- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim sancılarım da hep beni gece yakalıyor herhalde ben gece doğuracamselam kızlarr kimsecikler görünmüyo amaaaaaaa :26:
neyse benimde bugün çok sancım oldu ama düzensizdi..
belimin ağrısı kasıklarımın ağrısı bacak ağrısı hepsi birdi..d
geçti şimdi biraz.
geçmeseydi eşim gelince gidecektikd doktora.
şimdilik geçti bakalım gece ne olur bilinmez..
birde vajinamda aşırı sertlik şişlik var..
hele lki bugün çok daha sert bi görünüm almış korktum açıkçası
biraz araştırdım.çok ayakta kalmaktan olurmuş birde cips yedimCanım benimde son 2 haftadır şişlik var bacaklarimda. bende tuzlu yemem hiç.bence bunyeyle alakalı doğumun habercisi değildir
sağol canım .artık su ve kanama dışında hepsini yaşıyorum .ayırt edemiyorum kiCanim ben gecenlerde gebe egitim polikliniginden bi ebe hemsire ile konustum,hangi durumlarda gitmem gerektigini anlatmisti.
Suyun gelirse
Kanaman olursa
Gecmeyen sancin olursa
Tansiyonun iner veya cikarsa
Bebek hareketleri azalirsa veya durursa
El ve ayaklarda dinlenme ile gecmeyen ani şişmeler olursa..
Diye devam etmisti..arayabilirsen dr.unu ara danis istersen bi.
bebişin çok tatlı maşallah allah analı babalı büyütsün canım rabbim nazarlardan saklasınanneme ve babama evlilik yıldönümü hediyesi olarak sizlerede uğur getirmek için geldim hepinizin ellerinden öpüyorum))
o şey acıması bende de var resmen oyuyor kerata şeyimi.bazen misafirlikte felan oluyor allahım oturduğum yerde oturamıyorum kıvranıp duruyorum artık.bebeğin indi mi canım aşağıyaselam canm , geçmiş olsun. ben sancının nası bişey olduğunu hala bilmiyorum. ama karnım sık sık taş gibi oluyor, bebek var gücüyle göbek deliğimin olduğu karın çevremi öne doğru itiyor. bir de aşağıdan ağrım oluyor (şeyim acıyor bazen resmen:)) . ama belden ağrı yok. eşime dedim bi kaç güne gelebilir hazır olalım:) ama sancı yok. diz<lerim baya acıyor daha zor yürümeye de başlladım.. hayırlısı.
ahh canımm allah analı babalı büyütsün :)![]()
günaydın canım sana da iyi haftasonları yine uykusuz bir gece ve uykusuz bir sabah ...günaydın kızlar,iyi haftasonları
sana da günadın canım senin sezeryan mı .çünkü hamilelk takvimine göre daha var gözüküyor :26:günaydın annişler![]()
benim sancılarım da hep beni gece yakalıyor herhalde ben gece doğuracamağda için pazartesi gidicektim malum salı kontrolüm var alttan.bugün mü gitsem diye düşünüyorum kuaföre.eşime dicem bakalım götürürse bugün gideyim.eğer temiz olsaydım gece kesin hastaneyegiderdim o sancıya dayanmak mümkünmü. beni uyutmadı çok şiddetliydi geçmek bilmedi bir türlü sabaha kadar kalktım durdum sağa yatamıyorum sola yatamıyorum bacaklarımın üst kısımları belim kasıklarım.. sabah kalkar kalkmaz sıcak küvete oturdum şimdi iyiyim sıcak su bana çok iyi geliyor tavsiye ederim canım .vajinadaki şişlik bende de var ama sert değil .senin sanırım velet iyice inmiş artık
hazırlıklı ol derim
günaydın annişler![]()
orman gibi oldum neredeyse 1 ay oldu gitmeyeli ben bugün gideyim sancılarım ara ara geliyor hala.senin bir daha ki kontrolün ne zaman.kayınvalidemin halı yıkayacağı tuttu bu havada.daha gelmesin deyip duruyor canımı sıkıyor bende gelcek işte oğlum diyorum.atışıyoruzgeçmiş olsun cnm,ben de salı gideceğim temizlenmeye,için rahat etmiyorsa bugün git,doğuma yakın bir daha gidersin
