Sonunda yakaladım ama birazdan eşim gelecek ve dışarı çıkacağız muhtemelen yarın hepten kaçıracağım yazılanları.
Umarım herles iyidir. Doktordan gelenlere hayırlı olsun. Arada çoğu mesajı atladım kusura bakmayın.
Beni 1 aydır gören herkes sizin doguma çok az kalmış diyor, 1 hafta 10 güne doğar diyip duruyorlar neyseki onların sözünü dinlemiyor benim akıllı oğlum.
Valla biz 4 tane kaybedince bizimki korkudan kaçıyor.
Artar merak etme, benimki 3 haftada 900 gram aldı.
Garmastanı bilmiyorum ama ben Lansinoh kullanıyorum, 32. haftadan itibaren sabah akşam sürüyorum. Hem doktor dedi hem de kremin sayfasında yazıyor son 2 ay kullanılması faydalı diye.
Bana herkes Medela önerdi, ben elektrikli olanından aldım.
Umarım herles iyidir. Doktordan gelenlere hayırlı olsun. Arada çoğu mesajı atladım kusura bakmayın.
vala benmki de gören ikizmi diyor. dün alışverişe çıktığımda bi kadın senin 10 günün kalmış demişti, sanki anında ultrason çekti.
Beni 1 aydır gören herkes sizin doguma çok az kalmış diyor, 1 hafta 10 güne doğar diyip duruyorlar neyseki onların sözünü dinlemiyor benim akıllı oğlum.
abooww..
siz hepten saldım çayıra mevlam kayıra yapmışsınız yahu
iyi sizin adamlar dayanıyo helal olsun :)
Valla biz 4 tane kaybedince bizimki korkudan kaçıyor.
kızlar merhaba hayırlı akşamlar.
kontrolümüz vardı bugün .ama biraz üzgün döndüm kontrolden.benim kanım da düşükmüş iğne verecekti istemedim .bebeğimin de doktor normal dedi ama bana kilosu az gibi geldi. 2600 olmuş henüz 36+2 olmuşuz doğum tarihini de 12 12 12 olarak verdi her hafta nst ye girmem gerekiyormuş ve her hafta suyuna bakılması gerekiyormuş şimdiden sonra.doktora kilosu az değil mi diyorum daha 1 ay var 1 ayda 1 kilo alır bebek dedi.şu an doğsa yaşar zaten ciğerleri gelişti.bundan sonra beklediği süre içinde sadece kilo artışı olacak dedi. acaba ne yesem de kilosu artsa oğluşumun :26:
Artar merak etme, benimki 3 haftada 900 gram aldı.
Kızlar garmastan göğüs ucu kremini biliyor musunuz?
Kasım annelerinde hastanede lazım olacaklar diye bir konu okuyordum. Orada bir bayan Acıbadem'de doğum yapacakmış. Acıbadem'in doğum koçu kendisine 36. haftadan itibaren garmastan krem kullanmasını söylemiş. Sonra biraz araştırdım nette. Doğum öncesi kullanılmaya başlanması gerekiyormuş. Doktorum henüz böyle bir şey söylemedi ama alsam mı diye düşünüyorum. En çok korktuğum şey bu niyeyse.
Garmastanı bilmiyorum ama ben Lansinoh kullanıyorum, 32. haftadan itibaren sabah akşam sürüyorum. Hem doktor dedi hem de kremin sayfasında yazıyor son 2 ay kullanılması faydalı diye.
kızlar günaydın ben de ocak 2013 annesi olucam Allah nasip ederse...
sizlerin deneyimleinden yararlanmak istiyorum da. bana yardımcı olabilir misiniz?
süt sağma makinesi almak istiyorum da medela mi lansinoh mu alayım kararsız kaldım kullananız var mı ya da öneriniz nedir.?
Bana herkes Medela önerdi, ben elektrikli olanından aldım.