Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam anneler ve tatlı bebşleri,
Bugün doktor kontrolümüz vardı. Sonra anneneye, babaanneye uğradık havadisleri verelim canlı canlı diye. Sonra geldim hızlıca geçmişi okuyayım dedim...
Oğluşum çok tatlı olmuş, yanaklar kocaman kocaman maşallahNeyseki kilo alması eski hızında devam etmemiş. Normal almış, ama yine de iri oğluşum. 2700 olmuş
Ama baş çevresi normalden büyükmüş. Bu hızla devam ederse normal doğum olmazmış. Ama Allah korusun erken olursa normal olabilir. Ayrıca şu anda bile doğmaya kalksa durdurmaya çalışmayız dedi doktorum.
Sezaryen için gün aldık her ihtimale karşı (zaten iri olduğundan kendimi alıştırmıştım bu fikre) 7 aralık, eşimin doğum günü. Yani şu an itibariyle 1 ayım var...
kızlar kayınvalidem dikti yastıkla fermuarlı nevresim içine battaniye geçircezEki Görüntüle 547090
Her şeyin yolunda olmasına sevindim canım. Normal ya da sezaryen, bir şekilde hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşallah.
Tombiş yanaklarını yesinler onların :))
canım tek marka alsaydın ya bebek bezini alerji yapabiliyomş değiştirince bol bol bez alıcaz eşim bez fiyatlarına bakıo bunlar hiç aç kalmamş galiba diyo![]()
pınar nevresim çok güzel olmuş tatlım,güle güle yatsın oğluşun
iyi geceler hepinize kızlar,ballı sütümü içtim,olduğum yerde uyuyabilirim,nasıl getirdi uykumu,öptük sizi kızımla![]()
iyi geceler hepinize kızlar,ballı sütümü içtim,olduğum yerde uyuyabilirim,nasıl getirdi uykumu,öptük sizi kızımla![]()
iyi geceler kızlar,
Oğluşumla benim uykumuz geldi...
Çok güzel canım, güle güle kullansın bebişin. Mışıl mışıl uyusun :)
ay bunları eklemeyi unuttum
Eki Görüntüle 547112 Eki Görüntüle 547113 Eki Görüntüle 547114
hasta bezi almıycam ya,kullanmak istemiyorum
ama yetişemediği yerde eşimi gönderir aldırırım artk ne yapaym :26:
ya zaten molfix bizim için en uygunu,huggiesler bitince molfixe devam edicez.umarım dediğin gibi alerji falan yapmaz.
aldığımız huggiesler kupondakilerdi.16 tlye falan geldi işte 1 paketi
4 tane de prima premium care var numune olarak verilmişti.ama onlar çok küçük.olur mu olmaz mı bilmiyorum.
olursa önce prima,sonda huggies en son da molfix olarak devam edicez işte :26:
Umarım canım... bu hafta raporluyum. sizleri çok özledim. inşallah yeniden sohbetlerinize dahil olabilirim artık.
canım benimkide prima yeni bebek yazıo üstünde 3 6 kilo açtımda paketi yeni doğandır herhalde demi:44:
Offf..uykusuz her gece modeli takiliyorum gene..bi rahat yok..dogurucaz bu seferde bebisler icin uykusuzlukdoya doya uyumayi ozlediiiimmmm