• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eklentiler

• IMG_9696.webp
    IMG_9696.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 26
Forumlarda farklı fiyatlar verildiği ile ilgili konuştum ama kesin bir dille öyle bir şeyin olamayacağını paket farklılıklarına göre değişebileceğini söyledi o yüzden size de sorayım dedim
Aynen ben de konuştuk bu konuda banada öyle söyledi. Anlaşmalı doktor olunca düşüyormuş fiyat dedim sabit fiyat bu dedi. Siz hangi paketi düşünüyorsunuz size de mi plus için 550 dedi

Aynen ben de konuştuk bu konuda banada öyle söyledi. Anlaşmalı doktor olunca düşüyormuş fiyat dedim sabit fiyat bu dedi. Siz hangi paketi düşünüyorsunuz size de mi plus için 550 dedi
Evet plus paket için kdv dahil 550 dolar dedi 24 aralık için randevu da oluşturduk bakalım

evet canım maalesef genetik olarak hastalık var mı yok mu bakılıyor. Allah korusun çıkarsa amniyosentez yapılıyor. doğrulama için. Aldırmak istersen aldırıyorsun. Aldırmayacaksan bunu bilerek yaşıyorsun.

Ben fetal ikili üçlü vs ne varsa yaptırmak istemiyorum. Öğrenip üzülüp 6 ayımı kötü geçirmek istemedim.
Yani bana 2li yaptırdı doktor sormadı bile ha istemesem itiraz ederdim belki ama sorun yapmadım. Fetal dna da yaptırmamı istedi ama sanırım yaptırmayacağım.

Back
X