Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIzlar muaynem vardı bugün.. Nts de sancılar çıktı.. ÇAtı muaynesinde 1 cm.açılma var. bebek 3400 kg. ve yarın doğuma gidiyorum. Nişanım geldi eve gelince.. Sabah 4 cm açılma olursa doğumdayım.. olmasa da doğumdayım galiba. Dua edin banaa çokkk...
Herkese gunaydin guzel arkadaslar sevimli bebislerede gunaydin![]()
kızlar annem bunun aynısını almış http://www.webdenaldim.com/images/products/00/27/05/2705_buyuk_1.jpg
Günaydın kızlarr
ben grip olmuşum nefes alamıyorum
gülayı merak ediyorum yaa doğurdu mu ne yaptı diye..
RABBİm tek avazda kurtarsın inşallahhhh![]()
Günaydın kızlarr
ben grip olmuşum nefes alamıyorum
gülayı merak ediyorum yaa doğurdu mu ne yaptı diye..
RABBİm tek avazda kurtarsın inşallahhhh![]()
KIzlar muaynem vardı bugün.. Nts de sancılar çıktı.. ÇAtı muaynesinde 1 cm.açılma var. bebek 3400 kg. ve yarın doğuma gidiyorum. Nişanım geldi eve gelince.. Sabah 4 cm açılma olursa doğumdayım.. olmasa da doğumdayım galiba. Dua edin banaa çokkk...
geçmiş olsun,dikkat et kendine =(
bnm bi öksürüğüm kaldı valla.
cnm ya imza alanındaki ilk takvim varya mavili küçük olan,acaba onu nasıl ekledin?
yok canım bugün kontrolümüz vardı son bi kaç haftadır bebeğin kilo alımı çok yavaşladı suyumuz da azalmış doktorumuz bebeğin daha fazla kalmasının ona bi faydası olmucak yeterince beslenemio dedi.çarşamba günü sezeryanla alalım dedi...
amin canım sağol.inşallah hepimize kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin Rabbim...
bi anda yakalandım sanırım.
eşimden geçti kesin bana :))
lypie veya daispath diye siteler var canım ordan yapabilirsin.
ay sorma bizde de bi o hasta bi ben ://
teşk.ederm cnm denycem =)