• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

merhaba kızlar

dr'dan geldim,bebişim 2800 gr,49 cm olmuş,minnak kuzum benim.Ben de 7 kilo almışım,tahminen 3300 civarı doğar.37.hafta itibariyle iş göremezlik raporumu da aldım,artık okula gitmeyeceğim,ohhh be.7 Aralık cuma saat 8'de hastaneye doğum için gideceğim,ameliyat 9 gibi başlayacakmış,heyecanlandım.Bu haftasonu çantamı da hazırlayayım artık,tek ben kaldım sanırım hazırlamayan.Diğer randevum 28 kasım çarşamba 9'da.

oy maşallah küçük delikanlıya hadi gözün aydın artık sende ev hanımısın canım

kızlar canım çok sıkkın içim okadar dolu ki,eşimin ailesi bize hiç destek olmuyo ben işten ayrılınca baya sıkıştık,nasıl alıyonuz nasıl yapıyonuz hiç sormuyorlar,kayınvaldem çocuğa alışveriş yaptı kıyafet falan onun haricinde başka hiç bir şey,benim ailem yapıyor bir çok şeyi annem saolsun almasa biz çocuğun eksiklerini alamicaktık,hep benimkiler alıyor yapıyor pazar alışverişimi bile.görümceme öyle değiller ama kadın her ay para gönderiyordu durumları çok iyi olmasına rağmen valiz valiz erzak hazırlıyor yolluyordu düşün adam memur ve maaşı çok iyi,bize gelirken ne getirim size ne alim diye soruyor bende hiç bişey istemiyorum getrime diyorum her defasında napim şunu getir bunu getir nasıl denir ki sonra istiyor geline bak denir,oğluda ölüp bitiyor annesine uzaktan öyle anne olunmaz yapıyosan evladının hepsine yap bize gelince fosssss olmasa yok derim yapamıyorlar offffffffffff offffffffffff kızlar çok dertliyim eşime kızıyorum ailenden 1 fatura parası dahi istemezsin saçma gururu bırak sıkışığız niye sormuyolar diyorum sesi çıkmıyo delirtecek bu adam beni...........dualar ediyorum hergün çocuğum doğsun da aradan zaman geçmeden işe başlicam kızlar zor olacak ama mecburum............

canım içinde bulunduğun durum gerçekten çok can sıkıcı.ama maalesef çoğumuzun yaşadığı sorunları yaşıyorsun kayınvalide tarfından.benimkisi nasılsın diye aramıyor bile bi şey almasını geçtim.ama bizim durumumuz iyi çok şükür ihtiyacım da yok.ama keşke en azından bu hassas zamanınızda birazcık destek olsalarmış.boşver kendini bebişini üzme.Allah yardımcı oluyor bi şekilde insana.bebişin kısmetiyle gelir.

merhaba kızlar

geçmişe şöyle bir baktım...

hepimiz sağlıklı ve iyiyiz maşallah :)

ama sanırım iyice hassaslaştık ... normalde boşverebildiğimiz şeyler bizi yoruyor sanırım.

La havle vela guvvete illabillah. hasbinallah çekmek lazım bol bol :)

canm maşallah bebişine. benm de tam aksine 2 gündür ne bulsam yiyesim var:))

canm çok dikkat et kendine üşüttün heralde.

canm belirtilerin bayaa var, ama ihmal mi ediyosun acaba, kendine dikkat et, bir sürü belirti saydın dr a görünmek için başka bişe kalmamış bence.

sağol canım evet üşütmüşüm.yatıyorum sabahtan beri başım biraz geçti.boğazım içinde sıcak şeyler içtim daha iyiyim.

