2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

biz doğalgaz açıldığı gün açılışı yaptık :) bizim evin dış cephesi felanda yok bakalım bize ne kadar gelecek

anaaam valla yandık bu kış ben üstteki odaları kapadım alt katta yaktım aşağıda çekyatta yatıcaz kışın napalım :) yoksa bi 600 tl gelir fatura yanarız :) ay inşallah çok gelmez

Hahahha kıslar karnımdan tuhaf sesler geliyo yahu guguşun sesimi acep heheheh hayır karnım falan tok midem guruldamıyo eminim :)

Bu sabah doğalgazda açılış yaptık bakalım nekadar fatura gelcek :)

açılış mı yaptınız?:))acaba öyle sıcak bi yerde yaşayabilecek miyim bigün?bizim 1,5 ay oldu yanalı 20 gündür de geceli gündüzlü.bu ay tahminim 150 lira gelir ve daha da tam olarak soğuk olmadı kar yağmadı -20 lere falan da düşmedi:))bi de bebekle beraber gece kısıp yatayım olayı da olamayacak biz eşimle 2 ay 500 - 600 lira faturayı gözden çıkardıkk.daha fazla gelmezse inşallah...

gün gelir bunu da oğlumun doğumunda eşim takmıştı derim diyorum ama ı ıhh.

kızlar bu doğum hediyesi olayını niye bukadar kafaya takıyosunuz ya her ikinizede en güzel hediye bebişleriniz olucak zaten ona bakarsanız sizinde eşlerinize hediye almanız gerekir sonuçta onlar olmadan bu bebişler olmayacaktı boşverin siz bebişlerinize odaklanın

kıs sıcaktı ama ev bu sabah ben üşüdüm die yaktı kociş ben dedim yakma uykudan kalktım üstüm ince ondan üşüdüm belki diom adama olsun guguş üşümesin dedi yaktı bakalım bize nekadar gelicek ben en azından bu ayda idare eder yakmayız diodum bebiş gelince mecbur yakıcaz zaten :)

selam kızlarrr...
ne yapıyosunuz bakalım...
2 gündür düzgün konuşamadık yeni haberler var mı doğuran var mı :))

kızlar allah yardımcınız olsun soğuklar geliyo doğalgaz çok pahalı evleri ısıtmıyor,bizde daha almadık doğalgazı apartmanın önüne kadar geldide ev sahibinden ses çıkmadı adamın 3 dairesi var herlade masraf yapmaz.bu sene idare edeceğiz klima ve ısıtıyla kendi evimizi alıncada doğalgaz taktıracağız,doğalgaz bizim buralara göre aslında antalya okadar soğuk olmuyor ....

senin guguş şarkı söylüyordur seninkinden beklerim yani. havasız alanda nasıl söyleyecekse
ayy olabilir hep diom inşallah sesi güzel olur die içerde başladı çalışmalara heralde :)

heheheh kıs valla ben eşime yılbaşında süpriz yapmak istiyorum başbaşa bide guguşumuz evde güzel kutlama yapmak istiyorum hem doğumgünü eşimin hemde bebişimizle ilk yılbaşımız olucak ama hayal olcak heralde çünkü guguş 22 aralıkta muhtemel doğum tarihi doğumdan sonra ev kalabalık olur yalnız kalamayız die üzülüyom şimdiden

kız ogün herkesi kov evden üçünüz başbaşa geçirin ne güzel olur yaa

aslında haklısın ama insan bi kere şımartılmaya alışınca isteklerin sonu gelmiyor

belki şansına kimse olmaz canım hemen karamsar olma

ay azından bal damlıyo inşallah ya 22 sinde doğarsa 9 günlük olucak kesinlikle kalabalık olur ev ama birazcık erken doğarsa guguş süpriz yapıp ozaman bi ihtimal belki yada 9 gün geç doğsun heheheheh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…