cnm çok güzel güle güle kullanın ben bunu görmüştüm beğendimde eşim begenmemişti malesef aklında biyerde bi model görmüştü nette o kalmış ama bulamıyoz hiç bir yerde yaHalı işimi sorma :))) Önce bir halı buldum, adam parasını aldı ama halıyı getirmedi. 10 gün sonra zar zor paramızı geri aldık.
Bugün çookk beğendiğim bir halı buldum Limango'da ve onu aldım.
İşte halımız.
Eki Görüntüle 558515
Gunaydin kizlar biliyorsunuz bugun dogumum vardi zaten.gece 4 den beri sancilandim ama gaz sancisi sandim saat 6 gibi siddetledi ne olur ne olmaz kalktik giyindik. sonra suyum geldi nasil oldu anlamadim pirt diye bosaldi simdi hastane yolundayiz cepten yaziyorum hepiniz hakkinizi helal edin. en kisa surede dogum hikayemle gelcem opuyorum hepinizi. dualarinizi eksik etmyin ne olur.
geçmiş olsun canım,neyse az kaldı,bebişler için sabretmeye devam
bu çok güzel canım ya çok şükür bekledin aksilikler çıktı ama en güzelini bulmuşsun hayırlı olsun oğluşuna
boşuna dememişler her şerde bi hayır vardır diye
Gunaydin kizlar biliyorsunuz bugun dogumum vardi zaten.gece 4 den beri sancilandim ama gaz sancisi sandim saat 6 gibi siddetledi ne olur ne olmaz kalktik giyindik. sonra suyum geldi nasil oldu anlamadim pirt diye bosaldi simdi hastane yolundayiz cepten yaziyorum hepiniz hakkinizi helal edin. en kisa surede dogum hikayemle gelcem opuyorum hepinizi. dualarinizi eksik etmyin ne olur.
kızlar uykudan sancı ve titremeyle uyandım bidaha yatmaya cesaret edemedim
şimdi kendimi takip ediyorum hala geçmedi ağrım eğer sabaha kadar geçmezse dr gitcem
cnm çok güzel güle güle kullanın ben bunu görmüştüm beğendimde eşim begenmemişti malesef aklında biyerde bi model görmüştü nette o kalmış ama bulamıyoz hiç bir yerde ya
Sağol canım. Benim ikinci seçeneğim bu halıydı bak. Ya o aldığımı ya da bunu alacaktım. Diğeri daha sevimli geldi. Belki bunu beğenir eşin.
Eki Görüntüle 558546
çok şükür geçti canım zaten bu aralar geceler bana zehir oluyor ayaktayken bişey yok yatınca ölüyorumkorkma inşallah gecer..geçmezsede bebiş geliyodur sabaha kdr birşey olmaz ilk gebelikse az kalmış günün..
canım allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla kavuş bebeğine darısı benim gibi bekleyenlerin başınaGunaydin kizlar biliyorsunuz bugun dogumum vardi zaten.gece 4 den beri sancilandim ama gaz sancisi sandim saat 6 gibi siddetledi ne olur ne olmaz kalktik giyindik. sonra suyum geldi nasil oldu anlamadim pirt diye bosaldi simdi hastane yolundayiz cepten yaziyorum hepiniz hakkinizi helal edin. en kisa surede dogum hikayemle gelcem opuyorum hepinizi. dualarinizi eksik etmyin ne olur.
canım sağol evet aynen dediğin gibi oldu kendi nazarımız deyiyor bizeamanınnnnnnnnnnnnnnnn canımm takip et kendiniiiii
ne güzel az kaldıı beişine kavusmanaaaaaaaaaa
nazar ettink nedineee
dedin ben hiç sancı mancı yasamadım diyeee
bakk oldu iştee
sende benm gibisinnn
bendede cok süşür bel agrısı dısında bir şikayetim yok kramp fln girimyoo dedim..gece krampa uyandımm
haberdar et bizii muhakkakkkk
sağol canımmm çok şükür iyiyim şimdi birazayyyyyyyyyyy pırt diye mi:) çok heyecanlı. keşke yanında olabilsek ya
umarım şimdi daha iyi hissediyorsundur :)
Sağolasın canım, sevindim beğendiğine. Evdekiler de aynı şeyi söylüyor.
Halı işi de bitti şükür. 10 güne kadar gelir inşallah.
Geliyor mu acaba İnci Sultan :) Hadi hayırlısı inşallah canım benim.
/ymd kullanıcısından alıntı
Halı işimi sorma :))) Önce bir halı buldum, adam parasını aldı ama halıyı getirmedi. 10 gün sonra zar zor paramızı geri aldık.
Bugün çookk beğendiğim bir halı buldum Limango'da ve onu aldım.
İşte halımız.ymd halın çok güzel güle güle kullanın bebişin üzerinde mutlu mesut oynasın
zzeyyno kullanıcısından alıntı
Gunaydin kizlar biliyorsunuz bugun dogumum vardi zaten.gece 4 den beri sancilandim ama gaz sancisi sandim saat 6 gibi siddetledi ne olur ne olmaz kalktik giyindik. sonra suyum geldi nasil oldu anlamadim pirt diye bosaldi simdi hastane yolundayiz cepten yaziyorum hepiniz hakkinizi helal edin. en kisa surede dogum hikayemle gelcem opuyorum hepinizi. dualarinizi eksik etmyin ne olur.Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz bebişinin fotoğrafını da bekliyoruz.
yavrus kullanıcısından alıntı
kızlar uykudan sancı ve titremeyle uyandım bidaha yatmaya cesaret edemedim
şimdi kendimi takip ediyorum hala geçmedi ağrım eğer sabaha kadar geçmezse dr gitcem
yavruscum nasıl oldun canım bebiş geliyomu acaba
yavruscum nasıl oldun canım bebiş geliyomu acaba
hehhe cnm hep aynı şeylere bakmışız :) bunuda gösterdim ben o farklı daha değişik bişeyler olsun die tutturdu kk da bi arkadaş bi halı almış koymuş resmini google de denk geldi deniz feneri şeklinde çok beğendi onu hatta kıza özel msj attım nerden aldın die ama cvp vermedi zaten msj eskiydi ama arkadaş düzenli üyeymiş foruma giriyi ama cvp vermiyo
Bnm mınıgımın pozları kızlar)
evet canım çok sevimli geldi figürleri beğendim gerçekten iyi günlerde kullanın
yok güzelim ya daha gelmiyor benim kız bende
inat ettim ağrım olsada suyum felan gelmediği sürece dr gitmicem pazartesi gününe kadar
İnanmıyorum ya :))) Ben o bahsettiğin halıyı o kadar uzun süre aradım ki :))) Ben de nette arama yaparken bu sitede görmüştüm o resmi. Muhtemelen aynı kişidir. Ama maalesef o halıyı hiçbir yerde bulamadım :)))
ymd halın çok güzel güle güle kullanın bebişin üzerinde mutlu mesut oynasın
ay bak görüyomusun :) hehheh ya eşim onu gördü şimdi doğru düzgün beğenmiyo başka bişey ya bide bi sitede ben buldum çok hoşuma gitti bakıyım akşam göstericem inşallah beğenir :)
yok canım heralde daha gelmiyor dün gece çatlıcam sandım bide titreme başladı 10 dakiika yerimden kıpırdayamadım
sonra kalktım kalınca biraz ağrım hafifledi sonra uzanınca uyuyakalmışım
şimdi iyi gibiyim tek isteğim şu doğum işi hafta sonuna denk gelmesin
Eki Görüntüle 558548 sende bunumu gördün cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?