• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Gaz problemi olabilir mi oğlumda 2.5 ayda şiddetli gaz sebebiyle bu durumu yaşamıştık, kakasını düzenli yapıp gazını düzenli çıkartmaya başladığımızda düzeldi. Biberonun akışı az ise biberon değiştirmenizi tavsiye ederim çok akışlı biberonla yavaş yavaş düzene girdi, tabi ki sürekli masaj, düzenli gaz damlası, düzenli probiyotikle karnını rahatlattım aynı zamanda
Evet çok gazlı ilk doğduğundan beri. Kakasını düzenli yapıyor gazı da çıkıyor aslında ama sancılanıyor sürekli gaz damlası var ama kullanmıyorum kabızlık yapar diye 🤭 kullanayım mı?

Evet çok gazlı ilk doğduğundan beri. Kakasını düzenli yapıyor gazı da çıkıyor aslında ama sancılanıyor sürekli gaz damlası var ama kullanmıyorum kabızlık yapar diye 🤭 kullanayım mı?
Gaz damlasının kabızlık yaptığını bilmiyordum:)) ben sab siplex kullanıyorum çok gazlı olduğu dönem 6 saatte 1 15 damla daha iyi günlerde 8 saatte 1 15 damla doktorunuza danışın yine tabi ama benim doktorum vermişti gaz damlasını. Gaz damlası kullanımda faydayı en yüksek seviyede kazanabilmeniz için önemli olan saatleri geçirmeden istikrarlı bir şekilde bir süre kullanmak. Bir günde iki günde bir iki kez kullanarak etkisini pek göstermiyor. Ama günün sonunda gaz damlaları da gazın çözümü değil bazen ne yaparsanız yapın olmuyor o yüzden zeytinyağ ile karna ayak altlarına sık sık masaj, perbiyotik, piyanolu oyun halısında bacak egzersizleri ya da siz elle yapabilirsiniz Allah ne verdiyse hepsini yapmak gerek :)) ve tabi ki biberon değişimi eğer biberon reddi varsa. hangi biberonu kullanıyorsunuz

Ay gazlar devam ediyor hala biberon reddi dönemini sordunuz sandım. Şiddeti biraz daha azaldı ama hala devam ediyor o gaz çıkmazsa kaka yapılmazsa çok zor geçiriyor günü.
Of ne zaman rahatlayacağız çok stres yapıyorum. 4. Ayda uyku gerilemesi var ve çok zor diyorlar. Eşimin dişleri 4. Ayda çıkmaya başlamış oğlum da eşime çektiyse o da var. Gaz da bitmezse hepsi çakışır diye şimdiden stresleniyorum

Back
X