleyebilirsin artık listeye..

kızımızın adı Tanem Pınar olcak Allah' ın izniyle..
adıyla yaşasın canım
benim 90dı zaten şimdi 100 takıyorum doğumdan sonra hakkımızda hayırlısı ama bizde ırsi rahmetli annanem göğüslerini eteğinin içine koyardı...
benimkide 75 di hamilelikten sonra 80 oldu

maşlhhh ahmet ardaya ve nesrine darısı bize inşlh
hayırlı olsun canım

kızlar nerden başlıcamı bilemiyorum moralim çok bozukkimseye bişey anlatamıyorm yardımınıza ihtiyacım var sorun eşim

herşey yoluna girdimi canım bunlar çok hassas konular bazen birbardak suda fırtına kopabilioo en güzeli karşılıklı konuşmak
bu aralar benimde öyle hareketler az ama sertleşmeler şişmeler oluyor farkediyorum kızım artık sığmıyor karnıma ve rahatsız oluyor ..üzüldüm şimdiii yaa
Allahtan çatlağım olmadı ya,ama hemoroid ,varis olacağına keşke çatlağım olsaydı,razı olurdum valla
bende varis çıktı canım çok azda göbişte çatlak
İşte yenı ciciler kızlar)

hayırlı olsun canım çok güzeller

canım kadınla iş tartışmya döndü ama bişey olmdğını öğrendim akşama eşimlede konşcam kadında ewliymiş ben yazdıkça oda yazdı hakaret edr gibi konşmya başldı bende savcılığa verim felan yazdı yok oda eşine söylemşte eşimn kim oldğnu bulmuşta ewliysen be kadın bi dürtüldün diye niye abartarak yazıosn her dürtene mesaj atrsa kocişi bıraktım karıya sinir oldum

keşke bu boyuta gelmeseydi ..hayır hamile olmasan neysede bi şekilde...bence kadın blöf yapıodur kocasına demişte savcılığa verirmişte ..uzatma canım boşver uğraşma ,şimdi eşin sana kızarsa benden habersiz ne işler karıştırdın derse ki diyebilirde ..umarım tatlıya bağlanır, herşey bi yanlış anlaşılma dır

karnım çok sertleşio ve gerilıo kızlar ....kızım sığmıyor galiba ve canımı yakıoo

eşinle konuş işin aslını ondan öğren ama sakin ol ağlama güzel güzel konuş. eğer bi hatası varsa sakın kızma. olgun davran neden böyle bişey yaptığını sor. insanın başına hersey gelir. bu basit bişey. çook dert edilcek gbi deil yani. daha neleri var neleri. bence bi arkadaşı için yapmış bu işi. eğer eşini tanıyo olsa o kız ben senin kim olduğunu biliyorum yazmazdı.

karnım çok sertleşio ve gerilıo kızlar ....kızım sığmıyor galiba ve canımı yakıoo

Savcılıga ben verirm dedim :)eşimin bana bişey demeye hakkı yok kafasını kırcam gelsın eve elalemin karısını niye dürtmş bakaym :)gülermsn ağlarmsn canım benimde karnım çok sertleşio bide aşağı acıtıo bugün ağladm üzüldm strestenmi diye düşünüodm olmdk bi karı yüzünden tövbe tövbe

Yok canım kadın gerçekten tanımıyomş bidaha rahatsız etmesin diye öyle yazmış anlamdığm şey benide dürten oluo eşim hemen engellio be kadın sen niye sazan gibi atlıon belki yanlışlikla oldu kaşınıo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…