• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
En son cihazla 13 çıktı bizim ama sorun yok dediler.
ayy benim de uzerime oyle doktor atin allah rizasi icin, biz de kontrol icin goturmustuk, hani artik bir ayi da gectik modunda daha rahattim ben de ayni sekilde, bir de dunden beri burnu tikaniyor, serum fizyolojik disinda onerebilecekleri bir sey var mi sorayim dedim. bugunku doktor uzun sure dusmemesi karacigeri yoruyor da, allah korusun siroza sebebiyet verebilire kadar goturdu konuyu, afedersin moralimin icine etti. 😓 zaten uykusuzluktan terelelliyiz ayh!

Kızlar yüzüme ağır bir antibiyotik krem kullanma lazım .. gece uygulayacağım bebeğede temas ettirmemem lazım nasıl yapsam korurum yüz ve çene altından ?

İkisinin de farklı zorlukları var bence. Herkes gittiğinden beri daha rahat gibiyim. Ama halim de anlattığım gibi işte. İleride hatırlamak için şöyle tatlı tatlı bana gömülürken ya da beşikte gerinirken falan videolarını çekeyim diyorum ona bile vakit bulamıyorum hiç ya. Vakit olsa onun ağlayası tutuyor 😂 ya da en tatlı halini yakalıyorum ama daima yanında çıplak bi meme olduğu için videoya alamıyorum😂 Ama bir taraftan da çok hızlı büyüyorlar çok da özlicez belli ki bu hallerini 😅
ahahahah, ben de dun ayni seyi soyledim; esimle bir suru guzel fotografi var, annemle var, babaannesi, halasi, teyzemler vs. butun sulaleyle var, bir tek anasiyla yok 😅 olanlar ya memeli ya da fotograftaki ben miyim yoksa ruhsar mi belirsiz 😂 neyse buyuyunce bol bol sacimi supurge ettim edebiyati yapabilecek done oldu elimde, oyle dusunuyorum. 😬

ayy benim de uzerime oyle doktor atin allah rizasi icin, biz de kontrol icin goturmustuk, hani artik bir ayi da gectik modunda daha rahattim ben de ayni sekilde, bir de dunden beri burnu tikaniyor, serum fizyolojik disinda onerebilecekleri bir sey var mi sorayim dedim. bugunku doktor uzun sure dusmemesi karacigeri yoruyor da, allah korusun siroza sebebiyet verebilire kadar goturdu konuyu, afedersin moralimin icine etti. 😓 zaten uykusuzluktan terelelliyiz ayh!
Yok kuzum ya biz biliyosun iki doktora gittik ikisi de sorun kalmamış dedi. Bildiğim kadarıyla sizin de tespit edilen bir sebebi yok di mi? Bize anne sütü sarılığı, uzamış sarılık dediler. Enzimlerle ilgili sıkıntı da çıkmadı çok şükür. Sizde de sorunlu bir durum yoksa takma kafana bence. Hatta bize yeni gittiğimiz doktor benim kızımda da oldu sakın üzülmeyin şu an yapılan araştırmalara göre ileride kalp hastalıklarına karşı çok daha dayanıklı olacak bizim bebekler falan dedi 😁 kilo alıyor mu, çişi yeterli mi onlara bakıcaz tamam. Gece 4 saate kadar uyandırmıyorum ben artık. Kendisi uyanırsa emiyor mesela.

ahahahah, ben de dun ayni seyi soyledim; esimle bir suru guzel fotografi var, annemle var, babaannesi, halasi, teyzemler vs. butun sulaleyle var, bir tek anasiyla yok 😅 olanlar ya memeli ya da fotograftaki ben miyim yoksa ruhsar mi belirsiz 😂 neyse buyuyunce bol bol sacimi supurge ettim edebiyati yapabilecek done oldu elimde, oyle dusunuyorum. 😬
Hahahaha senin için ruhsar oldum deriz daha orijinal olur sjsjsj

Yok kuzum ya biz biliyosun iki doktora gittik ikisi de sorun kalmamış dedi. Bildiğim kadarıyla sizin de tespit edilen bir sebebi yok di mi? Bize anne sütü sarılığı, uzamış sarılık dediler. Enzimlerle ilgili sıkıntı da çıkmadı çok şükür. Sizde de sorunlu bir durum yoksa takma kafana bence. Hatta bize yeni gittiğimiz doktor benim kızımda da oldu sakın üzülmeyin şu an yapılan araştırmalara göre ileride kalp hastalıklarına karşı çok daha dayanıklı olacak bizim bebekler falan dedi 😁 kilo alıyor mu, çişi yeterli mi onlara bakıcaz tamam. Gece 4 saate kadar uyandırmıyorum ben artık. Kendisi uyanırsa emiyor mesela.
ayy darisi basima 🙏🏻 memleketteki butun doktorlari tuketecegim ben de bu gidisle, soyle sakin yapida bir doktor bulana kadar. kadin dogum doktorum ne guzel denk gelmisti, sag olsun hic panikletmiyordu beni.

ben de anne sutu sariligi diyebiliriz herhalde artik hocam, zaten butun tetkikler yapildi, hepsi normal gorunuyor dedim. bana dedigi; anne sutu sariligi diye bir sey yok aslinda, sebebini tespit edemedigimiz sarilik var, bir sey sebep oluyor ama bulamiyoruz testlerde. 😓

zaten dusununce; anne sutu bir sekilde sebep oluyor ve anne sutuyle besleyin bol bol ilaci bu deniyorsa, ortada oksimoron bir durum var. yani bunun bir sebebi olmali, hani vucut bir sekilde ileride kendini bir seylerden korumak icin bu sariligi yapmali, yoksa bu kadar cocukta sarilik olmasi mantikli degil 🤔

