- 21 Haziran 2025
- 11
- 3
- 1
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 33. haftadayım bebek için 2000 gram dedi benimki normal mi acaba?Bebiş 2.700gram canım 34+3'üm şu an Doktor normal dedi ama bana biraz fazla gibi geldi şekerden dolayı iri doğmaz inşallah.
Bilmiyorum ki kuzum doktorun ne dedibende 33. haftadayım bebek için 2000 gram dedi benimki normal mi acaba?
Ben ara öğünlerde şöyle yiyorum:95 üstü çikmamadi lazim diyor benim doktor açliğa tokluğada 140i gecmesin diyor sen ara öğünler de ne yiyosun canim banada gelişimi haftasına gore iyi dedi 2700biraz cok gibi geldi acaba iri bebekmi olacak diye endişelendim 4kilo doğarsa dogum zor olur diye düşündüm normal dogum istiyorum ben
Ben ara öğünlerde şöyle yiyorum:
Sabah-öğle arası:
1 laktozsuz sütlü kahve ( normal süt gaz yaptı bende ondan)
Bazen yanında badem yada 2 veya 3 erik yiyorum açlık durumuma göre.
14.30 gibi
3 kaşık yoğurt
1 şeftali yada ( nektarin, elma, armut da olabilir)
Tarçın serpiyorum göz kararı
1 yemek kaşığı granola veya yulaf veya kelogs tam buğay olandan
16.30 gibi de yukarıdaki menüyü yapıyorum bazen tahin ilave ediyorum meyvenin üzerine o kadar tatlı geliyor ki o zaman artık vücut alıştı tabi.
File markette şekersiz bitter çikolatalı pirinç patlağı var. Bazen kahvemin yanına bunu koyuyorum. Gayet güzel oluyor tadıda güzel.
O kadar sıkma kendini ben 33 haftadayken 2430 demişti bebek kilosu için sen hesapla işte
Laktolsz sütlü kahve varmı canım :) bende normal süt içemiyorum dokunuyor banaBen ara öğünlerde şöyle yiyorum:
Sabah-öğle arası:
1 laktozsuz sütlü kahve ( normal süt gaz yaptı bende ondan)
Bazen yanında badem yada 2 veya 3 erik yiyorum açlık durumuma göre.
14.30 gibi
3 kaşık yoğurt
1 şeftali yada ( nektarin, elma, armut da olabilir)
Tarçın serpiyorum göz kararı
1 yemek kaşığı granola veya yulaf veya kelogs tam buğay olandan
16.30 gibi de yukarıdaki menüyü yapıyorum bazen tahin ilave ediyorum meyvenin üzerine o kadar tatlı geliyor ki o zaman artık vücut alıştı tabi.
File markette şekersiz bitter çikolatalı pirinç patlağı var. Bazen kahvemin yanına bunu koyuyorum. Gayet güzel oluyor tadıda güzel.
O kadar sıkma kendini ben 33 haftadayken 2430 demişti bebek kilosu için sen hesapla işte.
Ay evet bu.Laktolsz sütlü kahve varmı canım :) bende normal süt içemiyorum dokunuyor bana
Dediğin çikolata bumu canım
Canım evet öyle oluyor evde bir çocuk daha olduğu için bence bende öyleyimEvet valla hem ilk gebelikler gibi olmuyormuş. Öncekiler gibi kilo almadım ama yinede daha agir hissediyorum kendimi. Artik vücut sinyal veriyor. Yoruluyor.
Ben şu an 33+6 dayım. Geçen hafta cuma günü kontrole gittim. 2100 gram normal dedi banabende 33. haftadayım bebek için 2000 gram dedi benimki normal mi acaba?
Benim şekerimi sütte yükseltmeye başladı önceden yükseltmiyorduAy evet bu.
Laktozsuz süt ve nescafe işteyarıya kadar su koyuyorum yarıya kadarda soğuk süt koyuyorum
![]()
Çok güzel olmuşÇikolata yaptırmıştım bugünde şişe etiket siparişlerim geldi kendim yapmak istedim![]()
Olabilir mesela sabahları domates yiyince çıkıyor benimde ama akşam salatada yiyince çıkmıyor. Kendime göre ayarlıyorum şeker durumuna göre yiyorum veya yemiyorum.Benim şekerimi sütte yükseltmeye başladı önceden yükseltmiyordu![]()
Makarna az yersem çıkarmıyor benimkini ama kepek ekmeği çıkarıyor bi dilim yesemOlabilir mesela sabahları domates yiyince çıkıyor benimde ama akşam salatada yiyince çıkmıyor. Kendime göre ayarlıyorum şeker durumuna göre yiyorum veya yemiyorum.
Mesela yeşil mercimek ye yüksek folat bar demişlerdi bir akşam pişirdim az porsiyon yedim ancak şekerimi yükselttii. Ertesi gün kepekli makarna ile birlikte daha az yedim yükseltmedideneye deneye buluyoruz bazı şeyleri.
Merhaba canım, gelişimin önde olması doğum tarihini etkilemiyormerhaba ben doktora gittim salı günü ve bana 33 haftalık olduğumu söyledi. 1 hafta ileride görünüyor dedi. Doğumum daha mı erken olacak yani?
Benim de akıntım var ama sarı veya yeşil değil normal beyaz akıntılarım oluyor o başladı 1 haftadır. Mantar vs dediğin için söylüyorum doktora gitsen tahlil, test, fitil bir şey yapılsa?
Bunu aldım![]()
Kuzum yorumlara istinaden ve araştırarak aldım gayet yeterli, kaliteli bir yatağa benziyor. Şimdi doğal olarak kullanmadığım için bir şey diyemiyorumGüzel mi canım memnun musun yataktan