ızmıtın en kalabalık hastanesı cnm herkes orda doğuruyor aynı dr günde 7 den fazla sezeryan yapıyor bazen)ama sora sora bağdat bulunurmuş şansımızı denıycem )
ay bende ima ede ede öldüm de öyle kafasına dank etmiştir.yoksa öyle ince detaycı biri hiççççççççççç değil:)
Canını seven izine çıkmasınevde patlıycam sıkıntıdan ay zaman geçmek bilmiyor böyle olcanı hiç tahmin edemezdim
günaydın kızlaaar
öyle lafı atıp merakta bırakmak istemedim şimdilik kızım gelmiyor
ağrımda azaldı ama geceki ağrı cesaretimi kırdı diyebilirim allah yardımcımız olsunda hayırlısıyla atlatalım doğumumuzu
hepiniz için duacıyım kızlar sizde bana dua edin olurmu
arkadaşlar pazartesi günü bebegimi kucagıma aldım darısı sizlerin başına inşallah
Guguşumu nasıl hıçkırık tuttu yicem onun hıçkıran ağzını yaaa bu arada çok ani hareketler yapıyo karnımda dün çok ağrı yaptı sizinkilerde böylemi kıslar birden pat die itekliyo acıtıyo artık :)
benimde pek bir beklentim yok aslında ama yinede insan umuyor
Ama az kaldı yaaaa:)) ben gitmek istiyorum daraldım artık , işleri bir yığdılar ki bana sormayın yine kaçamak girdim zaten hazır yazmışken umarım iyisinizdir ve herşey yolundadır kızlar...
Sizleri çok seviyorum ve kocaman öpüyorum
Ama az kaldı yaaaa:)) ben gitmek istiyorum daraldım artık , işleri bir yığdılar ki bana sormayın yine kaçamak girdim zaten hazır yazmışken umarım iyisinizdir ve herşey yolundadır kızlar...
Bnm mınıgımın pozları kızlar)
ama az kaldı yaaaa:)) ben gitmek istiyorum daraldım artık , işleri bir yığdılar ki bana sormayın yine kaçamak girdim zaten hazır yazmışken umarım iyisinizdir ve herşey yolundadır kızlar...
kızlar yavrusun tel olan var mı?
durumuyla ilgili bir haber alsaydıkk
Ay kıslar haberlerde gösterdi eve hırsız girmiş hamile kadını öldürmüş pislik herif ya kadın telde kocasıyla konuşuyomuş o sırada ayyyy çok üzüldüm ya nasıl tırsıyom evde kapılar kilitli kimseyede açmıycam kapıyı :18::18:
Bu sabah doğalgazda açılış yaptık bakalım nekadar fatura gelcek :)
o haberi bende gördüm canım çok üzüldüm,eşimde sabah giderken tembihliyo dikkatli ol diye oda çok kötü oldu izleyince.bizim giriş dairedeki komşu saolsun herkese kapıyı açıyo sinir ediyo beni reklamcılar pazarlamacılar giriyo apartmana gündüzleride yukarda tek ben evde oluyorum,gelenler olunca kapıyı açmıyorum müsait değiliz açamam deyip onlar apartmandan çıkana kadar takip ediyorum....
bende var canım gece uyuyamamış o yüzden uyumaya çalışıcam dedi bişey olursa arayacak
Ay kıslar haberlerde gösterdi eve hırsız girmiş hamile kadını öldürmüş pislik herif ya kadın telde kocasıyla konuşuyomuş o sırada ayyyy çok üzüldüm ya nasıl tırsıyom evde kapılar kilitli kimseyede açmıycam kapıyı :18::18:
Bu sabah doğalgazda açılış yaptık bakalım nekadar fatura gelcek :)
ben isterse bi yüzük olsun doğum hatırası olsun diyorum. o da benim ev alma hayalim var 300-500 bile olsa ona vereceğime evim için biriktiririm diyor. istersen burma bilezik alayım satarsak ziyan olmaz diyor. bende onu istemiyorum anı olacak bişey istiyorum. gerçi adama bi senedir sana güzel bi saat alalım diyorum ona da ikna edemiyorum. cimriliğinden de değil yani. sürekli dışarda yemek yiyoruz gezip tozuyoruz ama bu konuda fikri değişmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?