• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Ben daha kullanmaya başlamadım ne zaman başlamak gerekiyor
Bebo suan 12 haftalik. Elleri surekli ağzında, bir yandan da salyalari akıyor. Henuz bir seyleri de pek kavrayamiyor ama ben alayim kavramaya baslar baslamaz da eline vereyim diye dusundum. Cunku dis yerlerine baktim belirginlesmeye baslamis, en azindan eli yerine bunlari kemirsin. Yani bizim icin de erken. Urunlerde de genelde 3 ay ve sonrasi diyor.

Herkese merhaba, ben de bu sabah doğum yaptım. Genel anestezi ile sezeryan oldum. (Sonda görmedim uyuşturduktan sonra takmışlar) bebeğim de ben de iyiyiz. Biraz ağrım var tabi ama çok şükür idare edilmeyecek gibi değil. Oğlum da cennet bahçesi sanki. Emzirebildim çok şükür. 3.345 gr 49 cm doğdu. Doğuran arkadaşlaeın bebeğini allah bağışlasın, bekleyenler de en kısa sürede sağlıkla kavuşur umarım. Sevgiler 💫
Gözünüz aydın olsun saglikla büyütün bebeğinizi herkes genel anesteziden uyanır uyanmazmı agri oluyor

Cok geçmiş olsun kuzunuza 💐 Bebeğim sadece iki defa pisik oldu, biri ıslak mendil markası değiştirmiştim ondan oldu eski markama donunce hemen düzeldi. İkinci ise bir ara anneme gitmiştim, 3 hafta falan kaldım. Annem sürekli çocuğun altını değiştir diye baskı yaptı bana. Gerek olmamasına rağmen bunu yaptırıyordu bana. Ve bebek hemen pisik oldu. Evime gelip kendi duzenime göre hareket edince hemen düzeldi yine. Yeni doğum yaptığım sırada emzirme danışmanı ile çalışmıştım. Onun dediği geldi aklıma, gereksiz ve çok sık bez değişimi bebeğin pisik olmasına sebep olur demişti. Siz de her beslenme sonrası bezini değiştirdiğinizi söylüyorsunuz. Sık bez değişiminden dolayı olabilir. Pamuklu su ile silmek de bence her bebeğin cildine iyi gelmeyebilir. Benim bebeğime iyi gelmemişti mesela, tahriş etmişti hemen bıraktım. Bence metodunuzu bi gözden geçirin bebeğinize iyi gelmeyen bir şey var demek ki, onu bulmaya calisin.
Ben hiç bu şekilde düşünmemiştim aslında olabilir bunları göz önünde bulundurarak gözlemleyeyim bir de. :KK200:

Back
X