Slingle emzirmeyi beceremedim ya. Normal takınca da bizimki de emme bağımlısı olduğu için neden emmiyorum diye bağırıyor, birkaç dakika zor dayanıyor 😂 biraz video bakayım bakalım belki ben de yapabilirim. Ama meme uçlarımda çok hassasiyet var pek beceremeyiz gibi geliyor 😔
Normal slingte biz de aynısını yaşıyoruz meme ememediği için kızıyor, emzirme slingi aldım o yüzden ebebekten heybe gibi bir şey bebek içinde emme pozisyonunda yatıyor senin başını bir kolunla desteklemen gerekiyor diğer el boşta kalıyor. Benim hayatımı kurtardı istersen link atayım

Hanımlar merhaba ben de ekim ayında doğum yaptım. Herkese bebişleri hayırlı olsun kimsenin bebişi sorun sıkıntı yaşamasın inşallah. -imkansız olsa da 🥹 biz de bugün 21 günlük olduk ve dünden bu yana memede uyuma, birkaç dakika emip sonra yalancı meme gibi kalma huyu başladı yutkunma duymuyorum. Çişli kakalı bez sayısında sıkıntı yok. Bu atak vs mi acaba? Geçici bir şey mi tecrübe eden ve yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
Dün gece de emdi emdi emdi. Dik de tuttum gazını da çıkardım. Yine de çok fazla kustu. Açtır midesi boşaldı dedim. Asla mama da içmedi. Yine iki fırt çekip mememde uyudu.
canim burada konusmustuk benzer donemde, 17-21 gunler arasi birinci buyume atagi diyor yapay zeka, hepimizin benzer seyler geldi basina, 1-2 gun huyu suyu degisiyor cocugun, sonra normallesiyor, tabii normallesmek de goreceli, su an 36. gunluk mesela benimki, 5/6 hafta atagi varmis, icimizden geciyor. 😅

İnşallah canım herkes uyku uyku diyor ama 2 çocukla uyku 0 yaşamaya çalışıyorum umarım bunlar ise yarar 🤲🤲

Diğer çocuk da küçük mü canım ben bebekle bu kadar yoruluyorsam seni düşünemiyorum Allah kolaylığını verir inşallah 🙏🏻

Oğlumu sagarak besliyorum emmiyor maalesef ama dün geceden beri sağ memem tam bosalmiyor sanki beze beze geliyor elime yumusamiyor masaj da yaptım geçmedi mastıt felan olurum diye korkuyorum

ayy darisi basima 🙏🏻 memleketteki butun doktorlari tuketecegim ben de bu gidisle, soyle sakin yapida bir doktor bulana kadar. kadin dogum doktorum ne guzel denk gelmisti, sag olsun hic panikletmiyordu beni.

ben de anne sutu sariligi diyebiliriz herhalde artik hocam, zaten butun tetkikler yapildi, hepsi normal gorunuyor dedim. bana dedigi; anne sutu sariligi diye bir sey yok aslinda, sebebini tespit edemedigimiz sarilik var, bir sey sebep oluyor ama bulamiyoruz testlerde. 😓

zaten dusununce; anne sutu bir sekilde sebep oluyor ve anne sutuyle besleyin bol bol ilaci bu deniyorsa, ortada oksimoron bir durum var. yani bunun bir sebebi olmali, hani vucut bir sekilde ileride kendini bir seylerden korumak icin bu sariligi yapmali, yoksa bu kadar cocukta sarilik olmasi mantikli degil 🤔
Bence çok güzel tespit 😁 sizin durumunuzla bizimki aynı gibi. Çocukların günü de aynı. Hatta bizim değerler daha yüksek şu an. Bence endişelenme, rafa kaldır artık o işi. Yeterince stres olduk, çocuklar da çok şükür iyi artık. sadece çiş-kilo-uyanıklık süresi gibi şeyleri takip edelim yeter. Bebeklerin güzel tarafını yaşayalım biraz da 😍 zaten şimdi de gaz konusu çıktı. Bir dert gelince diğerini unutalım bari, üst üste binmesin 😅
Bu arada 2. Gün gittiğimiz doktor felaket tellalı gibiydi. Bebek beslenememiş hemen mamaya başlayın yoksa yatış yapıcaz falan dedi ama telaş düzeyini görmen lazım. O gün mama verdik ama ertesi gün hemen yeni bir doktora gittik. O doktorla yatış yapmadan ve sadece 1-2 kez mama vererek atlattık süreci. Doktorun tarzı çok etkili dediğin gibi 😂

Diğer çocuk da küçük mü canım ben bebekle bu kadar yoruluyorsam seni düşünemiyorum Allah kolaylığını verir inşallah 🙏🏻
Kızım 7 yaşında küçük değil ama babamız vardiyali çalışıyor okulu ve derslerine de ben bakıyorum çoğunlukla yorucu oluyor 🥲

Normal slingte biz de aynısını yaşıyoruz meme ememediği için kızıyor, emzirme slingi aldım o yüzden ebebekten heybe gibi bir şey bebek içinde emme pozisyonunda yatıyor senin başını bir kolunla desteklemen gerekiyor diğer el boşta kalıyor. Benim hayatımı kurtardı istersen link atayım
Ay süper olur. Bir deneyeyim.

Back
X