e hoşbuldukk barii
beni ve oğlumu kızdırmayın kaybolurum ortalardan meraktan çatlarsınız o zaman
hıhh hemen kudurma bizde seni çatlatırız görürsün
ben verilen selamları alırım bi kere..
dimi oğlum ne diyo bu teyzeler
kıslar dün netten aldığım botlar geldi benimkiler çok güzel istediğim gibi eşiminkiler mat biraz güzel ama benimkiler daha güzel
hehhe kendimi ayaklı lokanta gibi hissettim
sağol cnm aminnn :) bide guguşuma taşıma şeysi aldım bakalım o nasıl çıkıcak daha gelmedi Eki Görüntüle 558629 bunu aldım :)
ay cnm ayrıl tabi izine zamanı gelmiş artık dinlenmerhaba kızlar nasılsınız? ben ağırlaştım iyice gece sancı girdi kasıklarıma yarın izne ayrılıyorum nihayet....
oo göğüslerde süt dolu kelimesine baya güldüm okurken
ay cnm ayrıl tabi izine zamanı gelmiş artık dinlen
ay benim guguş bayram eder heralde iyice şişti memişler bide sızlıyo ya 100 takıyom ya kafası kadar olcak guguşun hhahahahah
bu arada kıslar bu mayaların sonunu ben getircem bu ne ya saba tümerde gösteriyo dünyanın sonu gelicekmiş 21 aralıkta durun bi ya 22 aralıkta guguşum gelicek allah allah adamların takvimi bitti die bizimkinide bitcek diyip duruyolar kafayı yemişler burda okadar aralık annesi varhep kötü şeyler düşünüyolar zaten her yılbaşı öncesi şu tarihte kıyamet kopucak die söylenti çıkıyo hheheheh deli göbeller
buda güzel canım inş kullanışlı bişeydir
ay cnm ayrıl tabi izine zamanı gelmiş artık dinlen
ay benim guguş bayram eder heralde iyice şişti memişler bide sızlıyo ya 100 takıyom ya kafası kadar olcak guguşun hhahahahah
bu arada kıslar bu mayaların sonunu ben getircem bu ne ya saba tümerde gösteriyo dünyanın sonu gelicekmiş 21 aralıkta durun bi ya 22 aralıkta guguşum gelicek allah allah adamların takvimi bitti die bizimkinide bitcek diyip duruyolar kafayı yemişler burda okadar aralık annesi varhep kötü şeyler düşünüyolar zaten her yılbaşı öncesi şu tarihte kıyamet kopucak die söylenti çıkıyo hheheheh deli göbeller
buda güzel canım inş kullanışlı bişeydir
tontişler ben azıcık dinleneyim sabahtan beri netteyim yahu gelirim gene öpüldünüzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?