2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kıslar dün netten aldığım botlar geldi benimkiler çok güzel istediğim gibi eşiminkiler mat biraz güzel ama benimkiler daha güzel

merhaba kızlar nasılsınız? ben ağırlaştım iyice gece sancı girdi kasıklarıma yarın izne ayrılıyorum nihayet....
ay cnm ayrıl tabi izine zamanı gelmiş artık dinlen
oo göğüslerde süt dolu kelimesine baya güldüm okurken

ay benim guguş bayram eder heralde iyice şişti memişler bide sızlıyo ya 100 takıyom ya kafası kadar olcak guguşun hhahahahah

bu arada kıslar bu mayaların sonunu ben getircem bu ne ya saba tümerde gösteriyo dünyanın sonu gelicekmiş 21 aralıkta durun bi ya 22 aralıkta guguşum gelicek allah allah adamların takvimi bitti die bizimkinide bitcek diyip duruyolar kafayı yemişler burda okadar aralık annesi var hep kötü şeyler düşünüyolar zaten her yılbaşı öncesi şu tarihte kıyamet kopucak die söylenti çıkıyo hheheheh deli göbeller

maşallah annesi :))))
aman canım ya Allahtan başka kimse bilemez onu hiç dinlemiyorum bile öyle şeyleri

maşallah annesi :))))
aman canım ya Allahtan başka kimse bilemez onu hiç dinlemiyorum bile öyle şeyleri

tontişler ben azıcık dinleneyim sabahtan beri netteyim yahu gelirim gene öpüldünüzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…