• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ayy kızlar yatamıyorum resmen öküz oturdu içime :37:
kaç sefer balkona çıktım evi kaç kez turladım hatırlamıyorum :50:

Yarın doğuma girecek arkadaşlar var içimizde öyle mi?
O kadar duygulandım ki bunları okurken... Gözlerim dolu dolu şu an.. Tüm hamilelik sürecimi "uzaktan" ama sürekli sizleri okuyarak tamamlamak üzereyim... İyi ki vardınız, iyi ki yazdınız... Şimdi bir şekilde "yazanlar" ve "okuyanlar" olarak herşeyin nihayetine hayırlısı ile varacağız inşallah.

Rabbim doğumlarımızı kolay, evladlarımızı sağlıklı ve hayırlı, annelerimizi kuvvetli ve sabırlı kılsın inşallah...
Hepinize içtenlikle teşekkür ederim,
Hayırlı doğumlar diliyorum

günaydın canlar....

KIzlar muaynem vardı bugün.. Nts de sancılar çıktı.. ÇAtı muaynesinde 1 cm.açılma var. bebek 3400 kg. ve yarın doğuma gidiyorum. Nişanım geldi eve gelince.. Sabah 4 cm açılma olursa doğumdayım.. olmasa da doğumdayım galiba. Dua edin banaa çokkk...

inşallah çok kolay bir doğum olur canım,,sağlıklı bir bebiş alırsın kucağına.Bizi habersiz bırakma

ben okula gidiyorum,görüşürüz kızlar

Gülaycım , bütün kızlar toplandık burda... senin için dualarımız Allah sana ve topişine güç kuvvet versin,onu acısız tasasız kollarının içine al inşallah.Hadi bakalım , hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz.Hepinizi çok öpüyorum arkadaşlar..

günaydn hanmlar,ben meoww bu da yeni üyeliğim.
yeni msn,yen, face derken bir de burdan bi yenilik yapaym dedim.
neyse,beşiğimiz geldi.
eşimin arkadaşı yapmıştı,150 tl fiyat vermişti ama 300 tutmuş ://
50 tl de yatak almştık.
sallanırken ses çıkartıyor,tek sıkıntım o.yoksa bayıldım yani :)
$Fotoğraf0704.webp $Fotoğraf0703.webp
$Fotoğraf0708.webp $Fotoğraf0707.webp
bunca zamandır bebeğimize hevesi olmayan babamız beşiği görünce işin ciddiyetinin farkına varmış olucak ki tutturdu hemen yapalm diye,biz de eğreti serdik şimdilik =)
yaza doğru cibinlik ve dönence,kenar koruyucu falanda alıcakmışız =))
$Fotoğraf0714.webp $Fotoğraf0713.webp
tabi tualet masam sığmadığı için balkona almak zorunda kaldık.
içinde prensesimin kıyafetleri ve eşyaları var yine.
üzerini de peluş cennetine çevirmek geldi içimden =))
$Fotoğraf0710.webp
kızımızın bıcı bıcı malzemeleri de buna koydum =))

Günaydın kızlarr
ben grip olmuşum nefes alamıyorum :25::25::25:
gülayı merak ediyorum yaa doğurdu mu ne yaptı diye..
RABBİm tek avazda kurtarsın inşallahhhh :16:

KIzlar muaynem vardı bugün.. Nts de sancılar çıktı.. ÇAtı muaynesinde 1 cm.açılma var. bebek 3400 kg. ve yarın doğuma gidiyorum. Nişanım geldi eve gelince.. Sabah 4 cm açılma olursa doğumdayım.. olmasa da doğumdayım galiba. Dua edin banaa çokkk...

Umarim kolay dogum yaparak bebisini saglikli bi sekilde kucagina alirsin:)
Ayni gunun bebislerini tasiyoruz ama benimkinin pek niyeti yok cikmaya:)

yok canım bugün kontrolümüz vardı son bi kaç haftadır bebeğin kilo alımı çok yavaşladı suyumuz da azalmış doktorumuz bebeğin daha fazla kalmasının ona bi faydası olmucak yeterince beslenemio dedi.çarşamba günü sezeryanla alalım dedi...

amin canım sağol.inşallah hepimize kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin Rabbim...

Allak kolayca agrisiz sizisiz dogurmayi nasip etsin..bebisini saglikla kucagina al..

Allah bi avazda kurtulmayı nasip etmiştir inş

Back
X