- Konu Sahibi Herseydenbitutam
- #5.621
acile gidip serum taktır canım başka türlü hafiflemez zorlanırsınKızlar ben influenzaya yakalandım yaa , kas ağrısı , ateş sadece parola alıyorum . Var mı başka tavsiyesi olan ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acile gidip serum taktır canım başka türlü hafiflemez zorlanırsınKızlar ben influenzaya yakalandım yaa , kas ağrısı , ateş sadece parola alıyorum . Var mı başka tavsiyesi olan ?
Bol c vitaminiKızlar ben influenzaya yakalandım yaa , kas ağrısı , ateş sadece parola alıyorum . Var mı başka tavsiyesi olan ?
Bu folik asit baya iyi ama bırakma bunu doktor bırak diyene kadarfolden qf diye bi hap ben sürekli değiştirdim bu süreçte folik asit belki o yüzdendir aslında. 12. haftaya az kaldı sonra folik asit kesiliyor ya dayanır bunla bitiririm artık :)
Aa öyle miymiş kızBu folik asit baya iyi ama bırakma bunu doktor bırak diyene kadar![]()
Evet evet anlatıyor paketlerin broşürü de var zaten ekleyeyim.Merhaba paket detaylarını anlatıyor mu firma ?
Siz de Emine Hanım ile mi görüştünüz?Ben panoramada yaptıracağım![]()
EvetSiz de Emine Hanım ile mi görüştünüz?
Forumlarda farklı fiyatlar verildiği ile ilgili konuştum ama kesin bir dille öyle bir şeyin olamayacağını paket farklılıklarına göre değişebileceğini söyledi o yüzden size de sorayım dedim
Aynen ben de konuştuk bu konuda banada öyle söyledi. Anlaşmalı doktor olunca düşüyormuş fiyat dedim sabit fiyat bu dedi. Siz hangi paketi düşünüyorsunuz size de mi plus için 550 dediForumlarda farklı fiyatlar verildiği ile ilgili konuştum ama kesin bir dille öyle bir şeyin olamayacağını paket farklılıklarına göre değişebileceğini söyledi o yüzden size de sorayım dedim
Evet plus paket için kdv dahil 550 dolar dedi 24 aralık için randevu da oluşturduk bakalımAynen ben de konuştuk bu konuda banada öyle söyledi. Anlaşmalı doktor olunca düşüyormuş fiyat dedim sabit fiyat bu dedi. Siz hangi paketi düşünüyorsunuz size de mi plus için 550 dedi
Bölge bölge yetkilileri var. Ben Balıkesir deyim İzmir yetkilisi ile görüştüm. Broşürdeki numarayı ararsanız uygun yetkiliğe yönlendirirler diye düşünüyorumBu panaroma Bursa için de var mı sadece İstanbul mu acaba?
Kanı gelip mi alıyorlar pekiBölge bölge yetkilileri var. Ben Balıkesir deyim İzmir yetkilisi ile görüştüm. Broşürdeki numarayı ararsanız uygun yetkiliğe yönlendirirler diye düşünüyorum
Ben yarın vericem inşallahEvet plus paket için kdv dahil 550 dolar dedi 24 aralık için randevu da oluşturduk bakalım
Evet burada anlaşmalı oldukları hemşire varmış, ofisimize gelip aldıKanı gelip mi alıyorlar peki
Yani bana 2li yaptırdı doktor sormadı bile ha istemesem itiraz ederdim belki ama sorun yapmadım. Fetal dna da yaptırmamı istedi ama sanırım yaptırmayacağım.evet canım maalesef genetik olarak hastalık var mı yok mu bakılıyor. Allah korusun çıkarsa amniyosentez yapılıyor. doğrulama için. Aldırmak istersen aldırıyorsun. Aldırmayacaksan bunu bilerek yaşıyorsun.
Ben fetal ikili üçlü vs ne varsa yaptırmak istemiyorum. Öğrenip üzülüp 6 ayımı kötü geçirmek istemedim.
Bursa için de var. Ben görüştüm temsilciyle. Bir laboratuvar söyledi Bursa'da biz gidip oraya kan veriyormuşuz. Herkesin ayağına geliyorlar burada sen gidiyorsunBu panaroma Bursa için de var mı sadece İstanbul mu acaba?