2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlar yavrus ne oldu kız sancılanmışsın herhalde geçmiş olsun zeyno kolay doğumlar inşallah seastre sen nasılsın nasıl oldun canım

günaydın canım vala geceleri pek uyuyamıyorum belimin ağrısına bide ara ara ağrım oluyo bıçak saplanıyo sanki kasığıma . ama çok zorlamıyo şimdilik . sen nasılsın senin kızın gelmeye niyeti yokmu annesi bak söyleyin bebişlerinize zamanı gelan gelsin beklemesin yoksa oğlum hepsini geçicek :)

canım bebeğine odaklanmana sevindim,şimdi konuyu deştikçe daha kötü olacaktın şurda kalmış 4 gün.kendini toparladığında bu konuyla ayrıyetten ilgilenirsin...ayrıca diğer açtığın topiği kapatma imkanın yokmu yinede sen bilirsin ama bazı insanlar çok saçmalamaya başlamışlar.....

YMD cnm yeride beşiktaştaymış bana yakın :) kocişi kandırayımda bakmaya gidim yahu çok güzel dimi modeller :) inşallah fiyatıda güzeldir :)

Guguşumu nasıl hıçkırık tuttu yicem onun hıçkıran ağzını yaaa bu arada çok ani hareketler yapıyo karnımda dün çok ağrı yaptı sizinkilerde böylemi kıslar birden pat die itekliyo acıtıyo artık :)

günaydın herkese;

şöyle geçmişe bir göz attım....

funntunn;bebeğinin resimleri çok tatlı çıkmış çok sevimli allah nazarlardan kurusun...
sagracım; önemli olan doğum şekli değil sizin sağlığınız... Hayırlısı olsun tatlım sıkma canını
yavrus; başlamış sancılar ağrılar... Bide gözünü korkutmuş(( ayyy okudum ve yıkıldım
zzeyno; allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kolay doğumlar dilerim...
ecrin46; canım geçmişler olsun diyip bu konuyu kapatmış olalım... Lütfen diğer konuya da girip artık okuma sinirleniyosun geriliyosun insanlara meram anlatmak zorunda kalıyosun boşver lütfen...Ağzı olan konuşuyoo
ymd;halıya bayıldım süper...
gecedicle; inşallah içine sinen bir halı bulursun

şimdilik aklıma gelenler bunlar...

Sabirsiz bebek:) planlanmis doguma nasilda heyecan katmis senin bebis oyle..
Allah kolay dogum nasip etsin..bebisinede bol bol saglik..

Ah ah..bnde normal istiodum sezeryan olmak zorunda kaliorum..
En azindan bu heyecani yasamayi bende cok istiyorum diger turlusu garibime gidicek cok..

YMD cnm yeride beşiktaştaymış bana yakın :) kocişi kandırayımda bakmaya gidim yahu çok güzel dimi modeller :) inşallah fiyatıda güzeldir :)

Resmen bayıldım halılara yaa. İnanılmaz güzeller. O deniz fenerinden de var. 76 numara. Stoktaki halılarda görünmüyor ama belki netten satışı yoktur mağazada vardır. Gidersen bana da haber ver mutlaka :)) Bu arada stoktakilerin fiyatına baktım da en trişka bi çocuk halısına 280 dolar + KDV yazmışlar. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte der gibi :)))))

ayy böyle doğurdum su gün doğurcam sözlerni duyunca insan nasılda heyecanlanıyo ya...allhım ne güzel bi duygudur bu allh olmayan isteyen herkese de yasatsın bu duyguları....

ecrin arkadaşımızın durumunda sadece bi saka olmasına çok sevndm o kocişten güzel bi intikam alınmalı:)

oy yesinler guguşunu annesi. benim uzun zamandır öyle canımı acıtıyo :)

kızlar bende dün gece doğuruyorum sandım :18: karnıma bir sancı girdi eşimide uyandırmadım öldüm sancıdan evin içinde dolaşmaya başladım eşim uyanmasın diye...aradan zaman geçti karnım guruldamaya başladı hah dedim benim bağırsaklar bozuldu galiba onun sancısımı acaba derken çok afedersiniz tuvalate zor attım kendimi öldüm 1 saat wc den çıkamadım ama çok kötü oldum sonra her gece olduğu gibi mide yanmam başladı şurup içtim bulantı bilmem ne tetikteyim tabiki,oğlum uyandı bir tekmeler atıyor canımı çok yaktı tabi biraz ağladım hem karın ağrısı hem onun tekmeleri çok şiddetli vuruyor kaburgama falan,perişandım anlayacağınız sabah ettim eşim uyanınca söyledim oda bana kızdı beni niye uyandırmadın diye halada uyuyamıyorum...inşallah öğlen uyku bastırırda uyurum....

sağol cnm benim inşallah bitane buldum bakalım fiyat uygunsa alcam :)

kıssssss en çokta korktuğum şey halıyı bulup beğenip pahalı die alamamak ayyyy çok üzülürüm yaaaa giderim orada adam pahalı fiyat çekerse doğuruyomuşum gibi numara yaparım heheheheh sizin yüzünüzden sancım tuttu der ortalığı ayaga kaldırır halıyı kaparım heheheh nasıl plan ama :)

Hahahahahha :)))))))))))))
Bu plan tutarsa kesinlikle ben de uygulayacağım :))))))
İnşallah gönlüne göre olur canım yaa :)

Gunaydin arkadaslar;
Tek haneli rakamlara dustum safakta:) bel agrilari uykusuzluk tavan..
Hareket yetenegi sifir..ama kizim icerde cok hareketli hic cikmiycakmis gibi:)
2gundur birde kasinti cikti basima..gobegimi yara yaptim kasiya kasiya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…