günaydın kızlar yavrus ne oldu kız sancılanmışsın herhalde geçmiş olsun zeyno kolay doğumlar inşallah seastre sen nasılsın nasıl oldun canım
arkadaşlar pazartesi günü bebegimi kucagıma aldım darısı sizlerin başına inşallah
seastire nbr cnm hiç yazmıyon geçmişimi okuyon :)
Gunaydin kizlar biliyorsunuz bugun dogumum vardi zaten.gece 4 den beri sancilandim ama gaz sancisi sandim saat 6 gibi siddetledi ne olur ne olmaz kalktik giyindik. sonra suyum geldi nasil oldu anlamadim pirt diye bosaldi simdi hastane yolundayiz cepten yaziyorum hepiniz hakkinizi helal edin. en kisa surede dogum hikayemle gelcem opuyorum hepinizi. dualarinizi eksik etmyin ne olur.
Allah kolaylık versin, her şey yolunda ve gönlünce gitsin inşallah. Şu son dönemlerinin heyecanını şafak sayma topiğinde ben bile yaşadım resmen :) Tam benim istediğim gibi bir doğumun oluyor :) Suyun gelmesi, o doğumun sancısını hissetmek ve sonrasında sezaryen olması hayalim :)) Hiçbir normal doğum belirtisini yaşamadan sezaryenim olsun istemiyorum ben de :))
YMD cnm yeride beşiktaştaymış bana yakın :) kocişi kandırayımda bakmaya gidim yahu çok güzel dimi modeller :) inşallah fiyatıda güzeldir :)
geçmişi okuyodum canım :)
Guguşumu nasıl hıçkırık tuttu yicem onun hıçkıran ağzını yaaa bu arada çok ani hareketler yapıyo karnımda dün çok ağrı yaptı sizinkilerde böylemi kıslar birden pat die itekliyo acıtıyo artık :)
günaydın kızlar ymd haliniz çok güzel canım güle güle kullanın
sağol cnm benim inşallah bitane buldum bakalım fiyat uygunsa alcam :)günaydın herkese;
şöyle geçmişe bir göz attım....
Funntunn;bebeğinin resimleri çok tatlı çıkmış çok sevimli allah nazarlardan kurusun...
Sagracım; önemli olan doğum şekli değil sizin sağlığınız... Hayırlısı olsun tatlım sıkma canını
yavrus; başlamış sancılar ağrılar... Bide gözünü korkutmuş(( ayyy okudum ve yıkıldım
zzeyno; allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kolay doğumlar dilerim...
Ecrin46; canım geçmişler olsun diyip bu konuyu kapatmış olalım... Lütfen diğer konuya da girip artık okuma sinirleniyosun geriliyosun insanlara meram anlatmak zorunda kalıyosun boşver lütfen...ağzı olan konuşuyoo
ymd;halıya bayıldım süper...
Gecedicle; inşallah içine sinen bir halı bulursun
şimdilik aklıma gelenler bunlar...
resmen bayıldım halılara yaa. Inanılmaz güzeller. O deniz fenerinden de var. 76 numara. Stoktaki halılarda görünmüyor ama belki netten satışı yoktur mağazada vardır. Gidersen bana da haber ver mutlaka :)) bu arada stoktakilerin fiyatına baktım da en trişka bi çocuk halısına 280 dolar + kdv yazmışlar. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte der gibi :)))))
sabah sabah geçmişi okuma uykun gelicek kıs :) kocaman günaydınnnnnnnnn guguşunla sana :)
kıssssss en çokta korktuğum şey halıyı bulup beğenip pahalı die alamamak ayyyy çok üzülürüm yaaaa giderim orada adam pahalı fiyat çekerse doğuruyomuşum gibi numara yaparım heheheheh sizin yüzünüzden sancım tuttu der ortalığı ayaga kaldırır halıyı kaparım heheheh nasıl plan ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?