oy oy yakın olsak gönderirdik kız
sizin orda varmı kız:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy oy yakın olsak gönderirdik kız
merhaba kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım.
seastire geçen gün özelden msj atmıştım sana gitmedi sanırım :44:
sizin orda varmı kız:)))
canım iki üç gün önce gördüm bi yerde almadım ama sana alırdık ben pek sevmem
geldi canım not aldım gökçe gelsin ben araya ekliyemiyorum olmuyo gökçeye sorup yazıcam listeye senide![]()
hmm:)) saol canım düşünmen yeter teşekkür ettik oğluşumla![]()
önemli değil canım
hamileyken neyi çok severek bolca yersen bebişte doğduktan sonra onu çok seviyormuş.doğuma 1 ay kaldı ben hala aynıyım yemek konusunda herşeyden normal yiyorum aşermem de olmadı canım şunu çok çekti diyebileceğim.nasıl bi şey acaba şu aşerme:)
boşver aşermek iyi değil canım yaa istediğin zamanda yemen gerekiyo yiyemezsen bebeğin biyeri eksik olur derler bide benim istediği zaman onu yiyene kadar neler çekiyorum o anda yoksa ağlıcak duruma geliyrum nereyde ama artık olmuyo Allahtan rüyama bile giriyodu benim yiyemediğimde
Hadi yaaa rüyana kadar giriyo demek :)) sen tam anlamıyla yaşamışın bu aşerme olayını o zaman. bişey görüpte yiyemezsen avcunu yala demişlerdi bana.![]()
birinde canım yaş pasta istedi işim vardı bitireyim alırım dedim sonra unuttum o gece hemen rüyama girdi pastanedeyim pasta alıcam ama bitürlü alamıyorum pastayı öyle uyandım sabahta hemen gidip alıp yemiştim:)))))))))))
selam tontişler,nasılsınız bakalım? biz çok iyiyiz
Allah'tan kimse yok demişsiniz,kimse yok ama maaşallah amma da yazmışsınız,anca bitirdim
Bugün 10 Kasım..Rahmetle anıyorum ATA'mızı..
Selinsila senin de başın sağolsun tatlım,Allah rahmet etsin babana..
Oflu cicileriniz çok güzel canım
Gece çok geç yattık,film gecemiz uzun sürdü
eşim evi süpürdü şimdi,ben de ona kahve yapayım,tontonum yaa sağolsun iş yaptırmıyo bana![]()
hehehAllahtan kolay bulunabilir bişey istemiş canın, nasıl yediysen artık o pastayı
yatcaktın herhalde canım tutmayım ben seni iyi uykular oğluşunla sana:)
canım bence sorun olmamıştır ama yinede dr sor için rahat etsinbenim de dün geceden beri bu durum kafama takıldı,ben de tiroid yetmezliği var, hamilelik öncesinde dr. bana iyotsuz tuz kullanmalısın dedi,ben de yaklaşık 1 senedir öyle yapıyorum ama gebelikte iyotun bebek gelişimi için önemi varmış, tiroid doktorumda değiştiği için yeni doktora hiç sormadım hamilelik sonrası iyotlu tuza geçmeli miyim diye,acaba yanlış mı yaptım diye yiyip duruyorum kendimi,bütün gece bir sürü kabus gördüm bu yüzden,bebeğime zarar verdim mi acaba diye..artık doğumda yaklaştı şimdi ne yapsam boşş.![]()
bizde mersindeyken yıkıyoduk evi çokta keyifli oluyodu cıp,cıp bide oralar o kadar sıcakki serinlikte oluyor yıkayıncaevet canım hem küçük hem de eşyam az.lojmanda oturuyoruz.inan 2 yıldır burdayız çok rahat ettim.oğlumun odasına çok karışmıyorum büyük temizlik dışında kendisi topluyor.bazen toz alıp süpürüyor bile canım oğlum.bana 2 oda kalıyor.toplam 2büyük 2 küçük 4 camım var.normal zamanda 3-4 saatte büyük temizliğin hepsini bitirebiliyorum.bi de kızlar urfada yaşıyorum burada evlerin yıkanması adeti var ilk başta yadırgamıştım ama o kadar kolay bir şey ki yarım saatte ev duvarlar dahil tertemiz oluyor tek bir toz kalmıyor.
yok canım ya ben istanbulda gördüm parkeyine güzel yaaabenim evimde yok yok vala sinirlerim bozuluyo bazen eşyaların çok olmasından. aa ne değişik bişey parkeli evler nasıl oluyo peki canım suda şişer sonuçta
sağolsun iyi olduğuna sevindimkızlar şimdi merve aradı hepinize çok slmı var iyilermiş evde keyif yapıyolarmış