• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

slm kızlar bu hafta dr kontrolümüzde 12.12.12 de doğum yapabileceğimi söyledi doktorum fakat o tarihte tam 39+0 olcaz acaba oğluşum o kadar sabretcekmi korkmaya başladım çünkü gittiğim hastane 1 saat 10 dk uzaklıkta. bakalım 2 hafta sonra ne dicek bi sorayım. ultrasonda kordonu sordum strese girmeye gerek yok dedi bak omzunun üstüne atkı gibi atmış dedi. offff sağlıkla bi doğursaydık hepimiz inşallah. son zamanlar geçmek bilmiyoooo

naz seninle doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor.benim doktorumda 12sine gün verdi bana sezaryen için.aynen ben de endişe etmiyor değilim o zamana kadar hadi beklemez aniden geliverirse diye:) doktor ilk doğumlarda öyle aniden geliverme pek olmaz sancın falan tutarsada hemen alırız dedi.bakalım hakkımızda hayırlısı :)

yok gelmiyo.bi arkadaşım 5 aylık hamileyken sıvı geliyodu göğsünden.sende hala yokmu sütün az mı olcak ne demiştide onu sormuştum kızlara.
yok canım ben de sıvı felan gelmiyor ama bunun fazla süt olup olmamasıyla alakası yok bence o sıvı hormonal bir şey

slm kızlar bu hafta dr kontrolümüzde 12.12.12 de doğum yapabileceğimi söyledi doktorum fakat o tarihte tam 39+0 olcaz acaba oğluşum o kadar sabretcekmi korkmaya başladım çünkü gittiğim hastane 1 saat 10 dk uzaklıkta. bakalım 2 hafta sonra ne dicek bi sorayım. ultrasonda kordonu sordum strese girmeye gerek yok dedi bak omzunun üstüne atkı gibi atmış dedi. offff sağlıkla bi doğursaydık hepimiz inşallah. son zamanlar geçmek bilmiyoooo
canım kordon normalde dolanabilen bir yapıya sahip değilmiş.eğer bol suyu olursa bebeğin yani plesentada ki su bol olursa kordon dolanması yaşanmıyormuş.ama eğer suyu azalırsa o zaman elastikiyetini bozduğu için kordon katlanıyomuş kıvrılmalar oluyormuş.yani bol su içersek kordon dolonması felan yaşamayız allahın izniyle inşallah :34:

Son düzenleme:
kızlar az önce eşimle alışverişe gittik
bebelac mama aldım ilk gün sütüm olmazsa diye
hastabezi aldım medium beden
molfix aldım ama onuda yanlış almış 2 numara almışım....1 numaraymış yenidoğan
1 numara 2kg-5kg
2 numara3kg-6kg

ben 3kg yi görünce atlamış almışım

neyse sonra lazım olur
yarın 1 numarasını alayım

şimdi bu 2 numara yenidoğana olmaz mı kızlar

1 numara 2kg-5kg
2 numara3kg-6kg

neyse sonra lazım olur

canım ben de araştırdım o konuyu bebek ilk zaman sulu kakayaptığı için bezi büyük olursa sızdırma yapıyormuş.hatta bir kaç arkadaşım canbebe 0 numara almış.onunla rahat etmişler o premature doğan bebekler için 0 numarası. onda hiç sızmıyormuş.yani poposu ufacıkolacak zaten bence ufak olanı almak daha mantıklı.ayakkabı değilki bu büyüyünce de giyer desek :34::1:

merhaba kızlar,

geçmişe bir goz attım anca bitirebildim..

emi avatarın ne şeker bi bebek öyle ya,etlere bak sen kat kat olmuş :1::1:

Canım görünce bana da çok şirin geldi, senin tontiş avatar bile minnacık kalmış :D

1 numara 2kg-5kg
2 numara3kg-6kg

neyse sonra lazım olur

Canım 3 kilonun üzerinde doğarsa olur heralde. Ama bebişlerin kakları sıvı oluyomuş ve sızdırabiliyomuş. Büyük gelirse daha çok sızdırır. 2 numarayı da nasılsa kullanacak, sırası gelecek. Her ihtimale karşı al istersen...

canım bana bir arkadaşım bir tane hasta bezi verdi almadım ekstradan dediğin gibi bebek bezi sanırım daha iyi olur kızımdan ödünç alırım artık :D
bende gecen eczaneye gittim almak icin 1 tane belki 2 tane kullanirsin dedi istersen bebek bezini kullanabilirsin dedi.bazilari normal ped kullaniyormus kisiye gore degisir dedi...bende senin dedigin gibi kizimdan odunc alayim bari...:1::1:

fotoları ekleyemiyorum arkadaşlar ya yok mu yardımcı olacak. 2.5 mb boyut fazla diyor...

cnm resmi ac ve klavyedeki prntscr tusuna bas sonra painti ac ve kopyala de resim fotograf seklinde karsina cikar sonra resmi guzelce kes veya duzenle ve kaydet.....

quote_icon.png
nebigil25 kullanıcısından alıntı

fotoları ekleyemiyorum arkadaşlar ya yok mu yardımcı olacak. 2.5 mb boyut fazla diyor...
cnm resmi ac ve klavyedeki prntscr tusuna bas sonra painti ac ve kopyala de resim fotograf seklinde karsina cikar sonra resmi guzelce kes veya duzenle ve kaydet.....

cnm yapabildin mi?????

Back
X