ayy sen tecrübelisin demek tamam 10 da karar kıldım canım bide bişey daha sorayım benim hastane çıkışım 10 lu içinde zalt üst var patikli bütün tulum yok ayaklı ona gerek olmz demi alt üstü giydirirler bide çantamıza neler koymalıyız yazrmsn vaktin varsa adetiyle birlikte
canım hastane çıkışı al tamam ama, onun dışında bikaç takım daha al yanına , çünkü altına ypar üstüne bulaşır yada kusar bikaç takım daha al yanına...
hastane çıkışı, bikaç takım, penye battaniye al bir iki tane, şimdi hava soğuk ben doğum yaptığımda Hzirandı, kalın battaniye de al. Yelek, şapka, eldiven onlar zaten vrdır hastane çıkışında... Göğüs pedi al, bolca Orkid, hatta bebek bezi kendin içinde al, orkid yeterli olmayabilir. Bolca iç çamaşırı ( kilot alın) çok kanama olabiliyor. Birde süslü püslü gecelikler aldıysanız onları çıkarken son gün giyersiniz mesela, doğumdan hemen sonra giymek için daha basit pijama takımları( bikaçtane alt pijama) alın. Benim kanamam çok olmuştu baya bir pijama değiştirmiştim. Aklıma başka bişey gelmiyor, sorunuz varsa sorabilirsiniz.