öyle canım, malesef beklemekten başka çare yokHenüz içeride kalan bi bebişe hiç rastlanılmamış :)) O da zamanı gelince gelecek Allah'ın izniyle.
geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim sanırım seni doğuma hazırlıyor bu ağrılar.artık sona yaklaştıkça oramız buramız ağrıcak iyice, çeşitli sancılarla karşılaşıcaz. bende artık hiç bi kıyafete sığamıyorum sıkılıyorum içime daral geliyo eşimin tişört ve eşofman üstünü giyiyorum bol bol.
Çocuk ve Bebek Halıları - Marka Ev - Online Halı | Halı Modelleri | Halı Desenleri
cnm bu linkte tuğra halının modeli mavi okyanus görüntülü 2 tane begendim
Bak ben de biraz önce şunu buldum. Belki görmüşsündür daha önce.
ocuk Hallar - Denokids Hal Mavi Yelkenli
birinci sayfadalar bide kırmızı var onuda beğendim :)
Bnm mınıgımın pozları kızlar)
Kırmızı olan çok güzel bence. İşte onu beğendim :)) Diğerleri bebek odası için pek sevimli gelmedi. Ama kırmızı olan mobilyaya çok uyuyor. Şu çekmecelerdeki kırmızı-lacivert durumuyla çok uyumlu.
evt cnm bende beğendim perdemde aynı öyle benim çok uyuyo bakalım kociş beğenicekmi :)
YMD HAHAHAHAH HALI BULDUMMMMMMMMMMMMMMMMMM :)
Geli_im Hal1 BAK BU SAYFADA AYNI O KIZIN GÖSTERDİĞİNE BENZİYOOOO
Bu kırmızı halının açıklama kısmında makinede yıkanabilir yazmış ya. Şu ince kaydırmaz taban olanlardan mıdır acaba. Bence telefon açıp sor onu mutlaka.
Ay evet aynı ona benziyor :))))))) Ama o halının görselini bulamadım ben. İlk verdiğin linki tıklayınca arka planda görünüyor ama halıların içinde bulamıyoruuuuummmm
arkadaşlar pazartesi günü bebegimi kucagıma aldım darısı sizlerin başına inşallah
cnm aşağıda çocuk halıları bölümüne tıkla ortada küçük resimler çıkıyo çok çeşit var sen baştakinimi gördün sonlara doğru çok model var :) kopyalanmıyo kopyalansa koyucamda :)
Gunaydin kizlar biliyorsunuz bugun dogumum vardi zaten.gece 4 den beri sancilandim ama gaz sancisi sandim saat 6 gibi siddetledi ne olur ne olmaz kalktik giyindik. sonra suyum geldi nasil oldu anlamadim pirt diye bosaldi simdi hastane yolundayiz cepten yaziyorum hepiniz hakkinizi helal edin. en kisa surede dogum hikayemle gelcem opuyorum hepinizi. dualarinizi eksik etmyin ne olur.
arkadaşlar pazartesi günü bebegimi kucagıma aldım darısı sizlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?