slm arkadaşlar benim bi sorum olacak özellikle yeni doğum yapmış olan annelere... şuan bebişim 12günlük ama ilk iki gün sütüm gelmediği için hastanede mama takwiyesi yapılmak zorunda kalındı sonra sütüm geldi fakat sarılık değeri yükseldiği için hem mama takwiyesi hem emzirme şeklinde dewam ettik.. şuanda 6gündür kendim sütümde çoğaldığı için mamayı kendim kestim sadece emziriyorum özelliklede 2saatte bir meme weriyorum ama sorunum yada benim kafaya taktığım gece uyandıramıyorum kendisi en fazla bir kere uyanıyor yada uyanmıyor bu seferde çok uzun aç kalmış oluyor ne yaptıysam uyandıramıyorum şimdi gece hiç uyandırmayıp kendi ağlamasını mı beklemeliyim... acıkmazmı bebeğim?? yani buradada yeni doğum yapmış arkadaşlar çok.. sizin bebekleriniz gece ağlayıp meme istiyormu yoksa sizmi uyandırmaya çalışıyorsunuz doğrusu nedir kızlar yardımcı olurmusunuz ....
canım biz 5 günlüğüz dün sarılık değeri çok düşüktü..sarılık şuan için yok ama ben 2-3 satte bir saat kuruyorum ve uyandırıyorum..ayağının altını kaşır ğibi yapacaksın biraz baskı şeklinde..biz burnumuzla uyanmıyoruz..uyandır derim ben..benimde sütüm yoktu.dün biraz gelmeye başaldı..