slm kızlar annem geldi sabah evimi temizledi sağolsun şimdi gitti Allahım anneleri başımızdan eksik etmesin

yahuu haftanın bütün günü bekliyorum hafta sonu gelsin kocamla oturalım tv izleyelim sohbet edelim.
o ne yaptı dün akşam da işten gelnce dışarı çıktığı gibbi bugün de dışarı çıktı..
dedim ne bu sürekli evde tek kalıyorum ben..
saydım ağzıma geleni giderken arkasından bakmadım bile.
ararsa da açmıcam telefonlarını.
öküz ne olacak göstercem ben ona gününü

haklısın canım insan doğal olarak ilgi bekliyor,birlikte bişeyler yapalım istiyor bi de böyle hamileyken daha hassas oluyoruz.ama anlamıyorlar işte :19: telefonuna cevap ver genede canım ya sen bilirsinde hamilesin bişey oldu sanar falan.

haklısın canım insan doğal olarak ilgi bekliyor,birlikte bişeyler yapalım istiyor bi de böyle hamileyken daha hassas oluyoruz.ama anlamıyorlar işte :19: telefonuna cevap ver genede canım ya sen bilirsinde hamilesin bişey oldu sanar falan.

bende o yüzden açmak istemiyorum aslında :27::27:
aman boşver..
ayy midem çok kötü yaaa soğuk terler boşaldı sırtımdan resmen...
tatlı tuzlu karıştı resmen :50:
kusucam :25::25:

slm kızlar annem geldi sabah evimi temizledi sağolsun şimdi gitti Allahım anneleri başımızdan eksik etmesin

ne güzel canım ya annenle yakınsın. geçen ustalar geldi banada evi batırdılar gittiler misafirimde gelcekti o gün napcağımı şaşırdım kayınvaldem gelipte bi yardım etmedi :( beklenti içine girmeyim diyorum ama gene de umuyo insan bişeyler..annemler gelse bir an önce ya anne gibisi yok.

ne güzel canım ya annenle yakınsın. geçen ustalar geldi banada evi batırdılar gittiler misafirimde gelcekti o gün napcağımı şaşırdım kayınvaldem gelipte bi yardım etmedi :( beklenti içine girmeyim diyorum ama gene de umuyo insan bişeyler..annemler gelse bir an önce ya anne gibisi yok.

benim kayınvalidemde çağırınca gelip yapar ama çağırmıyorum çağırmaya gerek yok biliyo sonuçta iş yapamadığımı anneme güveniyo biliyo annemin hergün gelip yaptığını . anne gibi yok vala

benim kayınvalidemde çağırınca gelip yapar ama çağırmıyorum çağırmaya gerek yok biliyo sonuçta iş yapamadığımı anneme güveniyo biliyo annemin hergün gelip yaptığını . anne gibi yok vala

eşim çağırsaydın gelirdi diyor bana da ama bilmiyor mu iş olduğunu dediğin gibi.bebek oluncada her gün evimden çıkmazsa ona buna karışırsa diye korkuyorum şimdide.

$1.webp :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
AHMET ARDA kızlar

ben geldim kızlar herşey yolunda çok şükür,sağlıklıyız açılma falan yok, 2.545 gr olmuş geçen hafta 2.318 di.9 günde iyi almış hiç canım bişey istemiyoki yiyemiyorum bişey biraz stresten falan galiba:50:

merhaba kızlar

dr'dan geldim,bebişim 2800 gr,49 cm olmuş,minnak kuzum benim.Ben de 7 kilo almışım,tahminen 3300 civarı doğar.37.hafta itibariyle iş göremezlik raporumu da aldım,artık okula gitmeyeceğim,ohhh be.7 Aralık cuma saat 8'de hastaneye doğum için gideceğim,ameliyat 9 gibi başlayacakmış,heyecanlandım.Bu haftasonu çantamı da hazırlayayım artık,tek ben kaldım sanırım hazırlamayan.Diğer randevum 28 kasım çarşamba 9'da.
maşallah kızlar büyütmüşsünüz bebişleri:nazar::nazar: kilolarda süper valla:16::16:

ay ,ay ,ay yerim ben onun tombiş burnunu çok şeker ya maşallahh:nazar::nazar::nazar::16::16::16::54::54:

Back
X