• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

KIzlar muaynem vardı bugün.. Nts de sancılar çıktı.. ÇAtı muaynesinde 1 cm.açılma var. bebek 3400 kg. ve yarın doğuma gidiyorum. Nişanım geldi eve gelince.. Sabah 4 cm açılma olursa doğumdayım.. olmasa da doğumdayım galiba. Dua edin banaa çokkk...

hadi allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle işallah bir avazda kurtulursun..

KIzlar muaynem vardı bugün.. Nts de sancılar çıktı.. ÇAtı muaynesinde 1 cm.açılma var. bebek 3400 kg. ve yarın doğuma gidiyorum. Nişanım geldi eve gelince.. Sabah 4 cm açılma olursa doğumdayım.. olmasa da doğumdayım galiba. Dua edin banaa çokkk...

Canım hayırlısıyla yap doğumunu inşallah. Sağlıklı, hayırlı, güzeller güzeli bir evladın olsun dilerim. Allah yardımcın olsun.

bende bu haftaya kadar iyiydim canım ara ara karnım sertleşiyo yürümekte zorlanıyorum belim aşırı ağrıyo korkuyorum. neyseki bu haftadan sonra 1 haftam kaldı.

hadi hayirlisi cnm yaaa....izne ciktigin insan kus gibi oluyor ben oyle olmustum...

Son düzenleme:
Hayırlı dilekleriniz için çok teşekkür ederim anneler..Sancım da pek yok sabahı nasıl yapıcam bakalım. Ama nişan denilen kanama oldu. Off hem korku hem bebeğime kavuşacağım heyecan karmakarışık duygular..

canım benim hayırlısı olsun,inşallah Allah kolay doğum nasip eder,burada bizimle paylaşırsın.. Dualarımız seninle cnm yarın :16:

Hayırlı dilekleriniz için çok teşekkür ederim anneler..Sancım da pek yok sabahı nasıl yapıcam bakalım. Ama nişan denilen kanama oldu. Off hem korku hem bebeğime kavuşacağım heyecan karmakarışık duygular..

aşırı kanamamı oldu yoksa azmı canım nişan gelince iki gün içinde doğum gerçekleşiyomuş öyle söylüyorlar.bence sakin ol dua et kendini hazırla...

Hayırlı haberlerle gel en kısa zamanda, inşallah kolay bir doğum olur.
Her doğum haberinde beni ekstra heyecan basıyor.

rabbim tek sancıda kurtarsın bebeginle birlikte saglıkla gel inşaallah rabbim acınızı göstermesin bu arada nişandan biraz bahsedermiin bende aynı haftalardayım :17::17::17:

Back
X