biz doğalgaz açıldığı gün açılışı yaptık :) bizim evin dış cephesi felanda yok bakalım bize ne kadar gelecek
uyku mu kızz sabahtaaann hastaneye gidiyordu suyu gelmişşştiii
Bu sabah doğalgazda açılış yaptık bakalım nekadar fatura gelcek :)
bende anneme eşim böyle böyle hediye almayı düşünüyo galiba dedim.diyo ki taşlı almasın değeri düşer bozulurken.kadın hemen kar marjını düşünüyo:)dedim anne yatırım yapıp altın biriktirmek için almıyoruz oldu olcak yakama bi altın taksın bari hem hiç de zarar etmeyiz dedim.nasıl gülüyoooo:))ben hep böyle düğünlerinde anneleri ananeleri falan kızlarına gelinlerine hatıra takanlara özenmişimdir.bizde ev alırken herşeyi bozdurduk gitti...bari bunlar kalsın hatıra ileriye...
Hahahha kıslar karnımdan tuhaf sesler geliyo yahu guguşun sesimi acep heheheh hayır karnım falan tok midem guruldamıyo eminim :)
açılış mı yaptınız?:))acaba öyle sıcak bi yerde yaşayabilecek miyim bigün?bizim 1,5 ay oldu yanalı 20 gündür de geceli gündüzlü.bu ay tahminim 150 lira gelir ve daha da tam olarak soğuk olmadı kar yağmadı -20 lere falan da düşmedi:))bi de bebekle beraber gece kısıp yatayım olayı da olamayacak biz eşimle 2 ay 500 - 600 lira faturayı gözden çıkardıkk.daha fazla gelmezse inşallah...
ayy olabilir hep diom inşallah sesi güzel olur die içerde başladı çalışmalara heralde :)senin guguş şarkı söylüyordurseninkinden beklerim yani. havasız alanda nasıl söyleyecekse
kızlar bu doğum hediyesi olayını niye bukadar kafaya takıyosunuz ya her ikinizede en güzel hediye bebişleriniz olucak zaten ona bakarsanız sizinde eşlerinize hediye almanız gerekir sonuçta onlar olmadan bu bebişler olmayacaktı boşverin siz bebişlerinize odaklanın
ayy olabilir hep diom inşallah sesi güzel olur die içerde başladı çalışmalara heralde :)
heheheh kıs valla ben eşime yılbaşında süpriz yapmak istiyorum başbaşa bide guguşumuz evde güzel kutlama yapmak istiyorum hem doğumgünü eşimin hemde bebişimizle ilk yılbaşımız olucak ama hayal olcak heralde çünkü guguş 22 aralıkta muhtemel doğum tarihi doğumdan sonra ev kalabalık olur yalnız kalamayız die üzülüyom şimdiden
kızlar bu doğum hediyesi olayını niye bukadar kafaya takıyosunuz ya her ikinizede en güzel hediye bebişleriniz olucak zaten ona bakarsanız sizinde eşlerinize hediye almanız gerekir sonuçta onlar olmadan bu bebişler olmayacaktı boşverin siz bebişlerinize odaklanın
kız ogün herkesi kov evden üçünüz başbaşa geçirin ne güzel olur yaa
yaaaaaaaaa bende çok istiyorumama nasıl diycem gidin die olmazki çok ayıp pufffff çok güzel olucaktı
belki şansına kimse olmaz canım hemen karamsar olma
selamm verdikk selam bile almıyosunuz yahuu
aleyküm selan hoşgeldin canım
as cnm kızma hemen bee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?