2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ayy ne güzel oralarda bulma imkanınız var ben burda hiç görmedim öyle yerler sadece sanırım pastanede görmüştüm ne kadar olduğunu da sormadım oda dünyanın parasıdır. izmirde olsam kemeraltında bir sürü bulurdum bende kesin.

Ben İstanbul'un göbeğinde bile beğenip de bulamadım :1:

dizi saatleri geldi, eşlerde gelince bi sessizlik oldu benimde eşim geldi 80 leri izliyoz gerçi o birazdan diğer odaya maç izlemeye geçecek

uzakmış canım ya nasıl gelicem şimdi...:19: annemler olsaydı gelirdim zeytinburnunda otuyorlar şimdi hataya gittiler...

ben Ataşehir memorialde...

çok güzellermiş güle güle kullansın. benim hastanede de kullandırmıyor ama bir sorun olursa mama veriliyormuş veee biberon 80 tl imişç gerek olursa kendi biberonumu veririm. bir de çalışmaya başlayınca da lazım. büyük oğlumda 7. ayda meyve suyu filan veriyordum. çok komik ama 5 yaşına dek gece sütünü biberonda içti hiç sorun olmadı... içip uyurdu gece...:52:

:1::1::1:

yap yap... bezi de ilk göbek oyuntulu alacağım molfix sonra göbek düşünce prima...:52::52::52:

olsun canım sağlık olsun...:50:

gülce çok güzel...:16:

olur inşallah...

kızlar göbek deyince aklıma geldi.oğlumun göbeğini alkollü pamukla temizlemiştik altını her açtığımızda.13-14günlükkken düştü.o zaman izmirdeydim.şimdi urfadayım ve burada doktorlar göbek bakımı için doğum yapan arkadaşlara hiç bir şey söylememişler.sizin bu konuda bildiğiniz bişey var mı?

Hepten moralim bozuldu :1::1::1:

canım güzeller güzeller... ama o fiyata göre güzel değiller...:17::17::17:

canım böyle bir site buldum bakarken ama sipariş nasıldır bakmadım bir bak istersen daha ucuz şeyler var gibi Lora Nikah Şekeri / Mutlulugun Adresi...

baştaki midye içindeki 2.5 tl çok hoşmuş...

kızlar göbek deyince aklıma geldi.oğlumun göbeğini alkollü pamukla temizlemiştik altını her açtığımızda.13-14günlükkken düştü.o zaman izmirdeydim.şimdi urfadayım ve burada doktorlar göbek bakımı için doğum yapan arkadaşlara hiç bir şey söylememişler.sizin bu konuda bildiğiniz bişey var mı?

canım ben unuttum 8 sene geçti sanırım bir şey yapmadık...:44: göbek düşene dek yıkamamıştık 7. gün düştü...

2 gündür eşimden ve de evmden ayrıyım..her ikisini de özledm ama ailemi de özlemişim,evimi de valla :12:
daha 4 günüm daha var :33:
kociş iyice özlesn bakim beni :9:

ay sorma tatlım perişanım,ağrım ara ara devam ediyo,bi de bi halsizlik var inanamazsın,yatmaktan göbeğim daha bi büyüdü sanki,iyi değilim bugün..

geçmiş olsun canım hergün bi yererimiz ağrıcak sanırım doğuma kadar .hayırlısıyla bi doğuraydık

2 gündür eşimden ve de evmden ayrıyım..her ikisini de özledm ama ailemi de özlemişim,evimi de valla :12:
daha 4 günüm daha var :33:
kociş iyice özlesn bakim beni :9:

böyle özlemler arada iyi oluyor daha bi kıymet biliniyor canım tadını çıkar bu özlemin :16:

ha bu arada akşam yemekten sonra annemle babamla yürüyüşe çktk,derken bi bebişle annesi indi arabadan.
bebeği görünce aklm gitti zaten o kadar güzeldi ki :16:
bayağı büyük duruyordu.
tombiş tombiş,annesi pempiş pempiş de giydirmiş :52:
annem gitti hemen sevmeye,kaç aylk diye sordu,kadın 2 demez mi :53:
hay maşallah dedik yol boyu bebiki konuştuk nazarımz değmez inş.:nazar:

annem diyo sütü yaramş 2 aylk ama 4-5 aylk gibi duruyor diye.
ayyy inş.hepimiz sağlklı ve güzel bebekler dünyaya getiririz :49:
bol bol sütümüz olur,cokur cokur emer bizim minnuklar :31:

eşim bi ton laf söyledi annesine sen niye geldin şimdi son aya girdik artık iş yapamıyor size mi hizmet etcek git sen dedi ama sallamıyo bile ben ona iş mi yaptırıyorum diyo eşimde bana döndü yemek falan yapmıyorsun yatıyorsun eğer bişey olursa beni ara ben götürcem sen kendine kızımıza iyi bak dedi dün gece ben bu kadar laftan sonra duramazdım giderdim ama insan yüzsüz olunca böyle oluyo demekki
kasıtlı yapıyor zaten sırf beni üzmek için hiç sevmiyomuş beni öyle diyo herkese benim gelin kötü sizinkiler iyi diyomuş ayy ben ona bayılıyorum sanki :41::41:
eşim geldi eşyalarını topluyo şimdi götürüyo kurtuluyorum sonunda

mayacım ya.. üzüldüm bugün olanlara.. ama iyiki gitmiş sende mutlu olmuşun hatta göbek atmak bile istemişsin.. sonu mutlu olmuş.. ohhh bende sevindimm :D

Ben bugün Kadıköy'e gittim ve bebek şekeri satan birçok dükkanı gezdim. Ama hiçbir bebek şekerini beğenmedim maalesef :50: Hiçbir şey almadan çıktım. Şimdi internetten bakıyorum da sizce bunlardan hangisi güzel.

Eki Görüntüle 534294 Eki Görüntüle 534295 Eki Görüntüle 534296 Eki Görüntüle 534297 Eki Görüntüle 534298

bende fikrimi söyleyecektim ama vazgeçmişin bile.. :) cts buluşalım senle kız eminönünde :D

Back
X