canım senin takvimin yok kaçıncı haftandasın şu an ne kadar yani son kontrolünde ne kadardı14 gr az cnm ya,ordaki bilgiler tuhaf zaten,belki de öyle olmasını istiyoruz bilmiyorum ama benim 6 gün kaldı ve 200 gr almasını istiyorum en az.Alır inş
sana da günadın canım senin sezeryan mı .çünkü hamilelk takvimine göre daha var gözüküyor :26:
kızlar ellerimde ve ayaklarımda geceden beri şişlik var ayaklarıma basıyorum parmaklarımla gömülüyor içine.9 aydır hiç ödemim olmamıştı çok tuhaf geldi bana.tuzlu yemem çünkü.sizce doğumun habercisi olabilir mi bu şişlik .ayaklarım davul gibi.birde sanki karıncalar sardı her yanımı, beni keşfe çıkmış gibiler .uyuşukluk hali var ellerimde sanki uzun zamandır kullanmıyormuşum gibi.sıkamıyorum avuçlarımı :26:
kızlar benim takvimde diyorki
Bu günden itibaren bebeğiniz, rahimde kaldığı her gün ortalama 14gr. alacaktır.
bu doğru mu 14 gr çok az değil mi benim arkadaşın bu saatten sonra 41. haftasını doldurana kadar bebeği 1 kg aldı neredeyse .bu takvim bizi kandırıyor mu:26:
canım senin takvimin yok kaçıncı haftandasın şu an ne kadar yani son kontrolünde ne kadardı
bende ağda işimi falan gelen giden olmadan halletcem çarşamba günü,zor olcak ama napim,biraz temizlik yapcam,tatlı ve börek yapcam,sarma sarcam,kayınvaldemler memleketten gelecekler,bir sürü planım var inşallah hepsini yaparım....
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bugün bakalım ??
geçmiş olsun dicemdee hepsi bebişin gelmek üzere oldugnun habercisi canım :))
artık seviniyoruz buna tabii ama cekmeside zor oluyo tabiiiiiii
ne güzel pofidik ayaklar işte ben cok seviyorum tosun ayaklarııı :))
yazın ben altınoluga gittim ozmzn daha 5 aylıgızz
ayaklarım varyaa kocaman oldu temiz havadannn
istanbula geldim 2 gün içinde eski haline geri döndüüü
normalde 36-37 giyerim..
orda dedemin terliklerini giydim 42 numaraD onla bile sıkıyordu düşünn
evet benim sezeryan olacak allah nasip ederse canım,normal doğum tarihinden 8 önce alınıyor....
bende ağda işimi falan gelen giden olmadan halletcem çarşamba günü,zor olcak ama napim,biraz temizlik yapcam,tatlı ve börek yapcam,sarma sarcam,kayınvaldemler memleketten gelecekler,bir sürü planım var inşallah hepsini yaparım....
allah kolaylık versin canım hakkında hayırlısı olsun.fazla yorma kendini derim zaten az zamanın kalmış çok ayakta kalma derim.sonra benim gibi ayacıkların şişiverirtakvimde tahmini şeyler yazıyor canım sen oraya bakma....
sanırım ayakta kalmaktan seninki de .herkes normaldir diyor.hadi ayaklar neyse de ellerim de tombik oldugeçmiş olsun dicemdee hepsi bebişin gelmek üzere oldugnun habercisi canım :))
artık seviniyoruz buna tabii ama cekmeside zor oluyo tabiiiiiii
ne güzel pofidik ayaklar işte ben cok seviyorum tosun ayaklarııı :))
yazın ben altınoluga gittim ozmzn daha 5 aylıgızz
ayaklarım varyaa kocaman oldu temiz havadannn
istanbula geldim 2 gün içinde eski haline geri döndüüü
normalde 36-37 giyerim..
orda dedemin terliklerini giydim 42 numaraD onla bile sıkıyordu düşünn